Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειχα Wind αλλα εφυγα απο αυτους επειδη καηκε το σπιτι μου περυσι τον Σεπτεμβριο και ενω τους πηρα δυο φορες να παγωσουν την γραμμη γιατι δεν ηταν δυνατον να πληρωνω ιντερνετ και στο σπιτι να μην υπαρχει ουτε ρευμα αυτοι με εγραψαν κανονικα και εστελναν λογαριασμουν και ειχα μονο 4 μηνες συμβολαιο ακομα.

Εκανα πριν μερικες μερε αιτηση για την 100αρα με 29.90 με προβληματισε το 10 ευρω που γραφει για 100 (δειτε φωτο) τους πηρα μην αντι για 29.90 μου ερθει 39.90 και μου επιβεβαιωσαν οτι θα πληρωνω 29.90

Τωρα επειδη με την Wind ειχα τερμα σημα 99.98 υπαρχει περιπτωση να εχω χειροτερο με την Nova

IMG_20210928_120556_edit_517866866248583.jpg

19.99 εχει η 24αρα nova2play και με 10 ευρω παραπανω σου δινουν 100αρα. Αρα πας στα 29.99. Εχω το ιδιο πακετο για αυτο ξερω. Οποτε μην φοβασε δεν θα σου ερθει 39.99.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AmixReckless είπε

19.99 εχει η 24αρα nova2play και με 10 ευρω παραπανω σου δινουν 100αρα. Αρα πας στα 29.99. Εχω το ιδιο πακετο για αυτο ξερω. Οποτε μην φοβασε δεν θα σου ερθει 39.99.

Περιμενω να δω και την ταχυτυτα γιατι οπως εγραψα ειχε τερμα 99.98 με Wind και οπως βλεπεις ο πεθερος μου πληρωνει 50 και εχει παραπανω.

50αρα ηθελα αλλα σε αυτη την προσφορα δεν δινει καθολου κινητα στην 50αρα μονο σταθερα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Περιμενω να δω και την ταχυτυτα γιατι οπως εγραψα ειχε τερμα 99.98 με Wind και οπως βλεπεις ο πεθερος μου πληρωνει 50 και εχει παραπανω.

50αρα ηθελα αλλα σε αυτη την προσφορα δεν δινει καθολου κινητα στην 50αρα μονο σταθερα.

Τωρα αναλογα την περιοχη σου. Εγω επαρχια δεν εχω κανενα προβλημα με αποσυνδεσεις ή συγχρονισμο. Ειμαι fastpath και κλειδωνω σχεδον 90. Χωρις αυτο κλειδωνα τερμα.

Δημοσ.
Στις 28/9/2021 στις 12:17 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Ειχες 100 σε αλλη εταιρια να κανεις συγκριση;

Οχι δυστυχώς. Αλλά από τα 82 που έπιαναν κάποτε έπεσα στα 72

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Χθες η ταχύτητα του ίντερνετ ανεβοκατεβαίνε σαν τρελή από τα 75 έφτασε στα 86 και ξαναεπεσε στα 75

Ολα αυτά στην διάρκεια μιας ώρας από τις 03:07 έως τις 04:07. (Το είδα στο ιστορικό του ρούτερ tplink  για αυτό ξέρω την λεπτομέρεια της ώρας) 

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα που συμβαίνει αυτό , παραθέτω και εικόνα. 

Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Λέτε να ελέγχους τις γραμμές να περνούμε όλοι 100 εγγυημένο

Επεξ/σία από pkout
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nova 29.9 100ara

alla profile 17a, τι σημαίνει ??

αλλά ούτε διακοπές , ούτε τίποτα

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2_Vectoring 
Actual Rate(Up/Down) 11255/109809 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 46849/130336 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 31.1/6.1 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0/6.3 dB 
Output Power(Up/Down) 9.6/14.1 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/8 
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms 
INP(Up/Down) 4/4 symbols 
Profile 17a
Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

nova 29.9 100ara

alla profile 17a, τι σημαίνει ??

αλλά ούτε διακοπές , ούτε τίποτα

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2_Vectoring 
Actual Rate(Up/Down) 11255/109809 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 46849/130336 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 31.1/6.1 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0/6.3 dB 
Output Power(Up/Down) 9.6/14.1 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/8 
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms 
INP(Up/Down) 4/4 symbols 
Profile 17a

Τελειος είσαι. Σκέψου εγώ είμαι στα 77 χωρίς βέβαια αποσυνδέσεις κτλ. Όταν είχα νοβα 50αρα έπιανα 55 με το που έβαλα 100 πιάνω 74-78.....

Αν επιτρέπεις σε πια περιοχή είσαι; Εγώ είμαι νέα Φιλαδέλφεια.

Το profile 17 είναι για ταχύτητες vdsl 50/100 και υπάρχει και το profile 35b που είναι για ταχύτητες 200+

Επεξ/σία από pkout
Δημοσ.
16 ώρες πριν, pkout είπε

Αν επιτρέπεις σε πια περιοχή είσαι; Εγώ είμαι νέα Φιλαδέλφεια.

Ευοσμος Θεσσαλονίκη, οι οπτικές μπήκαν πριν 3 χρόνια (αμήν!) κ το κουτί είναι στα 30-40 μέτρα, στην άλλη γωνία του τετραγώνου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Έχω nova 100 και κανονικά πιάνω 110.

Τι ρούτερ δίνει τώρα η nova? 

Τι ρούτερ μπορώ να πάρω το πού να μην έχει κόφτη στα 100 και να είναι gigabit?

Δεν καταλαβα τιποτα. Το ρουτερ δεν εχει κοφτη , η νοβα βαζει κοφτη στην συνδεση σου , να πηγαινει ως τα 100. Αφου για 100 πληρωνεις ! Αν ηταν ο κοφτης στο ρουτερ και οχι στις ρυθμισεις της συνδεσης , χαιρετα μας τον πλατανο , θα βαζαμε ολοι 50αρες γραμμες και θα συγχρονιζαμε στα 100/200... θα βαραγανε κανονι οι παροχοι την επομενη μερα.
Εσυ μπορεις να βλεπεις οτι η ταχυτητα μπορει να παει παραπανω , αναλογως ποσο καλη ειναι η γραμμη σου (θορυβος , παρεμβολες , εσωτ. καλωδιωση , κλπ παραγοντες) , αλλα ποτε δεν θα συγχρονισει πανω απο 100mbps.
Σε ιδανικες συνθηκες , θα συγχρονισει στα 110000 kbps. Αν κανεις τις πραξεις , αυτο ειναι περιπου 107mbps. Και αν τραβηξεις speedtest , θα δεις περιπου 7mbps λιγοτερα , δηλ.... 100mbps. Ο,τι router και να βαλεις , που να υποστηριζει μεχρι και 1gbps ιντερνετ , η συνδεση σου θα ειναι μεχρι..... 100mbps !!

H nova εδινε μεχρι προτινος το ZTE H288A και τωρα νομιζω δινει ενα Huawei.

Aλλαξε πλευρο , το ονειρο δεν μας βγηκε ;) 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mphxths είπε

Δεν καταλαβα τιποτα. Το ρουτερ δεν εχει κοφτη , η νοβα βαζει κοφτη στην συνδεση σου , να πηγαινει ως τα 100. Αφου για 100 πληρωνεις ! Αν ηταν ο κοφτης στο ρουτερ και οχι στις ρυθμισεις της συνδεσης , χαιρετα μας τον πλατανο , θα βαζαμε ολοι 50αρες γραμμες και θα συγχρονιζαμε στα 100/200... θα βαραγανε κανονι οι παροχοι την επομενη μερα.
Εσυ μπορεις να βλεπεις οτι η ταχυτητα μπορει να παει παραπανω , αναλογως ποσο καλη ειναι η γραμμη σου (θορυβος , παρεμβολες , εσωτ. καλωδιωση , κλπ παραγοντες) , αλλα ποτε δεν θα συγχρονισει πανω απο 100mbps.
Σε ιδανικες συνθηκες , θα συγχρονισει στα 110000 kbps. Αν κανεις τις πραξεις , αυτο ειναι περιπου 107mbps. Και αν τραβηξεις speedtest , θα δεις περιπου 7mbps λιγοτερα , δηλ.... 100mbps. Ο,τι router και να βαλεις , που να υποστηριζει μεχρι και 1gbps ιντερνετ , η συνδεση σου θα ειναι μεχρι..... 100mbps !!

H nova εδινε μεχρι προτινος το ZTE H288A και τωρα νομιζω δινει ενα Huawei.

Aλλαξε πλευρο , το ονειρο δεν μας βγηκε ;) 

Μια χαρά πλευρό έχω. 100πιανω και λόγο μπόνους από το καφαου του ΟΤΕ που δίνει μπορώ να πιάσω 110 αλλά το ρούτερ δουλεύει έως 100.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Μια χαρά πλευρό έχω. 100πιανω και λόγο μπόνους από το καφαου του ΟΤΕ που δίνει μπορώ να πιάσω 110 αλλά το ρούτερ δουλεύει έως 100.

Ποιο μοντελο μοντεμ εχεις και ποια τα στατιστικα της γραμμης σου ?

Και τι παει να πει μπονους ? Υπαρχουν καφαο που δινουν.... μπονους ?! Απλα εχεις μικρη αποσταση απο το καφαο και λιγες παρεμβολες και θορυβο και η γραμμη μπορει να δωσει παραπανω απο τα 100. 
Οπως εγραψα , το ιδανικο σεναριο σε 100αρες συνδεσεις ειναι το 110000/11000 kbps. Ιδανικες συνθηκες. Συνηθως ολοι πιανουν λιγοτερο. Και 200 να μπορει να δωσει η γραμμη σου , εσυ δεν θα κλειδωσεις παραπανω απο 110000 kbps (107mbps).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...