poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 On 09/08/2021 at 15:28, earthRocker23 said: Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν πρέπει να έχω κάνει λάθος στη συνδεσμολογία. Μια μπρίζα έχει το σπίτι και το έχω συνδέσει το ρούτερ απεθείας χωρίς σπλιτερ αφού το τηλέφωνο συνδέεται πανώ στο ρουτερ γιατί είναι VoIP. Το μόνο που ίσως επηρεάζει είναι οτι βρίσκετε το ρουτερ πίσω απο τη τηλεόραση. Αλλα οι διακοπές γίνοναται ίδιες ώρες οπότε δεν νομίζω να φτάιει αυτό. μπορει καποιος να εχει συνδεσει και το αναπληρωματικο ζευγαρι στο πριζακι ενω μπορει να ειναι συνδεδεμενο και οτι μπορεις να φανταστεις.εχω βρει και καλωδια συνδεδεμενα που δεν εβρισκαν καν που πηγαιναν στο σπιτι.εχω πετυχει επισης πριζακι οξειδωμενο,πριζακι με υγρασια,πριζακι legrand που δεν ειχαν απογυμνωθει τα καλωδια καλα επειδη ηταν ραζιμ και δεν εκανε καλη επαφη κτλ. καποιοι ελεγχοι ειναι ασχετοι συνδεσμολογιας αλλα καλο ειναι να τα κοιταει καποιος και αυτα. 1
earthRocker23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Πιστεύετε αν πω στη Nova να μην είσε σε fast path θα έχω λιγότερες αποσυνδέσεις;
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 On 11/09/2021 at 20:57, earthRocker23 said: Πιστεύετε αν πω στη Nova να μην είσε σε fast path θα έχω λιγότερες αποσυνδέσεις; ναι /το Interleave ειναι πιο σταθερο.επισης μπορει να εφαρμοστει και καποιο Profile για μεγαλυτερη σταθεροτητα.επισης με interleave θα ανεβεις σε ταχυτητα. 1
AmixReckless Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/8/2021 στις 4:36 ΜΜ, earthRocker23 είπε Καλησπέρα, έβαλα και εγώ NOVA 100 και ένω συγχρονίζω άψογα στα 110 down παρατηρώ αποσυνδέσεις κάθε μέρα σχεδόν ίδιες ώρες(13:00 -16:00) και κάποιες βραδυνές. Μίλησα με την υποστήριξη και μου είπαν πως μέχρι 3 αποσυνδέσεις τη μέρα είναι αποδεκτό. Βέβαια εγώ έχω παράπανω. Έχει κάνεις άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Παραθέτω και τα στατιστκά της γραμμής μου. Σε εβαλαν μονοι τους σε 35b ή το ζητησες εσυ; Αν αλλαζουν θα τους παρω να ζητησω και εγω αλλαγη.
AmixReckless Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/2/2021 στις 7:42 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Ωραία, αυτές οι πρίζες είναι της Legrand, έχουν 4 υποδοχές, εμείς θέλουμε να συνδέσουμε ένα ζεύγος καλωδίων (2 καλώδια) στις υποδοχές 2-3 Περιστρέφοντας αριστερόστροφα την εσοχή με ένα ίσιο κατσαβίδι απελευθερώνει το καλώδιο, όπως αντίστοιχα τοποθετώντας το στην εσοχή και γυρνώντας το δεξιόστροφα "ασφαλίζει" το καλώδιο στη θέση του Επειδή εσένα είναι UTP, θα βάλεις το καλώδιο χωρίς να του γδύσεις την άκρη, το κάνει η πρίζα για εσένα όταν το ασφαλίζεις.., οπότε αν είναι γδυμένο κόψε την άκρη με ένα κοφτάκι και μετά βάλε το όπως είπαμε και πριν, θα δοκιμάσεις ποιο από τα 2 ζεύγη μπλε/μπλε-ασπρο καλώδιο συγχρονίζει το ρούτερ και θα συνδέσεις μόνο εκείνο Αν αλλάξεις σε διπλή πρίζα, θα συνδέσεις στην το άλλο που συνεχίζει για τις άλλες.. Δοκίμασε το και εδώ είμαστε Φιλε μου σου χρωσταω καφε. Εκανα και εγω αυτα που ειπες με την πριζα και ανεβηκα 20mbps πανω. Να εισαι καλα. Εδω το πριν και το μετα.
AmixReckless Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Να σε στείλω IBAN? 😜 Πραγματικα αν εχεις Εθνικη στειλε να σε κερασω καφε χαχχααχ
earthRocker23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, AmixReckless είπε Σε εβαλαν μονοι τους σε 35b ή το ζητησες εσυ; Αν αλλαζουν θα τους παρω να ζητησω και εγω αλλαγη. Μόνοι τους.
Kozanitis1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 @AmixReckless Πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και πες να σου βάλουν noise margin 6dB, ή το ελάχιστο που μπορούν, λογικά θα ανέβεις παραπάνω..
AmixReckless Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε @AmixReckless Πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και πες να σου βάλουν noise margin 6dB, ή το ελάχιστο που μπορούν, λογικά θα ανέβεις παραπάνω.. Παιζει ρολο που εχω Fastpath; Μπορουν να το κατεβασουν δηλαδη ενω εχω fastpath ή δεν παιζει ρολο; 22 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε @AmixReckless Πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και πες να σου βάλουν noise margin 6dB, ή το ελάχιστο που μπορούν, λογικά θα ανέβεις παραπάνω.. Δεν γινεται να αλλαξει λενε στο VDSL. Τους πηρα τηλεφωνο.
pkout Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει δει κανείς τώρα τελευταία πτώση στην ταχύτητα της σύνδεσης του; Εμένα προσωπικά έχει πέσει στα 72-74 mbps. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από pkout
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Ειχα Wind αλλα εφυγα απο αυτους επειδη καηκε το σπιτι μου περυσι τον Σεπτεμβριο και ενω τους πηρα δυο φορες να παγωσουν την γραμμη γιατι δεν ηταν δυνατον να πληρωνω ιντερνετ και στο σπιτι να μην υπαρχει ουτε ρευμα αυτοι με εγραψαν κανονικα και εστελναν λογαριασμουν και ειχα μονο 4 μηνες συμβολαιο ακομα. Εκανα πριν μερικες μερε αιτηση για την 100αρα με 29.90 με προβληματισε το 10 ευρω που γραφει για 100 (δειτε φωτο) τους πηρα μην αντι για 29.90 μου ερθει 39.90 και μου επιβεβαιωσαν οτι θα πληρωνω 29.90 Τωρα επειδη με την Wind ειχα τερμα σημα 99.98 υπαρχει περιπτωση να εχω χειροτερο με την Nova
pkout Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ειχα Wind αλλα εφυγα απο αυτους επειδη καηκε το σπιτι μου περυσι τον Σεπτεμβριο και ενω τους πηρα δυο φορες να παγωσουν την γραμμη γιατι δεν ηταν δυνατον να πληρωνω ιντερνετ και στο σπιτι να μην υπαρχει ουτε ρευμα αυτοι με εγραψαν κανονικα και εστελναν λογαριασμουν και ειχα μονο 4 μηνες συμβολαιο ακομα. Εκανα πριν μερικες μερε αιτηση για την 100αρα με 29.90 με προβληματισε το 10 ευρω που γραφει για 100 (δειτε φωτο) τους πηρα μην αντι για 29.90 μου ερθει 39.90 και μου επιβεβαιωσαν οτι θα πληρωνω 29.90 Τωρα επειδη με την Wind ειχα τερμα σημα 99.98 υπαρχει περιπτωση να εχω χειροτερο με την Nova Όταν το βάλεις θα δεις. Εμένα μου είπανε μέση ταχύτητα τα 90 και πιάνω 70.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, pkout είπε Όταν το βάλεις θα δεις. Εμένα μου είπανε μέση ταχύτητα τα 90 και πιάνω 70. Ειχες 100 σε αλλη εταιρια να κανεις συγκριση;
Mr_Terror Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Θελω να κανω μεταβαση απο 50αρα νοβα που εχω σε 100αρα αλλα διαβαζω στο adslgr πολλα προβληματα η νοβα με 100αρα.Το καλοκαιρι που ειχα ενα προβλημα με το ιντερνετ και ηρθε στο σπιτι τεχνικος, πανω κατω τα ιδια μου ειπε εχει θεματα η νοβα με 100αρα.Μου προτεινε να μην κανω αναβαθμιση ακομα.Ο τεχνικος ηταν πολυ φιλικος και εξυπηρετικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα