demmian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Το μόντεμ/ρούτερ της wind που έχω είναι το zte zxhn h108n. Πάνω σε αυτό κουμπωσα το huawei ax300 quad core wifi 6. Απλά ένωσα το huawei με το zte, βάζοντας ethernet από το lan 1 του zte ,στο wan του huawei . Για να παίζει σωστά πρέπει να απενεργοποιήσω σε κάποιο από τα ,2 το DHCP? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ; Ευχαριστώ προκαταβολικά !
gianso Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 4:35 ΜΜ, demmian είπε Το μόντεμ/ρούτερ της wind που έχω είναι το zte zxhn h108n. Πάνω σε αυτό κουμπωσα το huawei ax300 quad core wifi 6. Απλά ένωσα το huawei με το zte, βάζοντας ethernet από το lan 1 του zte ,στο wan του huawei . Για να παίζει σωστά πρέπει να απενεργοποιήσω σε κάποιο από τα ,2 το DHCP? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ; Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Χωρις να ειμαι σιγουρος : 1) θα εκλεινα στο zte το wifi εντελως (ωστε να μην εχει παρεμβολες). 2) το dhcp θα το εκλεινα στο zte. Για το (2) δεν ειμαι 100% σιγουρος (τι ισχυει π.χ. για wired connections στο zte που ομως λογικα καλο θα ητα να τις αποφυγεις).
Dimisavv Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Έχω την ίδια απορία (στο περίπου). Σκέφτομαι να αγοράσω το deco x20 (access point) το οποίο είναι Wi-Fi 6. Θα λειτουργεί με το πρωτόκολλο του access point (Wi-Fi 6) ή με το πρωτόκολλο του modem του Παρόχου (Wi-Fi 5)?
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 αλλο access point αλλο router.ο φιλος που ανοιξε το θεμα τωρα εχει 2 nat γιατι παιζει ως router.αν χρησιμοποιησει την lan και κανει αλλαγες ρυθμισεις θα ειναι ως access point. τα deco για τον φιλο απο πανω λογικα παιζουν και ως access points.απλα θα κλεισεις το Wifi απο το router και θα αφησεις τον deco και θα παιζεις μια χαρα wifi 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα