freegr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε εξυπηρετώντας την ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Tsene said: Το πρώτο υπερατλαντικό καλώδιο για τηλέγραφο λειτούργησε το 1858! Υπάρχει και ντοκυμαντέρ για τις επίπονες προσπάθειες να ποντιστεί το καλώδιο (αφού έσπασε αρκετές φορές) και το αγώνα δύο εταιρειών όπου η μία πόντισε το καλώδιο, προλαβαίνοντας την αντίπαλο που προσπάθησε να ενώσει την Ευρώπη με την Αμερική με χερσαίο καλώδιο μέσω Βερίγγειου, Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από CheOnWeb 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuberkill Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 θα κανω αιτηση να μου το φερουν κατευθειαν στο ρουτερ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisbar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Αυτα τα καλωδια ειναι στον πατο του ωκεανου; Ειναι Σε καποιο βαθος; και πως γινεται η συντηρηση; Bob and Patric like this comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geometamath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εγω πότε θα έχω 30ms με server της αμερικής και δεν θα τρώω headshot πίσω απο τοιχους? Πες τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εδω δεν μπορούνε να βάλουν οπτική οι δικές μας εταιρίες,τόσο καιρό που είναι καμμιά 30αριά μέτρα απο 2 καφάο στο σπίτι ... 😎 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα