freegr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε εξυπηρετώντας την ευρώπη
CheOnWeb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Tsene said: Το πρώτο υπερατλαντικό καλώδιο για τηλέγραφο λειτούργησε το 1858! Υπάρχει και ντοκυμαντέρ για τις επίπονες προσπάθειες να ποντιστεί το καλώδιο (αφού έσπασε αρκετές φορές) και το αγώνα δύο εταιρειών όπου η μία πόντισε το καλώδιο, προλαβαίνοντας την αντίπαλο που προσπάθησε να ενώσει την Ευρώπη με την Αμερική με χερσαίο καλώδιο μέσω Βερίγγειου, Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από CheOnWeb 1 2
cuberkill Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 θα κανω αιτηση να μου το φερουν κατευθειαν στο ρουτερ μου
dimitrisbar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Αυτα τα καλωδια ειναι στον πατο του ωκεανου; Ειναι Σε καποιο βαθος; και πως γινεται η συντηρηση; Bob and Patric like this comment
geometamath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εγω πότε θα έχω 30ms με server της αμερικής και δεν θα τρώω headshot πίσω απο τοιχους? Πες τα!
ELMastas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εδω δεν μπορούνε να βάλουν οπτική οι δικές μας εταιρίες,τόσο καιρό που είναι καμμιά 30αριά μέτρα απο 2 καφάο στο σπίτι ... 😎 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από ELMastas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα