ilianachan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, στα τρένα πώς γίνονται οι έλεγχοι στα τρένα; θέλω να έρθω Αθήνα για μια δουλειά, αλλά φοβάμαι κανένα άκυρο πρόστιμο. Σκοπεύω να κατεβώ σταθμό Λαρίσης. Any help would be appreciated ♥♥
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, ilianachan είπε Καλησπέρα, στα τρένα πώς γίνονται οι έλεγχοι στα τρένα; θέλω να έρθω Αθήνα για μια δουλειά, αλλά φοβάμαι κανένα άκυρο πρόστιμο. Σκοπεύω να κατεβώ σταθμό Λαρίσης. Any help would be appreciated ♥♥ Συνηθως ελεγχουν στον σταθμο επιβιβασης, και οχι στον προορισμο. Αν εχεις λογο να μετακινηθεις, και οχι δουλεια = καφε, βολτα, ψωνια κτλ, τοτε δεν θα εχεις θεμα
REPLAY33 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ την τελευταία φορά που κατέβηκα στην Αθήνα ήταν πριν το 2ό λοκνταουν και μέσα στο τρένο υπήρχε αστυνομικός ο οποίος περνούσε και έκανε έλεγχο για μάσκες,όποιος δεν φορούσε έτρωγε πρόστιμο.
MajinBu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κάνω σχεδόν κάθε εβδομάδα την μετακίνηση μου από Πειραιά προς Πάτρα με προαστιακό και εκτός από τον ελεγκτή που ελέγχει αν έχω εισιτήριο, δεν μου έχει γίνει κανένας άλλος έλεγχος πχ για ποιο λόγο μετακινούμαι, αν έχω τα σχετικά δικαιολογητικά κλπ. Για λεωφορεία κτελ μου λένε ότι μερικές φορές τους ελέγχει η τροχαία στα διόδια αλλά και αυτό σπάνια.
κωνσταντινος1926 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα παιδια λογω απαγορευσης ποιο ειναι το καλητερο μεσο για να μεταφερθω απο βολο αθηνα χωρις να με σταματησουν ; 2 λεπτά πριν, κωνσταντινος1926 είπε Καλησπερα παιδια λογω απαγορευσης ποιο ειναι το καλητερο μεσο για να μεταφερθω απο βολο αθηνα χωρις να με σταματησουν ; Ξερετε αν υπαρχουν ελεγχοι συχνοι και τι παιζει;
qwertyuiop2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, κωνσταντινος1926 είπε Καλησπερα παιδια λογω απαγορευσης ποιο ειναι το καλητερο μεσο για να μεταφερθω απο βολο αθηνα χωρις να με σταματησουν ; Ξερετε αν υπαρχουν ελεγχοι συχνοι και τι παιζει; Αν δεν έχεις αιτιολόγηση μετακίνησης, δε θα μετακινηθείς. Οι λόγοι που επιτρέπουν τη μετακίνηση είναι ιατρικοί, οικογενειακοί και εργασίας. Το πρώτο το δικαιολογείς με κάποια πάθηση που αναλαμβάνει συγκεκριμένος γιατρός στην Αθήνα πχ, αφού είσαι από Βόλο. Το δεύτερο εύχομαι να μην υπάρξει ως δικαιολογία, αφορά θανάτους, νοσοκομεία κλπ κλπ. Το τρίτο αφορά την εργασία σου και μπορείς να το δεις με τον εργοδότη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, κωνσταντινος1926 είπε Καλησπερα παιδια λογω απαγορευσης ποιο ειναι το καλητερο μεσο για να μεταφερθω απο βολο αθηνα χωρις να με σταματησουν ; Ξερετε αν υπαρχουν ελεγχοι συχνοι και τι παιζει; Για ποιο λόγο κατεβαίνεις;Δεν έχεις δικαιολογητικό;
κωνσταντινος1926 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για ποιο λόγο κατεβαίνεις;Δεν έχεις δικαιολογητικό; Οχι δεν εχω θελω να δω κατι συγγενεις 40 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Αν δεν έχεις αιτιολόγηση μετακίνησης, δε θα μετακινηθείς. Οι λόγοι που επιτρέπουν τη μετακίνηση είναι ιατρικοί, οικογενειακοί και εργασίας. Το πρώτο το δικαιολογείς με κάποια πάθηση που αναλαμβάνει συγκεκριμένος γιατρός στην Αθήνα πχ, αφού είσαι από Βόλο. Το δεύτερο εύχομαι να μην υπάρξει ως δικαιολογία, αφορά θανάτους, νοσοκομεία κλπ κλπ. Το τρίτο αφορά την εργασία σου και μπορείς να το δεις με τον εργοδότη. Απλα θελω να δω κατι συγγενεις
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, κωνσταντινος1926 είπε Οχι δεν εχω θελω να δω κατι συγγενεις Απλα θελω να δω κατι συγγενεις Είναι τόσο επείγον να το κάνεις τώρα;Σκέψου να κολλήσεις κάτι κατά το ταξίδι και τους το μεταδώσεις. Κρίμα δεν είναι; Απλά λέω την γνώμη μου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις