NT1G Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βγάζουν σε όλο το φάσμα των στροφών 120-150 άλογα. Απίστευτο, αν και δεν νομίζω να πίστευε κανείς ότι η ισχύς είναι 100 άλογα από τις 1000 ως τις 6000 στροφές.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, NT1G είπε Απίστευτο, αν και δεν νομίζω να πίστευε κανείς ότι η ισχύς είναι 100 άλογα από τις 1000 ως τις 6000 στροφές. Ετσι όπως το έγραψες..........
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 50 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Έχω κονα 1000αρι 18μηνων 120 άλογα. Το τούρμπο ξυπνάει λίγο πάνω από τις 1700 στροφές. Από τις 2000 στροφές το γκάζι είναι νευρικό. Νομίζω ότι ένα μικρό αυτοκίνητο μικρότερο των 4μ έως 1100κιλα με 80αλογα και πάνω είναι αξιοπρεπές για εντός πόλης. Φυσικά όσο ποιο καλό λόγο ίππων βάρους έχεις τόσο το καλύτερο. Και διαβαζω 17κιλα απο τις 1500-4000στρ. Στην πραγματικοτητα το νευρο το εχεις απο τις 2000στρ! Και παλι τιμιο ειναι με βαρος 1200κιλα! Το polo 1.2 105hp ειναι φολα στα χαμηλα!!! Μονο η 100αρα το σωνει!!
jgeorgiou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Και διαβαζω 17κιλα απο τις 1500-4000στρ. Στην πραγματικοτητα το νευρο το εχεις απο τις 2000στρ! Και παλι τιμιο ειναι με βαρος 1200κιλα! Το polo 1.2 105hp ειναι φολα στα χαμηλα!!! Μονο η 100αρα το σωνει!! το έχουν ρυθμίσει χαμηλά το τούρμπο , με 2000στροφες μπορείς να πατήσεις γκαζι να κάνεις προσπέραση. σαν οδηγος έχω οδηγήσει 5 αυτοκίνητα "δικά μου" και έχω οδηγήσει μπόλικα χιλιόμετρα σε καμιά 10ριά. Σε σχέση με το bmw116 που επίσης έχω , στις χαμηλές στροφές το hyundai είναι σαφώς ποιο σπιρτόζο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε το έχουν ρυθμίσει χαμηλά το τούρμπο , με 2000στροφες μπορείς να πατήσεις γκαζι να κάνεις προσπέραση. σαν οδηγος έχω οδηγήσει 5 αυτοκίνητα "δικά μου" και έχω οδηγήσει μπόλικα χιλιόμετρα καμιά 10ριά. Σε σχέση με το bmw116 που επίσης έχω , στις χαμηλές στροφές το hyundai είναι σαφώς ποιο σπιρτόζο. Μικτη γραφει 5.5λ! Εντος ποσο? Εκτιμω οτι εισαι 7.5-8λ Το polo κατω απο 7.6λ δεν μπορουσα να το ριξω!
jgeorgiou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αθήνα - κίνηση το 95% των χιλιομέτρων 7.8 γράφει και όταν το μέτραγα με εφαρμογή το είχα δει ακριβές α) έχω "βαρύ" πόδι β) συχνός κλιματισμός Ενας ελαφροπόδαρος που θα οδηγούσε σαν ταξιτζής μπορεί να το κατέβαζε στο 7.0 περίπου πιστεύω , ίσως και πάρακατω. Αλλά έχει νεύρο ο κινητήρας και σε "γαργαλάει". Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Αθήνα - κίνηση το 95% των χιλιομέτρων 7.8 γράφει και όταν το μέτραγα με εφαρμογή το είχα δει ακριβές α) έχω "βαρύ" πόδι β) συχνός κλιματισμός ένας ελαφροπόδαρος θα το κατέβαζε στο 7.0 περίπου πιστεύω Σεβαστο.. Αλλα πρεπει να βαζεις και καλη βενζινη.. Οχι δηλαδη απο οικονομικα βενζιναδικα!
jgeorgiou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) βάζω από συγκεκριμένα οικονομικά (από τα φθηνότερα) , μια φορά που έβαλα από "άσχετο" φθηνό βενζινάδικο μου άναψε ένδειξη ο κινητήρας και πήγα αντιπροσωπία. Κατόπιν σύστασης το αφήσαμε "απείραχτο" και μετά γέμισα με ακριβή SHELL και έσβησε η ένδειξη μόνη της. Παρόλα αυτά συνεχίζω να βάζω από 2 συγκεκριμένα "φθηνιάρικα" βενζινάδικα. Ο τεχνικός στην αντιπροσωπία μου είπε ότι έχει υπερευαίσθητο αισθητήρα ο συγκεκριμένος κινητήρας και αν δει βενζίνη έστω και με μικρή απόκλιση από το επιθυμητό το χτυπάει σε αντίθεση με το 99% των κινητήρων που έχουν ποιο μεγάλη ανοχή. Θέλει να είσαι προσεκτικός και να έχεις συγκεκριμένα βενζινάδικα , αν είσαι σε άγνωστη περιοχή καλύτερα να βάζεις καλή μάρκα. 6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε πρεπει να βαζεις και καλη βενζινη.. Οχι δηλαδη απο οικονομικα βενζιναδικα! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε βάζω από συγκεκριμένα οικονομικά (από τα φθηνότερα) , μια φορά που έβαλα από "άσχετο" φθηνό βενζινάδικο μου άναψε ένδειξη ο κινητήρας και πήγα αντιπροσωπία. Κατόπιν σύστασης το αφήσαμε "απείραχτο" και μετά γέμισα με ακριβή SHELL και έσβησε η ένδειξη μόνη της. Παρόλα αυτά συνεχίζω να βάζω από 2 συγκεκριμένα "φθηνιάρικα" βενζινάδικα. Ο τεχνικός στην αντιπροσωπία μου είπε ότι έχει υπερευαίσθητο αισθητήρα ο συγκεκριμένος κινητήρας και αν δει βενζίνη έστω και με μικρή απόκλιση από το επιθυμητό το χτυπάει σε αντίθεση με το 99% των κινητήρων που έχουν ποιο μεγάλη ανοχή. Θέλει να είσαι προσεκτικός και να έχεις συγκεκριμένα βενζινάδικα. Τι αισθητήρας είναι αυτός;Knock sensor ?
jgeorgiou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι αισθητήρας είναι αυτός;Knock sensor ? Γενικά στα μηχανολογικά είμαι ημιάσχετος , ο υπολογιστής μου άναψε ένδειξη και είδα το εγχειρίδιο. Το επόμενο πρωί πήγα στην επίσημη αντιπροσωπία που το αγόρασα. (συμπωματικά 1 εβδομάδα πριν είχα κάνει το πρώτο σέρβις - ετήσιο). Το διάβασα και στο εγχειρίδιο το είδα και στο laptop του τεχνικού και ακολούθησα την σύσταση του να μην σβήσουμε την ένδειξη και να πάω να βάλω ακριβή βενζίνη. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou
Giannisart12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 3:50 ΜΜ, terry308 είπε Μια χαρα είναι, δε θα βάζεις και φωτιά στην άσφαλτο... και ναι με κάνα 400€ μπορεί να προθέσεις άλογα Ο κινητήρας είναι ατμοσφαιρικος και όπως άκουσα δεν μπορώ να βάλω πολλα πολλα σωστά??
terry308 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Giannisart12 είπε Ο κινητήρας είναι ατμοσφαιρικος και όπως άκουσα δεν μπορώ να βάλω πολλα πολλα σωστά?? Αν είναι ατμόσφαιρα ναι νομίζω ότι δεν ανεβαίνει, ενώ με τούρμπο ανεβαίνει σίγουρα
AntonisKo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 ΜΗΝ κάνεις το λάθος και πάρεις το ατμοσφαιρικό. 1.0 η 1.2 tsi. Είναι τρομερά, σβέλτα όσο πρέπει, κατανάλωση χαμηλή και δεν παθαίνουν τίποτα. Τα χρησιμοποιώ σε εταιρική χρήση τα τελευταία 7 χρόνια.
Lanike71 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Από τη στιγμή που ένα πολύ μεγάλο μέρος της Ελλάδας καλύπτεται από εθνική οδό και επίσης ότι δε βρίσκεις "κάρα" στο δρόμο, δεν υπάρχει λόγος για γκάζια, προσπεράσεις κλπ. Μείνε με το αμάξι που αναφέρεις χωρίς προσθήκες αλόγων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα