Nicolas Di Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω ενα docking station το οποίο έχει πάνω κουμπωμένα: USB Πληκτρολόγιο, ποντίκι & ακουστικά Οθόνη μέσω HDMI Ethernet Και power delivery απο το φορτιστή του laptop Το νόημα ήταν να μπουν ολα μαζι σε ενα cable box το οποίο και έγινε και να φεύγει ενα καλώδιο στο laptop, επειδή λοιπόν το καλώδιο ειναι πολύ κοντό απο το dock πήρα ένα USB C 3.1 θηλυκό-αρσενικό extension ενός μέτρου για να κάνω τη δουλειά μου. Το πρόβλημα μου είναι ότι όλα δουλεύουν κανονικά με το extension καλώδιο εκτός απο πληκτρολόγιο ποντίκι τα οποία δεν τα αναγνωρίζει καθόλου, τα δοκίμασα και μόνα τους στο dock και σε άλλη θύρα, αν μπει απευθείας χωρίς το extension δουλεύουν κανονικά όλα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Nicolas Di
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήρατε τελικά τον αντάπτορα που λέγαμε; (Ποιο) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α.
Nicolas Di Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τέρη καλησπέρα, πήρα τον αντάπτορα ναι! Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα με το extention καλώδιο! Προσπαθώ να βγάλω ακρη με αυτό πρώτα γιατί αν δεν λειτουργήσει το καλώδιο δε θα λειτουργήσει και ο αντάπτορας σωστά! Καλώδιο πήρα αυτό Και αντάπτορα πήρα αυτόν EDIT: Τώρα αν σας πω οτι το σύνδεσα το dock στο κινητο όπως ειναι με το extension καλώδιο και μετά στο laptop και δούλεψαν όλα κανονικά θα με πιστέψετε? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Nicolas Di
Nicolas Di Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 @Τέρης Α. Λοιπόν το δοκίμασα τον αντάπτορα περνάει τα πάντα εκτός απο εικόνα, κατά πάσα πιθανότητα γιατί δεν εχουν display port όπως κάποιες usb c..
RcManiac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Nicolas Di είπε @Τέρης Α. Λοιπόν το δοκίμασα τον αντάπτορα περνάει τα πάντα εκτός απο εικόνα, κατά πάσα πιθανότητα γιατί δεν εχουν display port όπως κάποιες usb c.. Τι σχέση έχει το Display Port με το USB C ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα