z3y50n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στο realme 7 pro και θα ήθελα να ρωτήσω άτομα που ήδη το έχουν στην κατοχή τους αν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα ή αν μετάνιωσαν για την αγορά τους. Γενικά δεν αγοράζω συχνά κινητό οπότε θα ήθελα να έχω ένα αξιόπιστο κινητό για μερικά χρόνια (χωρίς κάποια ιδιαίτερα απαιτητική χρήση) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από z3y50n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 12:36 ΜΜ, z3y50n είπε Καλησπέρα, μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στο realme 7 pro και θα ήθελα να ρωτήσω άτομα που ήδη το έχουν στην κατοχή τους αν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα ή αν μετάνιωσαν για την αγορά τους. Γενικά δεν αγοράζω συχνά κινητό οπότε θα ήθελα να έχω ένα αξιόπιστο κινητό για μερικά χρόνια (χωρίς κάποια ιδιαίτερα απαιτητική χρήση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι τέλειο πολύ γρήγορο τέλειες φωτογραφίες η μπαταρία κρατάει 1.5 μέρα και φορτίζει σε 34 λεπτά...το ui ελαφρύ και φιλικό προς τον χρήστη ...το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι τα themes μάλλον δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ακόμα 🤷🏼♀️ και έχει 3 χρόνια εγγύηση Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Annasp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 realme 7 5g η realme 7 pro ρε παιδια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Εαν χρειάζεσαι 5G θα πάρεις το 5G, εάν δεν κατεβάζεις μεγάλα αρχεία και πιστεύεις ότι δεν σου χρειάζεται προς το παρόν παρε το Pro που έχει και καλύτερες κάμερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις