therock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Βρηκα την επισημη για Android και δε ξερω αν υπαρχει και για IOS αλλα θελω να ρωτησω τα εξης. Καταρχας οσες εχω κανει μεχρι στιγμης απο WEB σε βαζει καθε φορα πριν το κειμενο να συμπληρωσεις τα στοιχεια σου. Αφου ο ιδιος εισαι καθε φορα γιατι να τα συμπληρωνεις. Επισης μεσω WEB αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Καθε φορα που εχω γραψει τα στοιχεια και παω στην επομενη σελιδα που γραφεις το κειμενο και στοιχεια αυτουονου που εξουσιοδοτεις (αν προκειται για εξουσιοδοτηση) αν παραμεινω ανενεργος πχ χτυπησει τηλφωνο και μιλησω κανα δεκαλεπτο, με αποσυνδεει σιωπηλα και ξαναγυρνας απο την αρχη. Ειναι λιγο ταλαιπωρια η φαση Και ενταξει εγω ας κανω λιγο υπομονη, θελω να μαθω το συστημα και στον πατερα μου, και απλα καθε φορα που θελει κατι να γραφει το κειμενο και να μην εχει μπελαδες με αποσυνδεσεις και να γραφει καθε φορα τα στοιχεια του Εχετε βρει καποια πατεντα σε αυτο
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ μπήκα πριν λίγο να δω κάτι, μπήκα με τους κωδικούς του taxisnet και έγραψα το κινητό μου αλλά μετά μου λέει πρέπει να αποσυνδεθείς να επιβεβαιώσεις το κινητό μέσω ebanking και μετά να συνδεθείς πάλι για να επιβεβαιωθεί το κινητό. Η εφαρμογή δεν προχωρούσε μετά.
Silverage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Ναι, είναι μεγάλη μπούρδα αυτό με το κινητό. Πρέπει να συνδεθείς με κωδικούς internet banking πρώτα για την επιβεβαίωση του κινητού. Αν δε έχεις όμως internet banking τί γίνεται;
SB_1957 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, therock είπε Βρηκα την επισημη για Android και δε ξερω αν υπαρχει και για IOS αλλα θελω να ρωτησω τα εξης. Καταρχας οσες εχω κανει μεχρι στιγμης απο WEB σε βαζει καθε φορα πριν το κειμενο να συμπληρωσεις τα στοιχεια σου. Αφου ο ιδιος εισαι καθε φορα γιατι να τα συμπληρωνεις. Επισης μεσω WEB αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Καθε φορα που εχω γραψει τα στοιχεια και παω στην επομενη σελιδα που γραφεις το κειμενο και στοιχεια αυτουονου που εξουσιοδοτεις (αν προκειται για εξουσιοδοτηση) αν παραμεινω ανενεργος πχ χτυπησει τηλφωνο και μιλησω κανα δεκαλεπτο, με αποσυνδεει σιωπηλα και ξαναγυρνας απο την αρχη. Ειναι λιγο ταλαιπωρια η φαση Και ενταξει εγω ας κανω λιγο υπομονη, θελω να μαθω το συστημα και στον πατερα μου, και απλα καθε φορα που θελει κατι να γραφει το κειμενο και να μην εχει μπελαδες με αποσυνδεσεις και να γραφει καθε φορα τα στοιχεια του Εχετε βρει καποια πατεντα σε αυτο Γράφεις το κείμενο στο σημειωματάριο και το κάνεις αντιγραφή/επικόλληση στην εξουσιοδότηση. 1
therock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Ναι αυτο με το σημειωματαριο κανω και γω συνηθως αλλα οπβς ειπα θελω μια λυση για ανθρωπους που δε τη παλευουν οπως τους γεροντες μας. Απο κει και περα επισης να ξεπερασουμε και αυτο που ζηταει τα στοιχεια καθε φοραο οσον αφορα το κινητο γινεται μια φορα η ταυτοποιηση και ενταξει λογικο ειναι να θελει εναν επισημο φορεα να βεβαιωσει πως το κινητο αφορα οντως τον κατοχο. Απλα οι τραπεζες ειναι πιο συνεπεις με τις ταυτοποιησεις στοιχεια και εχουν πιο επικαιρες και ενημερωμενες εγγραφες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα