Προς το περιεχόμενο

Crashes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θα ηθελα τη συμβουλη σας πανω σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω σχετικα με το pc μου..Εχω ενα Intel 9400f πανω σε μια gιgabyte 390ud με 16αρες gskill trident και 2070 geforce...Το πρωτο 8μηνο ολα λειτουργουσαν τελεια πραγματικα δεν μασαγε πουθενα το μηχανημα ωσπου ξαφνικα ξεκινησε να εχει drop fps της ταξης απο 160 σε 1 sto gta rp με αποτελεσμα ταυτοχρονα να κολλαει ολο το συστημα δεν μπορουσα να κανω alt tab για τουλαχιστον 5-10δευτερα..Εν συνεχεια το εκανε και σε παιχνιδια τυπου apex lol phasmo games γενικα που ειναι λιγοτερο απαιτητικα απο το gta rp...Εκανα το τελευταιο update των bios και της καρτας γραφικων εριξα τα hz απο τις μνημες αλλα δεν ειδα καποιο αποτελεσμα μονο μειωθηκε η συχνοτητα του προβληματος αλλα το προβλημα σαν προβλημα παραμενει και μου το κανει ολο ενα και περισσοτερο πλεον ακομα και οταν δεν παιζω παιχνιδια απλα κανω multitasking...Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα καποια συμβουλη για το τι αλλο μπορω να κοιταξω διοτι δεν ειμαι γνωστης και στην ουσια τα βηματα που εκανα ειναι απο ανθρωπους που μου προτεινανε λυσεις...

Επεξ/σία από Dekker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις πηγαίνεις ψάχνοντας. Μήπως από το multitasking που κάνεις υπάρχει κάτι σε high priority που σου πνίγει το μηχάνημα; Η κατάσταση του δίσκου ποιά είναι; Βάλε afterburner να δεις τι γονατίζει την ώρα που έχεις τα drops, θερμοκρασίες και τα σχετικά. Δες και task manager αν κατάπινει κάτι τους πόρους.

Επεξ/σία από nickol-us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...