Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και η ερώτηση παγίδα :D (μία απο αυτές που υπάρχουν)

test-drive1.png.ec7d34e51471186fcb95f68dcb759e39.png

καμια παγιδα

οποιος απαντησει λαθος, τρωει ξυλο και περιμενει το ασθενοφορο το οποιο θα χει κολλησει στη ΛΕΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

καμια παγιδα

οποιος απαντησει λαθος, τρωει ξυλο και περιμενει το ασθενοφορο το οποιο θα χει κολλησει στη ΛΕΑ

Εννοώ ότι έχει πάνω στην εικόνα το 2 αλλά όχι το 1 . Κάλλιστα θα μπορούσε το 1 να είναι η διπλανή λωρίδα (και όχι η ΛΕΑ)

Για την ΛΕΑ τα έχουμε πεί σε άλλο ποστ που έφαγε τελικά κλείδωμα , οπότε σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα έλεγε και αυτήν :D

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Εννοώ ότι έχει πάνω στην εικόνα το 2 αλλά όχι το 1 . Κάλλιστα θα μπορούσε το 1 να είναι η διπλανή λωρίδα (και όχι η ΛΕΑ)

μονο εγω βλεπω και το 1? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

μονο εγω βλεπω και το 1? 

Νταφακ , δεν το έβλεπα να σου πώ τι έβλεπα ο καθυστερημένος :D

Νόμιζα ότι ήταν σαν βελάκι που έδειχνε βασικά το 2 .

Το 1 δεν το είδα ποτέ

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
Στις 5/2/2021 στις 2:03 ΠΜ, Fosf0ros είπε
είναι θαύμα που δεν έχω τρακάρει ακόμηmhzTvNe.png

Δεν μου κάνει εντύπωση. Λογικά και αυτός κάτι παρόμοιο θα βγάζει στα σκορ (σημερινή φώτο) 

20210206_174059.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και η ερώτηση παγίδα :D (μία απο αυτές που υπάρχουν)

test-drive1.png.ec7d34e51471186fcb95f68dcb759e39.png

Αν είσαι Χαλκιδική, έχεις μουρατο όχημα και έχει κίνηση πας απ τη 2η, τα οχήματα έκτακτη ανάγκης ας περιμένουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, terry308 είπε

Αν είσαι Χαλκιδική, έχεις μουρατο όχημα και έχει κίνηση πας απ τη 2η, τα οχήματα έκτακτη ανάγκης ας περιμένουν

Για που αναφερεσαι? Γιατι ΛΕΑ εχει μονο στον καινουργιο δρομο Ποτιδαιας - Κασσανδρας, τον οποιο δεν εχω πετυχει ποτε με τοση τραγικη κινηση. Το δυσκολο κομματι ειναι πριν την Ποτιδαια που χωριζουν με κωνους τον δρομο

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, terry308 είπε

εγω καθομαι τερμα δεξια στη δεξια λωριδα, και δε τους αφηνω να περνανε. κι οταν μου κορναρουν φρεναρω, και ελπιζω σε αυτον που θα μου φτιαξει τον προφυλακτηρα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για που αναφερεσαι? Γιατι ΛΕΑ εχει μονο στον καινουργιο δρομο Ποτιδαιας - Κασσανδρας, τον οποιο δεν εχω πετυχει ποτε με τοση τραγικη κινηση. Το δυσκολο κομματι ειναι πριν την Ποτιδαια που χωριζουν με κωνους τον δρομο

Στα οινοποιεία Τσανταλη κυρίως το πετυχαίνω 

Τι εννοεί ότι έχει άλλες 794 που δεν έχω δει;; 🤣

Screenshot_20210206_203501.jpg

Δημοσ.

Δε με νοιάζει τι λέει ο ΚΟΚ, εγώ θα περιμένω να έρθει πρώτα τροχαία και μετά θα δώσω τα στοιχεία μου :lol:

test.png.e18bff8855fc787acf6f5cb3c49b44e9.png

Δημοσ.
18 ώρες πριν, terry308 είπε

Τι εννοεί ότι έχει άλλες 794 που δεν έχω δει;; 🤣

Λογικά οι συνολικές ερωτήσεις είναι 794+30.

Εν τω μεταξύ χθες που το έκανα και εγώ νομίζω πέτυχα ερώτηση που δεν θυμάμαι νσ υπήρχε πριν 3 χρόνια. Αφορούσε περί το ξεθαμπωμα των τζαμιών. Οκ σωστά απάντησα, αλά δεν θυμάμαι να την διαβάζω όταν έδινα

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Λογικά οι συνολικές ερωτήσεις είναι 794+30.

Εν τω μεταξύ χθες που το έκανα και εγώ νομίζω πέτυχα ερώτηση που δεν θυμάμαι νσ υπήρχε πριν 3 χρόνια. Αφορούσε περί το ξεθαμπωμα των τζαμιών. Οκ σωστά απάντησα, αλά δεν θυμάμαι να την διαβάζω όταν έδινα

Εγώ πάλι δεν θυμάμαι τις περισσότερες :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...