Fosf0ros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 είναι θαύμα που δεν έχω τρακάρει ακόμη 1
tsofras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Και η ερώτηση παγίδα (μία απο αυτές που υπάρχουν)
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Και η ερώτηση παγίδα (μία απο αυτές που υπάρχουν) καμια παγιδα οποιος απαντησει λαθος, τρωει ξυλο και περιμενει το ασθενοφορο το οποιο θα χει κολλησει στη ΛΕΑ 1
tsofras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε καμια παγιδα οποιος απαντησει λαθος, τρωει ξυλο και περιμενει το ασθενοφορο το οποιο θα χει κολλησει στη ΛΕΑ Εννοώ ότι έχει πάνω στην εικόνα το 2 αλλά όχι το 1 . Κάλλιστα θα μπορούσε το 1 να είναι η διπλανή λωρίδα (και όχι η ΛΕΑ) Για την ΛΕΑ τα έχουμε πεί σε άλλο ποστ που έφαγε τελικά κλείδωμα , οπότε σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα έλεγε και αυτήν Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από tsofras
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Εννοώ ότι έχει πάνω στην εικόνα το 2 αλλά όχι το 1 . Κάλλιστα θα μπορούσε το 1 να είναι η διπλανή λωρίδα (και όχι η ΛΕΑ) μονο εγω βλεπω και το 1?
tsofras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε μονο εγω βλεπω και το 1? Νταφακ , δεν το έβλεπα να σου πώ τι έβλεπα ο καθυστερημένος Νόμιζα ότι ήταν σαν βελάκι που έδειχνε βασικά το 2 . Το 1 δεν το είδα ποτέ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από tsofras
SabotazNic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 2:03 ΠΜ, Fosf0ros είπε είναι θαύμα που δεν έχω τρακάρει ακόμη Δεν μου κάνει εντύπωση. Λογικά και αυτός κάτι παρόμοιο θα βγάζει στα σκορ (σημερινή φώτο)
terry308 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Και η ερώτηση παγίδα (μία απο αυτές που υπάρχουν) Αν είσαι Χαλκιδική, έχεις μουρατο όχημα και έχει κίνηση πας απ τη 2η, τα οχήματα έκτακτη ανάγκης ας περιμένουν
SabotazNic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, terry308 είπε Αν είσαι Χαλκιδική, έχεις μουρατο όχημα και έχει κίνηση πας απ τη 2η, τα οχήματα έκτακτη ανάγκης ας περιμένουν Για που αναφερεσαι? Γιατι ΛΕΑ εχει μονο στον καινουργιο δρομο Ποτιδαιας - Κασσανδρας, τον οποιο δεν εχω πετυχει ποτε με τοση τραγικη κινηση. Το δυσκολο κομματι ειναι πριν την Ποτιδαια που χωριζουν με κωνους τον δρομο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από SabotazNic
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, terry308 είπε Αν είσαι Χαλκιδική, έχεις μουρατο όχημα και έχει κίνηση πας απ τη 2η, τα οχήματα έκτακτη ανάγκης ας περιμένουν εγω καθομαι τερμα δεξια στη δεξια λωριδα, και δε τους αφηνω να περνανε. κι οταν μου κορναρουν φρεναρω, και ελπιζω σε αυτον που θα μου φτιαξει τον προφυλακτηρα
terry308 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για που αναφερεσαι? Γιατι ΛΕΑ εχει μονο στον καινουργιο δρομο Ποτιδαιας - Κασσανδρας, τον οποιο δεν εχω πετυχει ποτε με τοση τραγικη κινηση. Το δυσκολο κομματι ειναι πριν την Ποτιδαια που χωριζουν με κωνους τον δρομο Στα οινοποιεία Τσανταλη κυρίως το πετυχαίνω Τι εννοεί ότι έχει άλλες 794 που δεν έχω δει;; 🤣
Pa0ki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δε με νοιάζει τι λέει ο ΚΟΚ, εγώ θα περιμένω να έρθει πρώτα τροχαία και μετά θα δώσω τα στοιχεία μου
SabotazNic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, terry308 είπε Τι εννοεί ότι έχει άλλες 794 που δεν έχω δει;; 🤣 Λογικά οι συνολικές ερωτήσεις είναι 794+30. Εν τω μεταξύ χθες που το έκανα και εγώ νομίζω πέτυχα ερώτηση που δεν θυμάμαι νσ υπήρχε πριν 3 χρόνια. Αφορούσε περί το ξεθαμπωμα των τζαμιών. Οκ σωστά απάντησα, αλά δεν θυμάμαι να την διαβάζω όταν έδινα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Λογικά οι συνολικές ερωτήσεις είναι 794+30. Εν τω μεταξύ χθες που το έκανα και εγώ νομίζω πέτυχα ερώτηση που δεν θυμάμαι νσ υπήρχε πριν 3 χρόνια. Αφορούσε περί το ξεθαμπωμα των τζαμιών. Οκ σωστά απάντησα, αλά δεν θυμάμαι να την διαβάζω όταν έδινα Εγώ πάλι δεν θυμάμαι τις περισσότερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα