bill2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα Βάση εξασθένησης είσαι περίπου 900 καλωδιακά μέτρα από το αστικό κέντρο Είσαι στο όριο των 1000 μέτρων και αν δεν κάνω λάθος το προφίλ 8b είναι από αστικό κέντρο η σύνδεση και όχι από καφαο-kv
Kaydondada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Βάση εξασθένησης είσαι περίπου 900 καλωδιακά μέτρα από το αστικό κέντρο Είσαι στο όριο των 1000 μέτρων και αν δεν κάνω λάθος το προφίλ 8b είναι από αστικό κέντρο η σύνδεση και όχι από καφαο-kv Καλημέρα τοτε τι μπορώ να κάνω ? Βρίσκομαι περιοχή Νεα Σμύρνη
kage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 αν εισαι μεσα στις 14 μερες κανεις υπαναχωρηση... αλλιως καταγγελια για υπαιτιοτητα τους ωστε να μην πληρωσεις προστιμο για προωρη διακοπη...κ πας σε αλλη εταιρεια δοκιμαζοντας κ παλι 😛
koukis hlias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, Kaydondada είπε Καλημέρα τοτε τι μπορώ να κάνω ? Βρίσκομαι περιοχή Νεα Σμύρνη Περίεργο Νέα Σμύρνη είμαι και εγώ και είναι τίγκα στα καφαο ,πως και παίρνεις από αστικό και μάλιστα με τόσο κακά νούμερα
Kaydondada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koukis hlias είπε Περίεργο Νέα Σμύρνη είμαι και εγώ και είναι τίγκα στα καφαο ,πως και παίρνεις από αστικό και μάλιστα με τόσο κακά νούμερα καφαο σημαίνει οπτικι ινα η ειναι αλλη σημασία (ρωταω διοτι ειμαι λιγο άχριστος σε αυτα) 6 ώρες πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Βάση εξασθένησης είσαι περίπου 900 καλωδιακά μέτρα από το αστικό κέντρο Είσαι στο όριο των 1000 μέτρων και αν δεν κάνω λάθος το προφίλ 8b είναι από αστικό κέντρο η σύνδεση και όχι από καφαο-kv Ρώτησα πριν λιγο και μοθ πανε πος ειμαι απο καμπίνα και οχι απο αστικό (ψέματα μοθ πανε?) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Kaydondada
bill2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Σε καμπίνα προφίλ 8b δεν έχω δει Οι καμπίνες συνήθως έχουν 17a και 35b φοράνε Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάπιος
Kaydondada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, bill2015 είπε Σε καμπίνα προφίλ 8b δεν έχω δει Οι καμπίνες συνήθως έχουν 17a και 35b φοράνε Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάπιος
bill2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Τα προφίλ τα ξέρω Αλλά συνήθως οι καμπίνες έχουν 17a και 35 b τα υπόλοιπα είναι απο το αστικό κέντρο
Kozanitis1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 @Kaydondada φίλε μου 99% υπάρχει καλωδιακό θέμα, είτε εσωτερικό δικό σου είτε εξωτερικό.., η ταχύτητα ειδικά στο up είναι πολύ χαμηλή Επίσης μάλλον σε έχουν από Α/Κ και όχι νέα καμπίνα.., είσαι σίγουρος πως η καμπίνα που παίρνεις έχει αλλαχτεί; Μίλα με τεχνική υποστήριξη του παρόχου σου να στείλουν τεχνικό να μετρήσει..
Kaydondada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα @Kozanitis1 Αυτή ειναι η κανονική μου ταχύτητα 1500kb/up και 25000kb/down (προπερσι είχαμε 5mbs/up και 36mbs/down). Μου είχανε πει κάτι , για την περιοχή μου οτι με το πέρασμα του χρόνου ο χαλκόσ γίνετε ,τέλος πάντων χαλάει και με αποτέλεσμα να μην πιάνω της ταχύτητες . τους ρώτησα -Τοτε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και μου απάντησαν -Δυστηχώς τπτ ... (χρεώνομαι κανονικά) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Kaydondada
Kozanitis1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο χαλκός γενικά οξειδώνεται, αλλά δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη Ζήτα να έρθει τεχνικός να μετρήσει και να δει σε τι κατάσταση είναι η εγκατάσταση/συνδέσεις σου.. Να αναφέρεις πως τάχα μου σου κάνει πάνω από 3-4 αποσυνδέσεις τη μέρα.., αλλιώς δεν ασχολούνται Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφίες από τον κατανεμητή (αν είσαι πολυκατοικία) ή χωνευτό που γίνεται η σύνδεση Παλαιότερα που έπιανες φουλ στο ανέβασμα τουλάχιστον, ίσως τότε να ήταν εντάξει.., γενικά το VDSL είναι πολύ ευαίσθητο σαν σήμα, ακόμα και κάποια οξείδωση σε καλώδια μπορεί να στο κάνει αυτό.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Kozanitis1
Kaydondada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Ο χαλκός γενικά οξειδώνεται, αλλά δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη Ζήτα να έρθει τεχνικός να μετρήσει και να δει σε τι κατάσταση είναι η εγκατάσταση/συνδέσεις σου.. Να αναφέρεις πως τάχα μου σου κάνει πάνω από 3-4 αποσυνδέσεις τη μέρα.., αλλιώς δεν ασχολούνται Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφίες από τον κατανεμητή (αν είσαι πολυκατοικία) ή χωνευτό που γίνεται η σύνδεση Παλαιότερα που έπιανες φουλ στο ανέβασμα τουλάχιστον, ίσως τότε να ήταν εντάξει.., γενικά το VDSL είναι πολύ ευαίσθητο σαν σήμα, ακόμα και κάποια οξείδωση σε καλώδια μπορεί να στο κάνει αυτό.. @Kozanitis1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα