Eyal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 H FPI gnwrizei ta pepragmena tou kyriou ??? Loooooooool
Storm Shadow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 ntropi sas re pou krinete ton theo papakaliati!!!!! opos eipe alloste kai o mikis ... stin texni den yparxei parthenogenesi.... kati pou kanei ton papakaliati tin poutana tou aiona!!!!!!!!! kai epeidi ta videoclub exoplizontai synexos me nees seires na anamenete stis nees seires tou klopes apo: the simpsons, alias , buffy the vampire slayer (makari dld!!!) , star trek (opoiadipote seira den kolao , na do elliniko diastimoploio me exogiinous klp kai tha pouliso oli tin periousia mou , tha anafonazo apostoli exetelesthi kai tha tin kano gia nepal!!! ) csi , six feet under , law and order (to pio pithano) k.a. 8)
knox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δειτε αυτο το video (680kb) Δειχνει ολη την αληθεια για τον Παπακαλιατη και το 24 :Ρ http://members.xoom.it/aneleitos/papakaliatis_24.wmv
paschalia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ελπιζω οτι κανενας μα κανενας δεν ξερει η θυμαται εστω την γενετειρα του.. κριμα ειναι να ρεζιλευτει ετσι το νησι..!
Luxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 συγνωμμη που το ξεθαβω, αλλα πραγματικα εισαστε ολοι σας απαραδεκτοι. ο παπακαλιατης εχει κανει καταπληκτικες σειρες, αλλα εδω στην ελλαδα ολοι ειμαστε για να βλεπουμε το καφε της χαρας και στο παρα πεντε, τρομαρα μας.. ελεος δλδ! εχετε δει καποια σειρα του και μιλατε; ή μηπως ολα αυτα γινονται επειδη τον ζηλευετε; και το " The O.C " πολλοι το κοροιδεψαν, χωρις να δουνε ουτε ενα επεισοδιο, αλλα μολις ειδαν το πρωτο κολλησαν..
john1987 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Οντως ελλεεινος ο Παπακαλιατης...Και παντα στις ταινιες του θα δειξει παντα γυμνο απο αυτον η ψωναρα! Παντως ειμαι περιεργος απο που κλεβει...Θελω συγκεκριμενα παραδειγματα σειρων-ταινιων απο τις οποιες εχει κλεψει ιδεες!
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 συγνωμμη που το ξεθαβω' date=' αλλα πραγματικα εισαστε ολοι σας απαραδεκτοι. [b']ο παπακαλιατης εχει κανει καταπληκτικες σειρες[/b], αλλα εδω στην ελλαδα ολοι ειμαστε για να βλεπουμε το καφε της χαρας και στο παρα πεντε, τρομαρα μας.. ελεος δλδ! εχετε δει καποια σειρα του και μιλατε; ή μηπως ολα αυτα γινονται επειδη τον ζηλευετε; Stop it,you're killing me!!! :mrgreen:
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Οντως ελλεεινος ο Παπακαλιατης...Και παντα στις ταινιες του θα δειξει παντα γυμνο απο αυτον η ψωναρα! Παντως ειμαι περιεργος απο που κλεβει...Θελω συγκεκριμενα παραδειγματα σειρων-ταινιων απο τις οποιες εχει κλεψει ιδεες! Νομίζω ότι είναι προφανές ότι όλο το post αναφέρεται στο "κλέψιμο" της τεχνικής "events occur in real time" απο το "24" (recently concluded season 5 on Fox). Η αλήθεια είναι ότι παρά το κλέψιμο (ή τα κλεψίματα), οπτικά οι σειρές που σκηνοθετεί είναι αρκετά καλές imho. Στο σενάριο χάνουν (και σε κάποιες ερμηνείες. Προσωπικά μία σειρά του Παπακαλιάτη μου άρεσε σε μεγάλο ποσοστό, το "η ζωή μας μια βόλτα". Τα υπόλοιπα τα είδα λίγο και απήλθα.... (όσο για το παράδειγμα με το O.C., και απο αυτό είδα 1-2 επεισόδια. Ένα ενοχλητικό πράγμα που έπαιζε στο background ήταν, δε μπορώ να καταλάβω το fuss)
Luxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 αληθεια σε ποιες σειρες εχει συμμετασχει ως πρωταγωνιστης εκτος απο τα : Κλεισε τα ματια Να με προσεχεις 2 Μερες μονο εχει κανει και ταινια; καποια με την ματσουκα; και ειχα δει παλαιοτερα ενα επεισοδια στο οποιο επαιζε ο παπακαλιατης και ηταν και 2 φιλοι του που και οι τρεις ηθελαν την ιδια κοπελα. ο παπακαλιατης ειχε σκοτωσει τον αδερφο της κοπελας με το αμαξι καταλαθος. νομιζω οτι ηταν ταινια.. πως λεγεται;
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Και οι 3 την ίδια λοιπόν. Καταπληκτική σύλληψη, κάποτε γουστάρανε την ίδια 2, τώρα τρεις. Νομίζω έχω μια εικόνα για το πως θα είναι η επόμενη σειρά του, και ναι, καλά μαντέψατε, έχει το νούμερο 4 μέσα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 αληθεια σε ποιες σειρες εχει συμμετασχει ως πρωταγωνιστης εκτος απο τα : Κλεισε τα ματια Να με προσεχεις 2 Μερες μονο εχει κανει και ταινια; καποια με την ματσουκα; και ειχα δει παλαιοτερα ενα επεισοδια στο οποιο επαιζε ο παπακαλιατης και ηταν και 2 φιλοι του που και οι τρεις ηθελαν την ιδια κοπελα. ο παπακαλιατης ειχε σκοτωσει τον αδερφο της κοπελας με το αμαξι καταλαθος. νομιζω οτι ηταν ταινια.. πως λεγεται; Με τους 3 φίλους ήταν Τηλεταινία. Τίτλο δε θυμάμαι, αλλά το βασικό θέμα (τουλάχιστο αρχικά) μυστηριωδώς ήταν κραυγαλέα παρόμοιο με το "i know what you did last summer 1".
Dyolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δεν έπαιζε η Ματσούκα. Έπαιζε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην πρώτη της εμφάνιση στην μικρή οθόνη. Είχε μάλιστα και μια ενδιαφέρουσα γυμνή σκηνή. Τρείς ευχές λεγόταν νομίζω
maria2000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Την μουσική επιμέλεια την έχει ο αδερφός του Παπακαλιάτη... Φαίνεται ότι το clopy-paste πάει οικογενειακώς! (Ο Μητσικώστας δεν τον είχε πει Papak@uliari??)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.