Προς το περιεχόμενο

Παπακαλιάτης: Events occur in real time (@@ αλλά λέμε τώρα)

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia epeidi to eida apospasmatika kai den polikatalava sto telos ti egine..Eida kai ena rologaki na metraei antistrofa stin skini pou paei sto spiti tou i kopelia kai tou xtipaei kai den tis anoigei..Tis anoigei mallon otan telionei i antistrofi metrisi ton 2 lepton..Tespa gia to pote vrethike sto nosokomio kai pios htan o logos den to katalava..Epeita arxisan na diigounte gia to pos ithelan na einai to telos tis istorias..

Mipos simvolize kati i antistrofi metrisi kai den ithele na ipodiksei apla alithofanes?

To idio sinevei kai se mia alli skini pou proanefera pou pali evgale antistrofi metrisi ton 2 lepton ...Mia skepsi kano.

Δημοσ.

Βασικά έμαθα από -γυναικεία προφανώς- πηγή το τέλος της σειράς και.....

SPOILERS (αν και δε νομίζω κανείς εδώ να χαλαστεί αν μάθει το τέλος, anyway...)

...θυμάμαι ότι όταν είχε αρχίσει η σειρά, και μόλις είχα μάθει το τίτλο και πάνω κάτω το σεναριάκι, έχοντας στο μυαλό ποιές ταινίες και σειρές είχε αντιγράψει στις προηγούμενες "δουλειές" του και ποιές όχι ακόμα, είχα πει στην ίδια κοπέλα ότι βλέπω να το πηγαίνει σε φινάλε Vanilla Sky (ή αν προτιμάτε Abre los ojos). Το χα πει πριν ακόμα δω ούτε επεισόδιο (ακόμα δεν έχω δει ούτε 2 λεπτά μαζεμένα), και σήμερα μου λέει η ίδια "που το ξερες; ήταν όντως όνειρο όλη η ιστορία!"

lol lol lol και απ' ότι έμαθα όλο σχεδόν το soundtrack του τελευταίου επεισοδίου ήταν από το vanilla sky.....

Δημοσ.

konnak ti les tora..Apla apantise mou mono se auto.Etsi eksigeite i skini tou nosokomeiou sto telos?Egw katalava oti prokeite gia ena senario..Exo pesei telios exo?

Δημοσ.

αδερφέ μόνο αυτό μου είπε η κοπέλα δεν το ξανασυζήτησα, όμως το χει γράψει σε βίντεο για μια φίλη της και αύριο θα το δω να γελάσω. Οπότε θα το τσεκάρω και γω ιδίοις όμασι και θα σου πω.

Δε νομίζω ωστόσο να μην κατάλαβε καλά...Θα δείξει

Δημοσ.

ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος

αν δεν αρεσει απλα μην το δειτε και τελειωνει εκει

(υπαρχουν και σειρες που δεν εχουν κλεψει τιποτα)

για μενα ειναι μακραν η πιο ενδιαφερουσα σειρα μονο και μονο για την κοπελα που υποδυεται την (μικρη) γκομενα του (εδω μου θυμιζει λιγο απο dawson greek, ετσι δεν λεγοταν; )

Δημοσ.

orck, πως θα σου φαινοταν αν καποιος αταλαντος εκλεβε μια ιστορια που εχεις αγαπησει τη πουλουσε εβγαζε λευτα και κυρος?

Δημοσ.

epote αυτο γινεται παντου σημερα

πχ δες στην μουσικη τι γινεται

αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να απαγορευσουμε τα remake (αν μπορουμε να το πουμε ετσι)

προσωπικα δεν με ενοχλει που εχει δανειστει πολλες ιδεες απο αλλες σειρες απο την στιγμη που εχεις και αλλη επιλογη (ειτε να κλεισεις την TV ειτε να βαλεις κατι αλλο)

• Super Moderators
Δημοσ.

@ orck: Αυτό που κάνει ο κύριος Παπακαλιάτης δεν είναι remake - είναι αναίσχυντο clopyright.

Remake κάνει ο Tim Burton στο Planet Of The Apes. Φόρο τιμής αποτίει ο ο Quentin Tarantino με το Jackie Brown και το Kill Bill. Remake και φόρο τιμής δημιουργεί ο Sergio Leone στο For A Fistfull Of Dollars.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα remake - μερικές φορές ξεπερνούν το αρχικό film (βλέπε το Solaris του Tarkovski και το Solaris του Sondenberg). Έχω πρόβλημα όμως στο clopyright - όταν δηλαδή 'δανείζεσαι' μια ιδέα και την παρουσιάζεις για δική σου. Και το παίζεις και 'πρωτοπόρος'...

Δημοσ.

konnak σου βγάζω το καπέλο, ότι λαμακία και αν σκεφτήκαμε να πούμε για τον παπαβλάκα η καλύτερη by far ήταν το γεγονός πως έβαλες SPOILER με άσπρα γράμματα !!!!! :D :D :D

Δημοσ.

παιδιά δεν ξέρω αν αυτό σας παρηγορεί αλλά τον τύπο δεν τον νοιάζει. Δεν τον ενδιαφέρει αν όλος ο κόσμος ξέρει ότι κλέβει. επίσης ξέρει ότι είναι πολύ κακός ηθοποιός. Για το μόνο που δέχεται credit είναι για την μουσική επιμέλεια άσχετα αν είναι και αυτή κλεμμένη. Η λογική του είναι ότι βάζει καλούς ηθοποιούς να παίζουν περιφεριακά από αυτόν που είναι το κέντρο του σύμπαντος, επιλέγει τα πάντα με μόνο γνώμονα αν αρέσουν. Φτιάχνει μια ιστοριούλα που βλέπεται με ενδιαφέρον από όποιον γουστάρει. Δεν πάει να το παίξει πρωτοπόρος αλλά ό,τι βλέπει πως του αρέσει το κοτσάρει. Εντάξει δεν είναι αριστούργημα αλλά τα λεφτά της τα φέρνει πίσω και ξελασπώνει και το μεγάλο κανάλι που έχει πάρει φέτος τον μπούλο....

Δημοσ.

Xaxaxa paides polu gelio h fash :D

Alla nomizw oti den katalabate to lepto sumvolismo pou hthele na deixei o skhnotheths me thn emfanish tou xronometrou sth skhnh..

1) H olh skhnh einai mia siwpilh diamarthria gia ta radio-taxi pou argoun..

O skhnotheths "entexna kai prwtotupa" vazei to timer gia na deixei oti h wra pernaei kai mexri na'rthei to taxi polla mporoun na allaxoun sth zwh/sth sxesh.. :shock:

2)H xrhsh tou "real" timer mpainei sumvolika gia na deixei se poso akrivws xrono mporoun 2 anthrwpoi na xalasoun/dhmiourghsoun/anastatosoun mia sxesh..

(den exw dei th seira alla h kopelia exei mia poluuuuu sovarh ekfrash,san na anakaluptei mustika gia thn katagwgh ths h kati tetoio ..)

3) (kakia).. Evalan metrhth giati eixan balei stoixhma me ton senariografo poses m... mporoun na poun oi prwtagwnistes se 2 lepta :D

LOOOOOOL

Pantws den nomizw oti einai kako kati kalo na anakuklwnetai kai na xrhsimopoieitai kai se kati to diaforetiko (opws px real time se koinwniko :shock: )..... arkei h xrhsh tou na exei kapoio nohma,kai oxi na ginetai apla gia na uparxei ...

Δημοσ.

gamoto, den to eida to last episode :( (den thimamai na exo dei kanena apisode, ektos an to petixeno se auta ta liga deuterolepta tou zaping)

re paidia, isxiei alitheia auto pou eipe o konnak? oti einai kai kala se stil vanilla sky to olo senario? an einai etsi tote gia auto ebale kai ton sigekrimeno titlo stis seira?|

"Abre los ojos"(open your eyes) "kleise ta matia" (ok ok, einai to anapodo, alla teriazoun oi ekfraseis :P :roll: :X)

Δημοσ.

Den exw dei oute 1sec mias kai den eimai Ellada apo tin Papakaliada alla an einai ontws opws ta leei o konnak ti na pw,egw to 1o-1o-1o klepsimo pou skeftika me to pou eida ton titlo htan to Open your eyes kai to Vanilla sky.Apo tote den xanaasxolithika,alla an mou eleges poia tainia exei klepsei,authn tha sou elega.Kyriws giati den toxw dei gia na xerw poies alles...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...