Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το αν αξιζει να παρω μετεγγραφη στο 4ο εξαμηνο (εινςι σιγουρο πως μπορω) για Αθήνα. Το μονο μου προβλημα ειναι πως δεν γνωριζω κανεναν στο τμημα στο ΕΚΠΑ και θα χρωσταω και καποια περισσοτερα μαθηματα. Πιστεύετε οτι αξιζει να ερθω Αθηνα που ειναι και η μονινη μου κάτοικια ή οι δυσκολιες ειναι μεγαλυτερες και πρεπει να το παλεψω εκει που ειμαι τωρα ακομα και αν δεν περναω καλα;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Celel είπε

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το αν αξιζει να παρω μετεγγραφη στο 4ο εξαμηνο (εινςι σιγουρο πως μπορω) για Αθήνα. Το μονο μου προβλημα ειναι πως δεν γνωριζω κανεναν στο τμημα στο ΕΚΠΑ και θα χρωσταω και καποια περισσοτερα μαθηματα. Πιστεύετε οτι αξιζει να ερθω Αθηνα που ειναι και η μονινη μου κάτοικια ή οι δυσκολιες ειναι μεγαλυτερες και πρεπει να το παλεψω εκει που ειμαι τωρα ακομα και αν δεν περναω καλα;

Αξίζει. Με το τσουβάλι οι βαθμοί.

Δημοσ.

Αν πρόκειται για Ιατρική, πρέπει να πάρεις μεταγραφή χτες! Αλλη αίγλη έχει Ιατρική Αθήνας άλλη της Κομοτηνής! Εννοείται πας μπρο...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Αν πρόκειται για Ιατρική, πρέπει να πάρεις μεταγραφή χτες! Αλλη αίγλη έχει Ιατρική Αθήνας άλλη της Κομοτηνής! Εννοείται πας μπρο...

Τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα έχεις απο οποιαδήποτε ιατρικη. Στο ΕΚΠΑ οι καθηγητές δεν πολυασχολούνται μαζί σου. Με οτι αυτό συνεπάγεται. Είναι 400 ατομα το έτος.
το αιγλόμετρο δεν επηρεάζει την καριέρα κανενός.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοείται έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα. Και στην Βουλγαρία να τελειώσεις Ιατρική, αν περάσεις το Δικατσά εδώ πάλι γιατρός θα γίνεις και θα έχεις τα ίδια δικαιώματα....

Mr Bean Thumbs Up GIF

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

εννοείται έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα. Και στην Βουλγαρία να τελειώσεις Ιατρική, αν περάσεις το Δικατσά εδώ πάλι γιατρός θα γίνεις και θα έχεις τα ίδια δικαιώματα....

Mr Bean Thumbs Up GIF

Σαφώς. Κακοί ιατροί υπάρχουν παντού και δεν έχει σχέση το που πήρες το πτυχίο. Το ΕΚΠΑ είναι πολύ καλό γιατί δίνει βαθμούς με το κιλό και ιδίως έχεις βύσμα για να πηγαίνεις στα ανάλογα νοσοκομεία. 

Εν κατακλείδι, αν είσαι απο Αθήνα, εννοείται ότι θα προτιμήσεις ΕΚΠΑ. 

Το να φύγει καποιος απο Ιωαννινα για να παει ιατρικη στο ΕΚΠΑ μόνο για την πλασματική αίγλη (με τα ανάλογα έξοδα κοκ) ειναι χαζό. Μπορείς να πας για ειδικότητα στην Αθήνα αργότερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εννοείται πρέπει να πας ΕΚΠΑ εκτός του ότι θα μειώσεις τα έξοδα το σημαντικότερο είναι ότι θα πας στην κορυφαία ιατρική της ελλαδας αλλά και μια από τις πολύ καλές παγκοσμίως. Όπως είπαν και πάνω άλλη αίγλη να είσαι από ΕΚΠΑ. Αναβαθμίζεις αυτομάτως το πτυχίο σου. Μόνο και μόνο οι γνωριμίες, οι καθηγητές, το πρόγραμμα σπουδών, η κλινική εμπειρία που αποκτάς από τη σχολή αρκούν. Συν ότι είναι και η μόνη γνωστή ιατρική στο εξωτερικό. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ μετεγγραφή αλλά έχω δεσμευτεί στην Πάτρα που είναι άστα να πάνε μέρα με νύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...