christs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας με ενα προβλημα που εχω παρατηρησει τον τελευταιο ενα μηνα, εντελως τυχαια, στην τηλεοραση μου. Ενω την χρησιμοποιω καθημερινα χωρις κανενα προβλημα για σειρες στο νετφλιξ, παρατηρησα οτι μου εβγαζε στο κυριως μενου οτι δεν υπαρχει συνδεση. Πηγα λοιπον στις συνδεσεις δικτυου, και ελεγξα οτι ειναι κανονικα συνδεδεμενη στο wifi του σπιτιου. Ωστοσο, εμφανιζει το "Συνδέθηκε, χωρίς διαδίκτυο" . Περαν του νετφλιξ, τιποτα αλλο που απαιτει ιντερνετ δε λειτουργει επομενως στην τηλεοραση. Δοκιμασα κανοντας hotspot το κινητο μου, και συνδεοντας την τηλεοραση μου σε αυτο, να δω αν λυνεται το προβλημα. Και το προβλημα παραμενει το ιδιο. Οι ρυθμισεις δικτου της τηλεορασης μου δεν πειραχθηκαν ποτέ, αλλωστε ποτέ δεν το ειχα παρατηρησει εδω και 3 χρονια που την εχω, και σιγουρα λειτουργουσε κανονικα τα προηγουμενα ετη. Ειναι η Sony XE9000, αν εχει καποια σημασια. Γνωριζει κανείς κατι? Για ποιο λογο λειτουργει το νετφλιξ σωστα ενω εχω αυτο το μηνυμα και δεν εχω γενικοτερα αλλη συνδεση/προσβαση? Ευχαριστω εκ των προτερων!
htaccess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δοκίμασε την λύση που προτείνει η sony. Error: There is no network connection right now appears after the TV is turned on https://www.sony.com/electronics/support/articles/00158302
christs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 6:44 ΠΜ, htaccess είπε Δοκίμασε την λύση που προτείνει η sony. Error: There is no network connection right now appears after the TV is turned on https://www.sony.com/electronics/support/articles/00158302 Σ ευχαριστω για την ανταποκριση, δυστυχως δε δουλεψε ουτε αυτο... δε μπορω να το εξηγησω αυτο που συμβαινει στην τηλεοραση, ευχομαι απλα να φταιει το ιντερνετ μου. Απ την αλλη γιατι να παιζει το νετφλιξ ? ...
htaccess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 6 hours ago, christs said: Απ την αλλη γιατι να παιζει το νετφλιξ ? ... Προφανώς γιατί το netflix, χρησιμοποιεί "δικούς" της dns servers, με αυτό τον τρόπο "παρακάμπτει" τους dns του δικτύου σου. Δοκίμασες να περάσεις "καρφωτά" (static ip/ subnet/ default gateway/ dns) στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ?
christs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, htaccess είπε Προφανώς γιατί το netflix, χρησιμοποιεί "δικούς" της dns servers, με αυτό τον τρόπο "παρακάμπτει" τους dns του δικτύου σου. Δοκίμασες να περάσεις "καρφωτά" (static ip/ subnet/ default gateway/ dns) στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ? Οχι, δεν το δοκιμασα αυτο, και ο λογος ειναι οτι δε γνωριζω τι θα πρεπει να βαλω για να λειτουργησει.
htaccess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δεν γνωρίζει κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σε βοηθήσει ?
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, christs είπε Οχι, δεν το δοκιμασα αυτο, και ο λογος ειναι οτι δε γνωριζω τι θα πρεπει να βαλω για να λειτουργησει. δοκίμασες να την κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;
christs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, htaccess είπε Δεν γνωρίζει κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σε βοηθήσει ? Δυστυχως οχι. 1 ώρα πριν, chios είπε δοκίμασες να την κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; Οχι δε δοκιμασα, σκεφτομαι να καλεσω τον παροχο μου μηπως και μου δωσουν εκεινοι μια λυση, σε περιπτωση που φταιει το δικτυο και οχι η τηλεοραση. Αν οχι, ισως να κανω και reset μετα, ναι.
Grim Ripper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δεν δοκιμάζεις να βγάλεις την tv από το ρεύμα για 10-15 λεπτά και να δοκιμάσεις ξανά; Εμένα έτσι έφτιαξε η δική μου tv, βέβαια δεν μπορούσα πουθενά να συνδεθώ. Στον έλεγχο σύνδεσης μου έβγαζε "οκ" για καλωδίωση και τοπική σύνδεση, στο Internet δεν μπορούσε να μπει καθόλου.
gtsoui Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Εμενα αυτο το μηνυμα που αναφερει ο φιλος το βγαζει μετα απο διακοπη ρευματος. Οταν επανερχεται το δικτυο μου βγαζει αυτο το μνμ στην tv αλλα και σε αλλες συσκευες και το λυνω κανοντας restart το router η το βγαζω απο την πριζα για λιγη ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα