akoinonitos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Το πιο ευκολο ειναι να στειλεις ενα mail στην Msi η στην καθε εταιρια και να ρωτησεις ,ετσι αν τυχον γινει κατι θα εχεις και κατι στα χερια σου ,παντως ξερω ατομα και με asus και με msi που μια χαρα τις εκαναν rma ενω ειχαν περασει waterblock 1
isaias1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το πιο ευκολο ειναι να στειλεις ενα mail στην Msi η στην καθε εταιρια και να ρωτησεις ,ετσι αν τυχον γινει κατι θα εχεις και κατι στα χερια σου ,παντως ξερω ατομα και με asus και με msi που μια χαρα τις εκαναν rma ενω ειχαν περασει waterblock Έχω στείλει mail κ περιμένω την επίσημη απάντηση της msi. Θα ενημερώσω εννοείται όταν μου απαντήσουν. Αν ισχύει η εγγύηση αν βάλω waterblock εννοείται ότι θα το κάνω για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Τα αυτοκόλλητα από ebay κλπ δεν με ενδιαφέρουν,όπως είπε κ ο coppermine o τεχνικός μπορεί πολύ εύκολα να αντιληφθεί αν κάτι έχει πειραχτει η όχι... Εξάλλου δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο!να φτιάξω τις θερμοκρασίες για να μην έχω το άγχος ότι μπορεί να πάθει κάτι η κάρτα... 2
isaias1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Στις 6/2/2021 στις 2:00 ΜΜ, isaias1983 είπε Έχω στείλει mail κ περιμένω την επίσημη απάντηση της msi. Θα ενημερώσω εννοείται όταν μου απαντήσουν. Αν ισχύει η εγγύηση αν βάλω waterblock εννοείται ότι θα το κάνω για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Τα αυτοκόλλητα από ebay κλπ δεν με ενδιαφέρουν,όπως είπε κ ο coppermine o τεχνικός μπορεί πολύ εύκολα να αντιληφθεί αν κάτι έχει πειραχτει η όχι... Εξάλλου δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο!να φτιάξω τις θερμοκρασίες για να μην έχω το άγχος ότι μπορεί να πάθει κάτι η κάρτα... 4η μέρα κ η msi ακόμα δεν έχει απαντήσει....
leros2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, isaias1983 είπε 4η μέρα κ η msi ακόμα δεν έχει απαντήσει.... ΣΚ είναι... 1
Sakiz105 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Γράψε και στο ρεντιτ εκεί απαντάνε πιο γρήγορα.
isaias1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Γράψε και στο ρεντιτ εκεί απαντάνε πιο γρήγορα. Θέλω να έχω κάτι χειροπιαστό αν έχω ποτέ κανένα πρόβλημα.... Άνοιξα ticket με τη registered κάρτα μου κανονικά στο msi support. 1
isaias1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Επίσημη Απάντηση από msi europe support: Dear isaias1983 It's not allowed to exchange cooling system according to warranty rules, unfortunately. We strongly suggest not change it. Best Regards, MSI Customer Service Team Καλό θα είναι να φτιάξουμε ένα sticky post κ να μαζέψουμε όλες τις επίσημες πληροφορίες που έχουμε για να μην ρωτάμε συνέχεια. 2 1
Coppermine Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, isaias1983 είπε Επίσημη Απάντηση από msi europe support: Dear isaias1983 It's not allowed to exchange cooling system according to warranty rules, unfortunately. We strongly suggest not change it. Best Regards, MSI Customer Service Team Καλό θα είναι να φτιάξουμε ένα sticky post κ να μαζέψουμε όλες τις επίσημες πληροφορίες που έχουμε για να μην ρωτάμε συνέχεια. Αυτή είναι η πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση από μέρους σου και δεν αφήνει ούτε αμφιβολίες ούτε και νομίσματα του καθενός well done από εμένα 1
john197835 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 αν την θες μονο για minning κανε ανταλλαγη thn karta me 3070.Θα σωθεις απο θερμοκρασιες
isaias1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Τη κάρτα την πήρα για να παίζω κανένα παιχνιδάκι που κ που...δουλεύω κ δεν υπάρχει δυστυχώς χρόνος για παραπάνω. Απλά είδα ότι υπήρχε η δυνατότητα ίσως να βγει το κόστος της κ είπα μήπως κ το δοκιμάσω.αλλα με τις θερμοκρασίες που είδα δεν το δοκιμάσω καν... Έχω βάλει την 5700xt του σαλονιού να κάνει λίγο mining προς το παρόν που έτσι κ αλλιώς δουλεύει όλη μέρα το pc. Οπότε τα λεφτά της ΔΕΗ που γλύτωσα από το mining με τη 3080 θα τα ρίξω στο χρηματιστήριο!
djdidi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 6/2/2021 στις 12:55 ΠΜ, isaias1983 είπε Οι θερμοκρασιες ειναι απο το τελευταιο hwinfo. Θερμοκρασιες μετα απο 5 συνεχομενα superposition 4k optimized κατω απο 77C παντα.... Όταν βγήκε το review κανένα πρόγραμμα δε μετρούσε τη θερμοκρασία στις μνήμες. Παραγγειλα το backplate από ekwb που είναι μεταλλικό μήπως κ κάνει καλύτερη δουλειά. Ήρθε η backplate? Και γω με την ίδια κάρτα είμαι, απογοητεύτηκα με τις θερμοκρασίες των μνημών στο Mining.. Το παράτησα. Διαβασα πως αν αλλάξεις μόνο τα pads στις μνήμες πάει στα 90 η θερμοκρασία.
malakudi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Περί θερμοκρασιών VRAM στην ASUS TUF 3080 OC. Σε 3dmark timespy extreme δε πήγε πάνω από 78C Σε rendering (blender) 90-92C Σε mining 100C Αυτά όλα με τη μνήμη στο +1000. Σε στοκ είναι λίγο πιο κάτω.
isaias1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, djdidi είπε Ήρθε η backplate? Και γω με την ίδια κάρτα είμαι, απογοητεύτηκα με τις θερμοκρασίες των μνημών στο Mining.. Το παράτησα. Διαβασα πως αν αλλάξεις μόνο τα pads στις μνήμες πάει στα 90 η θερμοκρασία. Ήρθε το backplate κ το έβαλα. Δοκίμασα λίγο κ οι θερμοκρασίες είναι 98-100c από 106-108c. Πάλι πολύ... Βέβαια το σπίτι είναι πολύ ζεστό λόγω μικρού παιδιού...θερμοκρασία δωματίου πάνω από 22-23c όλη τη μέρα.οταν άφησα τη θερμοκρασία να πέσει στους 20c η θερμοκρασία της μνήμης έπεσε σταθερά στους 94c.
ilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Οι θερμοκρασίες που γράφετε εμένα μου φαίνονται φυσιολογικές πάντως. Οι gddr6x καίνε πιο πολύ από gddr6. 75-80 βαθμοί gaming και 90 blender είναι μια χαρά και within specs. Κάποια από τα IC στο ps5 βαράνε 93-94 χειμωνιάτικα για πλάκα... Το καλοκαίρι το βλέπω και αυτό να γίνεται αεροπλάνο όπως το ps4, και πάλι αν το σκίζεις μπορεί να φας κανένα degrade μακροπρόθεσμα.
djdidi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, isaias1983 είπε Ήρθε το backplate κ το έβαλα. Δοκίμασα λίγο κ οι θερμοκρασίες είναι 98-100c από 106-108c. Πάλι πολύ... Βέβαια το σπίτι είναι πολύ ζεστό λόγω μικρού παιδιού...θερμοκρασία δωματίου πάνω από 22-23c όλη τη μέρα.οταν άφησα τη θερμοκρασία να πέσει στους 20c η θερμοκρασία της μνήμης έπεσε σταθερά στους 94c. Είναι πολύ καλή η διαφορά μόνο με αλλαγή backplate. Αν αλλάξεις και pads σίγουρα θα πάει αρκετά κάτω από 90. Την eΚwb πήρες ή κάποια άλλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα