Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα την μεταβίβαση εδώ και κάποιο διάστημα και μου έδωσαν την προσωρινή άδεια. Η κανονική έπρεπε να εκδοθεί από της 01/02. 

Έλα όμως που καλώ το γραφείο συγκοινωνιών και μου λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει.

Κάλεσα από άλλο κινητό και σταθερό τα ίδια. 

Κάλεσα το 1539 και μου έδωσε ξανά τον ίδιο αριθμό που επερνα. Όταν ανέφερα το γεγονός ότι μου βγαίνει αυτοματοποιημενο μήνυμα ότι δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός μου είπαν ότι έχει πολλές κλήσεις και να επιμείνω.

Έχω καλέσει πάνω από 50 φορές και διάφορες ώρες και μου βγαίνει το ίδιο.

Τι μπορώ να κανω?

Μπορώ να κυκλοφορώ κανονικά με την προσωρινή άδεια?

Να πάω από εκεί? Την προηγούμενη φορά μου είπαν να καλέσω πάλι τον ίδιο αριθμό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν πας από κει δεν θα κάνεις κάτι, αν δεν έχεις ραντεβού τότε το πολύ πολύ να σου δώσουν το νούμερο τηλεφώνου να καλέσεις, που το έχεις ήδη.

Μήπως να δοκίμαζες κάποιο άλλο νούμερο έστω και από άσχετο τμήμα στην ίδια διεύθυνση μεταφορών?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Αν πας από κει δεν θα κάνεις κάτι, αν δεν έχεις ραντεβού τότε το πολύ πολύ να σου δώσουν το νούμερο τηλεφώνου να καλέσεις, που το έχεις ήδη.

Μήπως να δοκίμαζες κάποιο άλλο νούμερο έστω και από άσχετο τμήμα στην ίδια διεύθυνση μεταφορών?

Μαρεσεις γιατί σκεφτόμαστε τα ίδια.

Το έκανα και μου έδωσαν τον ίδιο αριθμό.

Δεν με πιστεύουν ότι μου βγαίνει το αυτοματοποιημενο μήνυμα. Μου λένε να συνεχίσω να καλώ μέχρι να πιάσω γραμμή. Τι γραμμή όμως να πιάσω όταν ούτε καν καλεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mperdemeni είπε

Μαρεσεις γιατί σκεφτόμαστε τα ίδια.

Το έκανα και μου έδωσαν τον ίδιο αριθμό.

Δεν με πιστεύουν ότι μου βγαίνει το αυτοματοποιημενο μήνυμα. Μου λένε να συνεχίσω να καλώ μέχρι να πιάσω γραμμή. Τι γραμμή όμως να πιάσω όταν ούτε καν καλεί.

Ε δεν έχει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις να σκεφτούμε..

Αλήθεια, γιατί σου είχαν δώσει προσωρινή αντί για κανονική? Έλλειψη εντύπων, ή φόρτος εργασίας? Θα σου έλεγα αν βιάζεσαι να πας σε διεκπεραιωτή, αλλά αν δεν έχουν χαρτί δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Ε δεν έχει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις να σκεφτούμε..

Αλήθεια, γιατί σου είχαν δώσει προσωρινή αντί για κανονική? Έλλειψη εντύπων, ή φόρτος εργασίας? Θα σου έλεγα αν βιάζεσαι να πας σε διεκπεραιωτή, αλλά αν δεν έχουν χαρτί δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι.

Δεν ξέρω. Μου είπαν έτσι κάνουν. Πρώτη μεταβίβαση οπότε ότι μου είπαν ακολούθησα.

Έχεις δίκιο σε αυτό, και εγώ αισθάνομαι ότι έχω εξαντλήσει τις επιλογές μου. 

Μάλλον θα πάω σε έναν διεκπεραίωτη αυτός ίσως έχει γνωστούς και ξεμπερδέψει.

Ως τότε, ξέρεις εάν είναι νόμιμο να κυκλοφορώ με την προσωρινή. 

Δημοσ.

Νόμιμο είναι μόνο αν έχεις στα χέρια σου την κανονική και πρωτότυπη άδεια, τα όργανα όμως συνήθως δείχνουν ανοχή αφού ξέρουν την κατάσταση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Νόμιμο είναι μόνο αν έχεις στα χέρια σου την κανονική και πρωτότυπη άδεια, τα όργανα όμως συνήθως δείχνουν ανοχή αφού ξέρουν την κατάσταση.

Τι να πω... από την μία όντως πρέπει να έχω την κανονική από την άλλη και αυτή που έχω έχει σφραγίδες και τα πάντα. 

Όπως και να έχει από ότι κατάλαβα αυτό θα φανεί εάν και εφόσον με σταματήσουν για έλεγχο.

Πάντως η ασφάλεια την δέχτηκε κανονικά την προσωρινή και όταν ρώτησα εάν πρέπει να τους ξαναφερω την κανονική όταν εκδοθεί μου είπαν πως δεν υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

Να σε ενημερώσω φίλε μου ότι καλό θα ήταν να καλέσεις στο Τμήμα Τροχαίας της περιοχής σου για να σου
διευκρινίσουν εάν μπορείς να κυκλοφορήσεις με την προσωρινή άδεια.

Αν τους εξηγήσεις και την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζεις πιστεύω ότι θα κατανοήσουν την κατάσταση
και θα σε ενημερώσουν αντίστοιχα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Να σε ενημερώσω φίλε μου ότι καλό θα ήταν να καλέσεις στο Τμήμα Τροχαίας της περιοχής σου για να σου
διευκρινίσουν εάν μπορείς να κυκλοφορήσεις με την προσωρινή άδεια.

Αν τους εξηγήσεις και την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζεις πιστεύω ότι θα κατανοήσουν την κατάσταση
και θα σε ενημερώσουν αντίστοιχα.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Πήγα τελικά από εκεί με το χαρτί της προσωρινής άδειας και μου είπαν ότι δεν χρειαζόμουν ραντεβού και μπορούσα να έρθω ότι ώρα ήθελα. Μέσα σε 15 λεπτά είχα την κανονική στα χέρια μου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mperdemeni είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Πήγα τελικά από εκεί με το χαρτί της προσωρινής άδειας και μου είπαν ότι δεν χρειαζόμουν ραντεβού και μπορούσα να έρθω ότι ώρα ήθελα. Μέσα σε 15 λεπτά είχα την κανονική στα χέρια μου.

Μια χαρά φίλε μου!

Να χαρείς με το καλό το όχημα σου και καλές βόλτες να έχεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...