Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ και με μηδενικα αποτελεσματα, αποφασισα να γραψω εδω τις αποριες μου μηπως υπαρχει καποιος που γνωριζει ωστε να με βοηθησει.

Εδω και λιγο καιρο εχω αποφασισει να κανω ενα μεταπτυχιακο και εψαχνα πανω σε τι. Λογω εργασιας αλλα και αποστασης του τοπου κατοικιας απο το κεντρο αποφασισα να κανω στο ΕΑΠ (ηδη εχω καποιες φιλες/συναδελφους που κανουν εκει μεταπτυχιακα και μου το προτειναν). Εχω τελειωσει Θεολογικη σχολη, χαρη στην οποια εχω παιδαγωγικη επαρκεια, και γενικα μου αρεσει το εκπαιδευτικο κομματι. Αποφασισα να διαλεξω το μεταπτυχιακο της διδακτικης της αγγλικης γλωσσας, μιας και τα αγγλικα μου ειναι απταιστα, μου φαινεται ενδιαφερον, και δεν υπηρχε κατι αλλο σε αυτον τον τομεα που να φαινεται ελκυστικο ως προς την μελλοντικη επαγγελματικη αποκατασταση (ουτε καν η ειδικη αγωγη, τωρα ολοκληρωνω ενα ετησιο προγραμμα επιμορφωσης στο ΕΚΠΑ).

Ωστοσο εχω τις εξης αποριες (τις οποιες εξεφρασα με μεηλ στο ΕΑΠ αλλα δεν ελαβα απαντηση). Εχω διδακτικη επαρκεια για τα αγγλικα με το μεταπτυχιακο μονο; Θα μπορω να βγαλω αδεια διδασκαλιας; Εαν στον ΕΟΠΠΕΠ δηλαδη παω με το μεταπτυχιακο για την αδεια θα ειμαι ενταξει; Δεν με ενδιαφερει για τον ΑΣΕΠ, αλλα για ενα ιδιωτικο σχολειο η φροντιστηριο, και να μπορω να κανω legit ιδιαιτερα μαθηματα. 

Εαν καποιος γνωριζει σιγουρα ας μου δωσει τα φωτα του!

Δημοσ.

Σε σχολείο σίγουρα όχι, ουτε ιδιωτικό ουτε δημόσιο καθώς μετράει ο βασικός τιτλος σπουδών που πρέπει να είναι σχετικός με αγγλική φιλολογία *εκτος κι αν σε προσλάβουν σαν θεολόγο και σου δωσουν και τα αγγλικά ατυπα. Σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα γνωρίζω ατομα που δουλευουν μόνο με το prof , δεν γνωρίζω όμως λεπτομέρειες κατα πόσο είναι όμιμο ή παρανομο. τελος πριν κάνεις το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ κοίταξε τον οδηγό σπουδών, σε κάποια μεταπτυχιακά αναφέρει οτι ο μεταπτυχιακός τίτλος απονέμεται μόνο σε πτυχιούχους ορισμένων σχολών ασχετα αν έχουν περισσότεροι δικαίωμα συμμετοχής 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, velociraptoras είπε

Σε σχολείο σίγουρα όχι, ουτε ιδιωτικό ουτε δημόσιο καθώς μετράει ο βασικός τιτλος σπουδών που πρέπει να είναι σχετικός με αγγλική φιλολογία *εκτος κι αν σε προσλάβουν σαν θεολόγο και σου δωσουν και τα αγγλικά ατυπα. Σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα γνωρίζω ατομα που δουλευουν μόνο με το prof , δεν γνωρίζω όμως λεπτομέρειες κατα πόσο είναι όμιμο ή παρανομο. τελος πριν κάνεις το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ κοίταξε τον οδηγό σπουδών, σε κάποια μεταπτυχιακά αναφέρει οτι ο μεταπτυχιακός τίτλος απονέμεται μόνο σε πτυχιούχους ορισμένων σχολών ασχετα αν έχουν περισσότεροι δικαίωμα συμμετοχής 

Το εχω ελεγξει αυτο κ ειμαι ενταξει, ευχαριστω πολυ!

Αυτο με το proficiency εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια, στα φροντιστηρια ζητανε αδεια διδασκαλιας και στα ιδιαιτερα παλι εχουν πονηρευτει οι γονεις και ζητανε χαρτια (αν ζητας τη γνωμη μου καλυτερα, γιατι μονο με ενα cpe δεν παιρνεις τα εφοδια να διδαξεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...