endj3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα , δεν μπορώ να βρω με τίποτα λύση στο θέμα μου. Το θέμα είναι πως είτε ανοίξω XMP είτε τα βάλω manual τα timings, όταν οι Ραμ παίζουν στα 3200 έχω BSOD, ή με το που μπουταρω ή σε 5 λεπτά ή σε 10 κ.ο.κ. Αν τις βάλω στα 3000 δεν έχω θέμα αλλά με ενοχλεί που είναι 3200 και δεν μπορώ να τις αξιοποιήσω στο μέγιστο. Specs: Ryzen 5 2600X 2X8Gb 3200 G skillz Trident Z RGB / έχει δοκιμαστεί και με 2Χ8Gb 3200 Corsair Vengeance LED RM850X RTX 2070 Super Χ470 Aorus Ultra Gaming Έχουν γίνει όλα τα update σε drivers/Bios Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 σε τι volt είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endj3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Έχω δοκιμάσει στα 1.2, 1.3, 1.35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, endj3 είπε 1.35. είναι το σωστό για 3200 στο 99% (σύσταση κατασκευαστή) δώσε λίγο πάνω από 1.35 και δοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endj3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέχρι ποσό να φτάσω ; Με disabled το XMP να τα φτιάξω αυτά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, endj3 είπε Μέχρι ποσό να φτάσω ; Με disabled το XMP να τα φτιάξω αυτά ε; με enabled , πήγαινε βήμα-βήμα με σύνεση 1.36 1.37 και δες που είσαι σταθερός ΥΓ Η μητρική σου επίσης πιθανότατα θα βοηθηθεί από BIOS UPDATE , ενδεχομένως να σου λυθεί το πρόβλημα χωρίς να ανεβάσεις τα volts πάνω από σύσταση (1.35) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endj3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Έχω κάνει το τελευταίο. Αν κι από ότι είδα τώρα βγήκε κ άλλο πριν 1 μήνα. Θα το δοκιμάσω πρώτα και μετά θα δω τα ρεύματα. Αν δεν διορθωθεί είναι θέμα συμβατότητας ; Είχα ελέγξει το QVL και έδειχνε ότι τις υποστηρίζει. ευχαριστώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, endj3 είπε Έχω κάνει το τελευταίο. Αν κι από ότι είδα τώρα βγήκε κ άλλο πριν 1 μήνα. Θα το δοκιμάσω πρώτα και μετά θα δω τα ρεύματα. Αν δεν διορθωθεί είναι θέμα συμβατότητας ; Είχα ελέγξει το QVL και έδειχνε ότι τις υποστηρίζει. ευχαριστώ φίλε κανονικά αν δώσεις λίγο ρεύμα τα 3200 θα τα δει ο 2600Χ μέχρι εκεί συνήθως φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαρμανης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Να ρωτήσω κάτι και εγώ μιας που πήρε το μάτι μου το XMP. Tι διαφορά έχει το Profile 1 απο το Profile 2 ? Και στα δυο Profiles μου βγάζει τις ίδιες τιμές.. τι επιλέγουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα