Προς το περιεχόμενο

Εκτύπωση φόρμας VB σε Α4

Shorin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία sorry την δημιουργία καινούριου post αλλά το θέμα είναι εντελώς διαφορετικό...

Λοιπόν...Γράφω ένα πρόγραμμα σε vb και σε κάποιο σημείο του χρησιμοποιώ μία φόρμα η οποία περιλαμβάνει κάποια στοιχεία το οποία και καταχωρώ σε μια βάση δεδομένων...Το πρόβλημα μου είναι το εξής...Μετά την καταχώρηση θέλω να γίνεται εκτύπωση της φόρμας σε Α4...και εδώ έρχονται δύσκολα!

Η φόρμα πιάνει συγκεκριμένες διαστάσεις στην οθόνη λόγω περιορισμών της VB...Βρήκα τρόπο να το κάνω με scroll bars αλλά θέλω στο τέλος μετά την καταχώρηση να την εκτυπώνω κιόλας...Έτσι δεν μπορώ να προσδιορίσω σε ποιά ακριβώς σημεία θα εισάγω τα controls, text boxes... και τα λοιπά...Και εκτός αυτών η vb εξ'ορισμού εκτυπώνει χρησιμοποιώντας ουσιαστικά μισή Α4 λόγω των περιορισμών που ανέφερα στο περίπου πιο πάνω...

Θα θελά λοιπόν αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί πώς θα μπορέσω να εκτυπώσω μία μεγαλύτερη φόρμα...ή τουλαχιστον αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να παραμορφώσω την φόρμα και να την στείλω για εκτύπωση με βάση την αρχική της αναλογία...!

Sorry αν σας κούρασα αλλά το χρειάζομαι επειγόντως..!

Thanks προκαταβολικά...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...