p.t Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα , αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : ξαφνικά δεν εμφανίζονται διαθέσιμα δίκτυα , ενώ ενσύρματα λειτουργεί κανονικά . Η αντιμετώπιση προβλημάτων βγάζει το εξής : ο προσαρμογέας intel (R) wireless - ac 9560 160MHz αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα οδήγησης ή το υλικό . Απο την Διαχείρηση συσκευών βρίσκω στους προσαρμογείς δικτύου τον intel (R) wireless και στις ιδιότητες , στην κατάσταση συσκευής γράφει : Δεν είναι δυνατή η εκκινηση της συσκευής ( κωδικός 10 ) . 'Εχω δοκιμάσει ενημέρωση προγράμματος οδήγησης αλλά βγάζει οτι το καλύτερο πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο . Έχω δοκιμάσει επίσης απενεργοποίηση / ενεργοποίηση καθώς και κατάργηση και το πρόβλημα εξακολουθεί . Το είχε κάνει πάλι πριν 3 μήνες και το πήγα σε εναν τεχνικό , έκανε κάτι στις ρυθμίσεις που δεν πήρε πάνω απο 1 λεπτό και μου πήρε 10 € και μου είπε οτι μπορεί να το ξανακάνει . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; δεν είμαι σε θέση να δίνω 10ευρα κάθε τρεις μήνες... το laptop είναι asus Με windows 10 , αν αυτο βοηθάει . ευχαριστώ
madrivermadonus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 πηγαινε στη διαχειριση υλικου , βρες την καρτα δικτυου και πατα καταργηση πατωντας το κουτακι αν σου δινει... επειτα πατα αναζητηση να την ξαναστησει. αν παιξει ετσι, ψαξε και βρες τον τροπο να μην κανει αναβαθμιση driver με το windows update
madrivermadonus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 δοκιμασε αλλη καρτα wifi πχ usb. ειναι φθηνες
antoniobobbyst Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 P. T. ΑΠΌ ΣΉΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. ΈΚΑΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΠΤ.
29gk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Kοιτα μηπως το firewall των windows ή καποιο αλλο software πχ antivirus πιθανα με ενσωματωμενο κι αυτο καποιο firewall, σου μπλοκαρουν την κινηση. Εναλλακτικα, κι επειδη εξ αποστασεως και χωρις καποιος να γνωριζει την ακριβη ρυθμιση του συστηματος σου, θα προτεινα: α) να ξαναπας σε τεχνικο κι αυτη τη φορα να ρωτησεις ποιο προβλημα εντοπισε ετσι ωστε να μπορεις να το διορθωνεις μονος σου β) να κανεις φρεσκια εγκατασταση του συστηματος και να παρατηρησεις αν θα στο ξανακανει, ποτε και πως γ) να μπεις στο forum της asus και να ρωτησεις εκει για τυχον καποια γνωστη δυσλειτουργεια του μοντελου σου
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, p.t είπε Το έχω δοκιμάσει κ αυτό αλλά τίποτα https://downloadcenter.intel.com/download/30112/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters Κατέβασε από την Intel τον driver
antoniobobbyst Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ προσπάθησα να βάλω παλαιότερο update και δεν με αφήνει,ενώ με το νέο δεν έχω αποτέλεσμα. Ποιον driver κατέβασες από Intel?
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, antoniobobbyst είπε Εγώ προσπάθησα να βάλω παλαιότερο update και δεν με αφήνει,ενώ με το νέο δεν έχω αποτέλεσμα. Ποιον driver κατέβασες από Intel? ποια κάρτα έχεις εσύ;
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Ίδια κάρτα δλδ, το λινκ που έβαλα δε σου κάνει ; ; τι άλλο θέλεις;
madrivermadonus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, p.t είπε με τον driver εφτιαξε , thanks ! οπως σου ξαναεγραψα ψαξε τον τροπο που απενεργοποιεις το driver update με τα windows update γιατι θα ξανασυμβει. αν δεν το βρεις πες...
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, madrivermadonus είπε οπως σου ξαναεγραψα ψαξε τον τροπο που απενεργοποιεις το driver update με τα windows update γιατι θα ξανασυμβει. αν δεν το βρεις πες... Αυτό που λες είναι το καλύτερο, και εγώ disable το έχω. https://www.windowscentral.com/how-disable-automatic-driver-updates-windows-10?amp
antoniobobbyst Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Έχω προσπαθήσει να το καταργήσω και από το σύστημα εφαρμογών και από τις διαχειρίσεις συσκευών. Το έχω διαγράψει και με το που κάνω επανεκκίνηση, ξαναεμφανιζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα