Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Έχουμε ένα παλιό αυτοκίνητο που είναι παρατημένο πολλά χρόνια σε ένα γκαράζ και έχει διαλυθεί όλο, το αυτοκίνητο δεν δηλωνοταν στην φορολογική δήλωση και δεν πληρωνοντουσαν τέλη κυκλοφορίας για αυτό, οι πινακίδες είναι επάνω στο αυτοκίνητο και δεν έχουν κατατεθεί για ακινησία. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορεί να αποσυρθεί το αυτοκίνητο μέσω κάποιας εταιρείας από αυτές που αναλαμβάνουν να το αποσύρουν και να διαγραφεί οριστικά από τα μητρωο του υπουργείου χωρίς να υπάρξει θέμα με ελέγχους και πληρωμή τελών κυκλοφορίας στην εφορία. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έχουν εντοπίσει ούτε μας έχουν στείλει κάποιο πρόστιμο, χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια στιγμή. Απλά θέλω να γνωρίζω αν θα μας τσιμπισουν τωρα με την διαδικασία απόσυρσης και καταστροφής.
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε το αυτοκίνητο δεν δηλωνοταν στην φορολογική δήλωση Πώς γινεται αυτό? Προσυμπληρωμένα δεν είναι τα αυτοκίνητα?
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πώς γινεται αυτό? Προσυμπληρωμένα δεν είναι τα αυτοκίνητα? Απλα από το 11-12 σταματήσαμε να το γράφουμε στην δηλωση, δεν φαίνεται προσυμπληρωμενο.
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε δεν φαίνεται προσυμπληρωμενο. Άλλο αμάξι έχετε? Φαίνεται?
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Άλλο αμάξι έχετε? Φαίνεται? Δεν έχουμε άλλο. Μόνο αυτό που είναι παρατημένο από αρχές 2000. Δεν φαίνεται κάτι, ούτε και μας ενόχλησαν όταν έκαναν κάτι ελέγχους για ανασφάλιστα και κτεο από τις λίστες των υπουργείων.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Για ανακύκλωση δεν ζητάνε να είναι πληρωμένα τα τέλη.Θελουν να μην έχει παρακράτηση και να παραδοθούν μαζί αδεια κυκλοφορίας και πινακίδες.Και είναι ο μονος τρόπος να σταματήσετε να χρεώνεστε τέλη και πρόστιμα για κτέο και ασφάλεια . 1 1
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν έχουμε άλλο. Μόνο αυτό που είναι παρατημένο από αρχές 2000. Δεν φαίνεται κάτι, ούτε και μας ενόχλησαν όταν έκαναν κάτι ελέγχους για ανασφάλιστα και κτεο από τις λίστες των υπουργείων. Για τσέκαρε εδώ να δείς τί φαίνεται.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Για τσέκαρε εδώ να δείς τί φαίνεται. Μπηκα. Λέει ότι από τα τηρουμενα στοιχεία της ΑΑΔΕ δεν εμφανίζονται οχήματα στην ιδιοκτησία σας. Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου να απευθυνθείτε στην ΔΟΥ για την προσθήκη του ΑΦΜ σας.
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Την άδεια κυκλοφορίας την έχεις? Είναι στο όνομά σου?
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Την άδεια κυκλοφορίας την έχεις? Είναι στο όνομά σου? Ναι. Για την μητέρα μου αναφέρομαι βασικά δικο της το αμάξι, υπάρχει και η άδεια.
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μπηκα. Λέει ότι από τα τηρουμενα στοιχεία της ΑΑΔΕ δεν εμφανίζονται οχήματα στην ιδιοκτησία σας. Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου να απευθυνθείτε στην ΔΟΥ για την προσθήκη του ΑΦΜ σας. Τότε προφανώς το αυτοκίνητο αυτό ΔΕΝ είναι στο δικό σου όνομα, έτσι εξηγείται που δεν σου ήρθαν πρόστιμα ανασφάλιστου. Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Ναι. Για την μητέρα μου αναφέρομαι βασικά δικο της το αμάξι, υπάρχει και η άδεια. Στο taxis μπήκες με τους κωδικούς της μητέρας σου? Η άδεια γράφει το δικό της όνομα πάνω?
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Για την μητέρα μου αναφέρομαι βασικά δικο της το αμάξι Δηλαδή στο λογαριασμό της αναγράφει "δεν εμφανίζονται οχήματα στην ιδιοκτησία σας'? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από turbat0s
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ναι ακριβώς, το αυτοκίνητο είναι της μητέρας μου και μπήκα να δω στο taxis με τους κωδικούς της μητέρας μου, όχι με τους δικούς μου γιατί προφανώς δεν κατέχω αυτοκίνητο. Η άδεια είναι στο όνομα της μητερας μου.
Joshua21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι ακριβώς, το αυτοκίνητο είναι της μητέρας μου και μπήκα να δω στο taxis με τους κωδικούς της μητέρας μου, όχι με τους δικούς μου γιατί προφανώς δεν κατέχω αυτοκίνητο. Η άδεια είναι στο όνομα της μητερας μου. Εφόσον όλα είναι έτσι όπως μας τα περιγράφεις, τότε υπάρχει κάποιο λάθος είτε στο taxis είτε στην άδεια του αυτοκινήτου. 1 1
VonLoutsos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρεωθείτε αναδρομικά και με το προστιμο που αναλογεί στα τέλη κυκλοφορίας, μέχρι να παραδοθουν οι πινακίδες. Όπου δεν θα το πληρώστε επιτόπου αλλά θα έρθει κάποια στιγμή στο Taxis του ιδιοκτήτη. Τσέκαρέ το και μην το αφήνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα