Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Και πολλοί δεν τρώνε καθόλου φρούτα ή κρέας η πίνουν γάλα ή ακόμα δεν πίνουν και νερό.

Ναι ετσι ειναι.Πχ η αδερφη μου και ο ανηψιος μου δεν τρωνε ψαρια ποτε.ΠΟΤΕ.Δεν τα θελουν.Οποτε παιρνουν συμπληρωματα για ω-3 λιπαρά.Η αυτο θα  ηταν η τιποτα.Αλλοι παλι δεν τρωνε φρουτα οποτε αναγκαστικα πρεπει να παιρνουν εξτρα C.

Υποψην οτι πολυς κοσμος εχει ανεπαρκεια D οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολο τον κοσμο λογο του lockdown

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Like 1
Δημοσ.

Παραβλεποντας το παρανομο της προτασης του 4saken😁 θα συμφωνησω μαζι του,οτι αυτο που βελτιωνει την μνημη και την συγκεντρωση ειναι οποιαδηποτε διεγερτικη ουσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Shadows είπε

Παραβλεποντας το παρανομο της προτασης του 4saken😁 θα συμφωνησω μαζι του,οτι αυτο που βελτιωνει την μνημη και την συγκεντρωση ειναι οποιαδηποτε διεγερτικη ουσια.

Ενα ενεργειακο ποτο με καφεινη το πρωι.

Εγω παιρνω αυτο (άνυδρη καφεΐνη)

https://www.skroutz.gr/s/12037798/Olimp-Sport-Nutrition-Caffeine-Kick-60-κάψουλες.html

Καφε δεν πινω εδω και χρονια.

Επεξ/σία από mecanomecano
Δημοσ.
Στις 4/2/2021 στις 3:16 ΜΜ, nikostz99 είπε

Καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να μου πει καποια βιταμινη για την συγκεντρωση?

εχω ακουσει οτι περνουν πολλοι μολλερς...

αν εχει κανεις καμια ιδεα ή περνει ο ιδιος ας μου πει ευχαριστω

Αν δεν έχεις κάποια ανεπάρκεια, τότε ό,τι και να πάρεις μάλλον σαν placebo θα λειτουργήσει. 

Το σημαντικότερο είναι η καλή ψυχολογία κι η αποβολή του άγχους, όσο γίνεται. Βρες τρόπους να ξεδίνεις και να κάνεις διαλείμματα απ' το διάβασμα. Ένα κουρασμένο μυαλό, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και δεν μπορεί ν' απορροφήσει τίποτα από ένα σημείο και μετά. 

Δημοσ.
Στις 4/2/2021 στις 3:16 ΜΜ, nikostz99 είπε

Καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να μου πει καποια βιταμινη για την συγκεντρωση?

εχω ακουσει οτι περνουν πολλοι μολλερς...

αν εχει κανεις καμια ιδεα ή περνει ο ιδιος ας μου πει ευχαριστω

B complex

Δημοσ.

πραγματικά ρε παιδιά, αν δεν είναι κάτι χαμηλά δεν υπάρχει λόγος για συμπλήρωμα.

Επίσης καλό είναι να έχουμε υπ'όψιν ότι όταν το να παίρνουμε πολλή βιταμίνη έχει και παρενέργειες. Αυτό αφορά βέβαια πιο "δυνατά" σκευάσματα και όχι πολυβιταμίνες που διαφημίζονται..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...