Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AtiX είπε

Αυτά μην τα λες όταν υπάρχουν ακόμα κινητά με Android 4.4 (2013) εκεί έξω...

Αυτά μην τα λες όταν υπάρχουν υπολογιστές με Win XP (2001) εκεί έξω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Αυτά μην τα λες όταν υπάρχουν υπολογιστές με Win XP (2001) εκεί έξω...

Άσχετο αλλά το Apple TV δεν είναι υπολογιστής...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, FELIX είπε

Και επελεξες προιοντα που εχουν καλυτερη υποστηριξη για περισσοτερο καιρο....

Τα western digital media players,και τα υπολοιπα media players της εποχης του Apple TV 3 μετα απο 2-3 χρονια τα ιδια παθανε.αυτο καλα κρατησε.

αν το ειχες χρησιμοποιησει ποτε ομως θα ηξερες οτι σχεδον κανεις δεν χρησιμοποιει το ενσωματωμενο YouTube app που ειναι αρκετα δυσκολο απο το τηλεχειριστηριο.ολοι οι κατοχοι του το εχουν κρατησει για streamer και airplay και μια χαρα την κανει ακομα την δουλεια του.ειναι το τελευταιο Apple TV

με οπτικη εξοδο ηχου που ειναι σημαντικο για καποιους.Εγω προσωπικα στο 3 και στο 4 τωρα ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιησα την εφαρμογη.παντα απο το κινητο η το ταβλετ κανω stream.

Με βρίσκεις σύμφωνο σε όλα! Να προσθέσω και να θυμίσω το πόσο άθλιο player ήταν το WD player με γεματο bugs  λογισμικό , (καναμε πατεντες για να δουμε ελληνικους .srt.) κτλ...

Σχετικα με το ATV3 επίσης να θυμίσω οτι μας έκοψε το homekit server service μεχρι που βγήκε το ATV4 , χωρίς ειδοποίηση.... 

Μετά απο 9 χρόνια δεν εχω δει μηχάνημα να μην έχει σκάσει τουλαχιστον το τροφοδοτικό του...Εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής αλλα και εμπειρία χρήσης... 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ArisArts είπε

..Εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής αλλα και εμπειρία χρήσης... 

Nα συμπληρωσω  και την πολυ καλη ποιοτητα της οπτικης εξοδου , σε συγκριση με αλλα κινεζομποξακια, για χρηση apple music - hifi... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, KnightRider είπε

Απλά είναι για γέλια

Δηλ τώρα έχει Youtube μια χαρά και μετά από 1 μήνα θα το σταματήσουν  😂

Ναι και ειναι λογικό αυτό. Οι εφαρμογές όταν κάνουν αναβαθμίσεις είναι για να κάνουν support αλλαγές όχι μόνο στον κώδικα  στον client αλλά και στα api calls με τον server. Εάν το youtube άλλαξε ένα api call για ασφάλεια η οτιδήποτε πρέπει να γίνουν update και οι εφαρμογές στις συσκευές.

Προφανός δεν κάνουν update όλοι οι χρήστες που σημαίνει ότι πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό στη version v1.1, v2.5 αντί για την v3.4 που είναι η τελευταία (τυχαία νούμερα) Οι εταιρίες θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν παλιότερες εκδόσεις ώς ένα σημείο, όταν το ποσοστό χρηστών σε αυτή την έκδοση είναι πολύ μικρό όπως 0.7%  παράδειγμα θα σταματήσουν να το κάνουν support είτε λόγω κόστους είτε λόγω feature κτλπ.

Το συγκεκριμένο apple tv είναι του 2012 και όπως λέει δεν αναβαθμίζονται οι εφαρμογές... οι χρήστες που θα επηρεαστούν από αυτή την αλλάγη δεν θα είναι πάνω απο 2%.

Ίδια λογική με το να έχεις repair shop στο 2021 που κάνει επισκευές σε cd players.

Επεξ/σία από hariskap
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Όχι... 

Σε 3 χρόνια εχω δοκιμάσει 4-5 διάφορα μποξακια.. σύγχρονα τάχα μου.. μια το wifi χάνεται, μια να κάνει reboot μια να κρασαρει δίχως αύριο, μια να ζεματαρι... μια βδομάδα σερί δίχως ένα θέμα δεν επαιξαν ποτε..

Λέω ας πάρω κάτι εγκεκριμένο για netflix hd..

Αγόρασα mi box s.. 58ε..ήρθε, μπρικαρησε σε 10 λεπτά (το επέστρεψα-περιμένω τα χρήματα μου).. καπάκι αγοράζω mi stick , αλλά 30ε.. δεν άναψε καν...το στείλα πίσω , περιμένω τα χρήματα μου... 

Βρήκα λοιπόν το gen3, όλα μαζί 60ε.. παίζει τέλεια και YouTubeκαι netflix και apple music όλη μέρα, δίχως ΚΙΧ...

Ήταν λαθος η επιλογή μου?.. τι καλύτερο θα αγόραζα με τα χρήματα αυτά?

Ας το χω μόνο για apple music στο ηχοσυστήματα μου.. καλύτερο είναι από κάθε σιχαμα φθηνο-μποξακι..

Καμία υλοποίηση της Roku;   Αγόρασα πέρυσι το streaming stick plus για να κάνω μια συμβατική tv, smart.  Δεν έχω κάποιο παράπονο.  Νομίζω στα χρήματά του είναι αξιοπρεπεστατο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, deceit είπε

Καμία υλοποίηση της Roku;   Αγόρασα πέρυσι το streaming stick plus για να κάνω μια συμβατική tv, smart.  Δεν έχω κάποιο παράπονο.  Νομίζω στα χρήματά του είναι αξιοπρεπεστατο.

Tα roku τα χω δει αλλα δεν επεσε ποτε καποιο στα χερια μου... απλα σταθερο να ναι και σβελτο.. δεν εχω αλλες απαιτησσεις.. θα το σκεφτω εαν με προβληματησει το gen3 μου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AtiX είπε

Άσχετο αλλά το Apple TV δεν είναι υπολογιστής...

Έχεις ξεχάσει την ορολογία της λέξης υπολογιστής φαντάζομαι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Έχεις ξεχάσει την ορολογία της λέξης υπολογιστής φαντάζομαι

Καθόλου, απλά δεν συγχέω δυο διαφορετικά πράγματα για να βγάλω ένα συμπέρασμα που με βολεύει...

ομοιότητες έχει και ένα smartwatche με ένα υπολογιστή ακόμα και μια αριθμομηχανή, δεν θα κάτσω όμως να τα βάλω στον ίδιο κουβά για να κάνω παράπονα που μια εταιρία αποφάσισε να μην υποστηρίξει την πλατφόρμα μιας άλλης εταιρίας μετά από σχεδόν μια δεκαετία...

για αυτό και έγραψα για κινητά με Android 4.4 που είναι ότι πιο κοντινό στο Apple TV με iOS, και όχι για υπολογιστές που στην τελική βάζεις ότι λειτουργικό θέλεις...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2021 στις 4:51 ΜΜ, FELIX είπε

Και επελεξες προιοντα που εχουν καλυτερη υποστηριξη για περισσοτερο καιρο....

Τα western digital media players,και τα υπολοιπα media players της εποχης του Apple TV 3 μετα απο 2-3 χρονια τα ιδια παθανε.αυτο καλα κρατησε.

αν το ειχες χρησιμοποιησει ποτε ομως θα ηξερες οτι σχεδον κανεις δεν χρησιμοποιει το ενσωματωμενο YouTube app που ειναι αρκετα δυσκολο απο το τηλεχειριστηριο.ολοι οι κατοχοι του το εχουν κρατησει για streamer και airplay και μια χαρα την κανει ακομα την δουλεια του.ειναι το τελευταιο Apple TV

με οπτικη εξοδο ηχου που ειναι σημαντικο για καποιους.Εγω προσωπικα στο 3 και στο 4 τωρα ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιησα την εφαρμογη.παντα απο το κινητο η το ταβλετ κανω stream.

Στις 2/4/2021 στις 5:04 ΜΜ, paredwse είπε

Τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνεις αληθοφανές. :D 

Σε "απομάκρυναν από την Apple" η διακοπή υποστήριξης μιας third-party εφαρμογής για μια συσκευή 9 ετών (της οποίας οι διάδοχοι είναι 2 και υποστηρίζονται κανονικά). 

Yeah, right!

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λετε. Μιλάμε για streaming video του YouTube που παίζουν ακόμα και σε μια αρχαία lg smart TV (η οποία από άποψη επεξεργαστικής ισχύος είναι σκουπίδι) που έχω και θα συνεχίζουν να παίζουν κανονικά. Η κίνηση αυτή είναι ξεκάθαρα για να ωθήσει την πώληση νέων συσκευών. Είναι σαν να έχεις αυτοκίνητο δεκαετίας και να σου κάνει ένα over the air update η εταιρία παραγωγής και να σου λέει ότι "πλέον το cd player ή οι χάρτες δε θα παίζουν".  Το YouTube app ήταν selling point της συσκευής και θα έπρεπε να συνεχίσει να έχει υποστήριξη για όσο υπάρχει YouTube.

Επεξ/σία από makridis
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, makridis είπε

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λετε. Μιλάμε για streaming video του YouTube που παίζουν ακόμα και σε μια αρχαία lg smart TV (η οποία από άποψη επεξεργαστικής ισχύος είναι σκουπίδι) που έχω και θα συνεχίζουν να παίζουν κανονικά. Η κίνηση αυτή είναι ξεκάθαρα για να ωθήσει την πώληση νέων συσκευών. Είναι σαν να έχεις αυτοκίνητο δεκαετίας και να σου κάνει ένα over the air update η εταιρία παραγωγής και να σου λέει ότι "πλέον το cd player ή οι χάρτες δε θα παίζουν".  Το YouTube app ήταν selling point της συσκευής και θα έπρεπε να συνεχίσει να έχει υποστήριξη για όσο υπάρχει YouTube.

Ούτε εσύ κατάλαβες ότι την εφαρμογή την αποσύρει η Google και όχι η Apple ε; 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, makridis said:

Αν ψάχνεις για έλλειψη σοβαρότητας, ίσως να πρέπει να ξαναδιαβάσει το μήνυμα σου: σε "απομάκρυναν από την Apple" η αδυναμία ή η απροθυμία μιας άλλης εταιρείας να υποστηρίξει μια εφαρμογή της σε συσκευή της Apple. Και για αυτό... φταίει η Apple.

Και αυτή η κίνηση (της άλλης εταιρείας, μην ξεχνιόμαστε!) "είναι ξεκάθαρα για να ωθήσει την πώληση νέων συσκευών".  

Όντως, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. :) 

ΥΓ: Για να ακολουθήσω την ατυχέστατη αναλογία σου με τα αυτοκίνητα, είναι σαν να λες ότι σε απομάκρυνε από την Audi η κακή ποιότητα καυσίμου της Shell. 

• Like 1
Δημοσ.

παντως αν αφηνατε ολους αυτους τους κλαψιαρηδες με την apple ελευθερους και μαλιστα να τους σιγονταρατε κιολας θα ειχατε εκτιναξει τα κλικ της σελιδας στα υψη.

εχει πολυ φαι εκει η υποθεση.

τωρα θα μου πεις βεβαια ειναι και οι διαφημισεις μιας εταιριας στην μεση και οι προσωπικες προτιμησεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, paredwse είπε

Αν ψάχνεις για έλλειψη σοβαρότητας, ίσως να πρέπει να ξαναδιαβάσει το μήνυμα σου: σε "απομάκρυναν από την Apple" η αδυναμία ή η απροθυμία μιας άλλης εταιρείας να υποστηρίξει μια εφαρμογή της σε συσκευή της Apple. Και για αυτό... φταίει η Apple.

Και αυτή η κίνηση (της άλλης εταιρείας, μην ξεχνιόμαστε!) "είναι ξεκάθαρα για να ωθήσει την πώληση νέων συσκευών".  

Όντως, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. :) 

ΥΓ: Για να ακολουθήσω την ατυχέστατη αναλογία σου με τα αυτοκίνητα, είναι σαν να λες ότι σε απομάκρυνε από την Audi η κακή ποιότητα καυσίμου της Shell. 

"Ένας από τους λόγους για την κίνηση αυτή είναι και η αδυναμία αναβάθμισης των εφαρμογών στις παλιές γενιές του Apple TV οι οποίες δεν διαθέτουν το δικό τους App Store όπως συμβαίνει πλέον, με τους προγραμματιστές να εξαρτώνται πλήρως από την Apple."

Εσείς καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ευθύνεται η Google για αυτό; Στις συσκευές που τρέχουν android, μπορείς πάντα να κάνεις sideload την εφαρμογή του YouTube ή οτιδήποτε άλλο θες. Το θέμα που προκύπτει εδώ, δεν είναι το τώρα αλλά το που φαίνεται ότι οδεύει η Apple και το οικοσύστημα της. Το είδαμε (τουλάχιστον όσοι μεγαλώσαμε με την παλιά apple) από γενιά σε γενιά πόσο έκλεισαν όλα σε επίπεδο upgradeability και εφαρμογών - οικοσυστήματος. Όταν λοιπόν λέω ότι "κάτι τέτοια είναι που απομάκρυναν από την Apple" είναι απόρροια πολλών χρόνων χρήσης των προϊόντων της και το πως έχει εξελιχθεί προς το χειρότερο σε επίπεδο ευελιξίας.

Επεξ/σία από makridis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...