Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SkyNet είπε

Μόνο 9 χρόνια υποστήριξης

Φαντάσου να αγοράσεις κανά laptop να πας να βάλεις Windows και να μην παίζει στο Youtube στον Chrome

και να λες "Μόνο 9 χρόνια υποστήριξης" ειρωνικά.

Ή να αγοράζεις ένα κινητό και να του κοπεί η δυνατότητα να παίρνει τηλέφωνα

Και όλα αυτά ενώ το μηχάνημα είναι ακόμα τεχνικά λειτουργικό, δεν έχει χαλάσει.

Μπλιεχ

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, PeggyV είπε

το ιδιο εκανε και η Samsung περυσι, και η ιδια η SONY με το PlayStation 3 (πλεον η εφαρμογη δεν παιζει καθολου)

PS3, παίζει κανονικά!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Φαντάσου να αγοράσεις κανά laptop να πας να βάλεις Windows και να μην παίζει στο Youtube στον Chrome

και να λες "Μόνο 9 χρόνια υποστήριξης" ειρωνικά.

Ή να αγοράζεις ένα κινητό και να του κοπεί η δυνατότητα να παίρνει τηλέφωνα

Και όλα αυτά ενώ το μηχάνημα είναι ακόμα τεχνικά λειτουργικό, δεν έχει χαλάσει.

Μπλιεχ

Αυτά μην τα λες όταν υπάρχουν ακόμα κινητά με Android 4.4 (2013) εκεί έξω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι και θέμα HW πέρα απο το SW. 

Αποκλείεται 9 χρόνια μετά τα codecs video και ήχου που χρησιμοποιεί το YouTube να ειναι τα ιδια. Και το chip που φοραει το 3rd gen aTV μπορει να μην τα υποστηριζει καν.

αν πχ το YouTube κανει μεταβαση σε καποιο νεο codec ή κάποια εκδοση του, κοβει το support σε legacy devices που δεν μπορουν να αναβαθμιστουν.

Επεξ/σία από Snolly
  • Like 3
Δημοσ.

το ιδιο εκανε και η Samsung περυσι, και η ιδια η SONY με το PlayStation 3 (πλεον η εφαρμογη δεν παιζει καθολου)

PS3, παίζει κανονικά!

PS3, παίζει κανονικά!

PS3, παίζει κανονικά!

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Αααα... Μόλις το αγόρασα για streamer στην κρεβατοκάμαρα... Μόνο για Νετφλιξ και Γιουτουμπ... Πάει το ένα...

Όπου ναναι πάει και το άλλο ,θα σου μείνει στο χέρι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

9 ετών συσκευή πήγες και αγόρασες; 

Όχι... 

Σε 3 χρόνια εχω δοκιμάσει 4-5 διάφορα μποξακια.. σύγχρονα τάχα μου.. μια το wifi χάνεται, μια να κάνει reboot μια να κρασαρει δίχως αύριο, μια να ζεματαρι... μια βδομάδα σερί δίχως ένα θέμα δεν επαιξαν ποτε..

Λέω ας πάρω κάτι εγκεκριμένο για netflix hd..

Αγόρασα mi box s.. 58ε..ήρθε, μπρικαρησε σε 10 λεπτά (το επέστρεψα-περιμένω τα χρήματα μου).. καπάκι αγοράζω mi stick , αλλά 30ε.. δεν άναψε καν...το στείλα πίσω , περιμένω τα χρήματα μου... 

Βρήκα λοιπόν το gen3, όλα μαζί 60ε.. παίζει τέλεια και YouTubeκαι netflix και apple music όλη μέρα, δίχως ΚΙΧ...

Ήταν λαθος η επιλογή μου?.. τι καλύτερο θα αγόραζα με τα χρήματα αυτά?

11 λεπτά πριν, makis269 είπε

Όπου ναναι πάει και το άλλο ,θα σου μείνει στο χέρι .

Ας το χω μόνο για apple music στο ηχοσυστήματα μου.. καλύτερο είναι από κάθε σιχαμα φθηνο-μποξακι..

Επεξ/σία από Tsakalos!
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Snolly είπε

Ειναι και θέμα HW πέρα απο το SW. 

Αποκλείεται 9 χρόνια μετά τα codecs video και ήχου που χρησιμοποιεί το YouTube να ειναι τα ιδια. Και το chip που φοραει το 3rd gen aTV μπορει να μην τα υποστηριζει καν.

αν πχ το YouTube κανει μεταβαση σε καποιο νεο codec ή κάποια εκδοση του, κοβει το support σε legacy devices που δεν μπορουν να αναβαθμιστουν.

Τα codecs εκείνα (avc/aac) υποστηρίζονται και σήμερα για μέχρι 1080p, αν πας και με παλιότερη ακόμα συσκευή στο Safari παίζουν κανονικά τα βίντεο. Είναι πολιτική του YouTube να κόβει τις παλιές εφαρμογές, πιθανότατα δεν εξυπηρετούν features όπως premium subscriptions, ενοικίαση ταινιών ή το πως παίζουν οι διαφημίσεις οπότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον να συνεχιστεί η υποστήριξη.

Το ATV 3 πήρε πέρσι την εφαρμογή για Apple TV+, οπότε δεν είναι για να πεθαίνει σύντομα και με την υποστήριξη Airplay είναι βολικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ευκολάκι! Έχει συμβεί με πολλές εφαρμογές για smart tv μετά από τόσα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία...

Πάντως ακόμα παίζει... Κρίμα θα είναι να σταματήσει...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Όχι... 

Σε 3 χρόνια εχω δοκιμάσει 4-5 διάφορα μποξακια.. σύγχρονα τάχα μου.. μια το wifi χάνεται, μια να κάνει reboot μια να κρασαρει δίχως αύριο, μια να ζεματαρι... μια βδομάδα σερί δίχως ένα θέμα δεν επαιξαν ποτε..

Λέω ας πάρω κάτι εγκεκριμένο για netflix hd..

Αγόρασα mi box s.. 58ε..ήρθε, μπρικαρησε σε 10 λεπτά (το επέστρεψα-περιμένω τα χρήματα μου).. καπάκι αγοράζω mi stick , αλλά 30ε.. δεν άναψε καν...το στείλα πίσω , περιμένω τα χρήματα μου... 

Βρήκα λοιπόν το gen3, όλα μαζί 60ε.. παίζει τέλεια και YouTubeκαι netflix και apple music όλη μέρα, δίχως ΚΙΧ...

Ήταν λαθος η επιλογή μου?.. τι καλύτερο θα αγόραζα με τα χρήματα αυτά?

Ας το χω μόνο για apple music στο ηχοσυστήματα μου.. καλύτερο είναι από κάθε σιχαμα φθηνο-μποξακι..

Σε μένα πάντως το mi tv stick τρέχει τέλεια netflix, youtube, prime video..τρελό value for money. 

• Like 1
Δημοσ.

θυμήθηκα ένα φίλο που μου έφερε για αλλαγή μπαταρίας ένα ipad πρώτης γενιάς... 

χαχαχαχαχχαχαχαχα

Α ρε αθάνατη Apple εσύ και οι φαν σου... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Για όσους μπερδεύτηκαν (και είναι πολλοί μάλλον) η Google σταματάει την υποστήριξη, όχι η Apple. 

ε, τωρα και εσυ...βαλτος εισαι?

τους το χαλασες.

ειχανε φτιαξει το παραμυθι στο μυαλο τους και τσουπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...