Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλλα ειχες πει :

για να πάρεις στο όνομά σου το ρολόι σε ΔΕΗ θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ο τελικός αποχώρησης. αν δεν εξοφληθεί ΔΕΝ μπορείς να βάλεις ΔΕΗ.

σε περίπτωση λοιπόν που ο ιδιοκτήτης αρνηθεί τότε υπάρχουν 2 λύσεις.

Ή μένεις στο σπίτι και οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη ΧΩΡΙΣ δικιά σου ανάμειξη αλλά με μια άτυπη συμφωνία να πλήρωνες με το αντίστοιχο ΔΕΗ και του αφήνεις την διαφορά να την αναλάβει ο ίδιος.

Ή βρίσκεις άλλο σπίτι και σπάτε το συμβόλαιο.

καλά εντάξει πιάσου από 1 λέξη για να στηρίξεις την Ελληναράδικη ανήθικη λογική σου "πατάω επί πτωμάτων γιατί μπορώ"

φυσικά και μπορεί άμα ξηγηθεί φούστικα....το θέμα είναι τι θα γίνει αν ο ιδιοκτήτης ακυρώσει το συμβόλαιο γιατί είδε την φουστιά.

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

καλά εντάξει πιάσου από 1 λέξη για να στηρίξεις την Ελληναράδικη ανήθικη λογική σου "πατάω επί πτωμάτων γιατί μπορώ"

φυσικά και μπορεί άμα ξηγηθεί φούστικα....το θέμα είναι τι θα γίνει αν ο ιδιοκτήτης ακυρώσει το συμβόλαιο γιατί είδε την φουστιά.

Σοβαρα τοσο ευκολα μπορει να ακυρωσει τπο συμβολαιο ?????????? Μην λεμε κατι που δεν ιισχυει 

Ολα τα παραπανω με την προυποθεση οτι ο TS εχει γραψει  ακριβως τι συμβαινει και δεν υπαρχει κατι αλλο ..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Σοβαρα τοσο ευκολα μπορει να ακυρωσει τπο συμβολαιο ?????????? Μην λεμε κατι που δεν ιισχυει 

Ολα τα παραπανω με την προυποθεση οτι ο TS εχει γραψει  ακριβως τι συμβαινει και δεν υπαρχει κατι αλλο ..

ναι μια χαρά μπορεί εφόσον μπαίνει 1/1 και ακόμα έχουμε 17/12! 

εφόσον λοιπόν δε ξέρουμε τι άλλο συμβαίνει καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ προτείνουμε κάτι που θα κάνει τα πράγματα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ναι μια χαρά μπορεί εφόσον μπαίνει 1/1 και ακόμα έχουμε 17/12! 

εφόσον λοιπόν δε ξέρουμε τι άλλο συμβαίνει καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ προτείνουμε κάτι που θα κάνει τα πράγματα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Αν συμβαινει κατι που δεν ειπε αυτος εχει την ευθυνη αν ακνουμε λαθος .

Κι εμενα μου εκανε εντυπωση που ο ιδιοκτητης εκανε συμβολαιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

Μια ερώτηση. Μπαίνω σε νέο σπίτι από 1/1/2022, και θα πρέπει να περάσω και το ρεύμα σε μένα. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι πρόσφατα υπέγραψε με Volton 2ετή σύμβαση. Αν και θα το δω αυτή τη βδομάδα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι με ρήτρα. Εγώ μπορώ να υπογράψω κατευθείαν στη ΔΕΗ ή πρέπει να μιλήσω(εγώ ή ο ιδιοκτήτης?) με Volton πρώτα για διακοπή?

Η ΔΕΗ θα μείνει στο όνομα ΤΟΥ ιδιοκτήτη ?

2 ώρες πριν, greekfragma είπε

μη προτείνουμε πράγματα αν δεν υπάρχει πρώτα κάποια εξασφάλιση οτι όλα θα πάνε καλά.

δηλαδή εσύ του λες δε σε νοιάζει τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης....κάνε την αίτηση στη ΔΕΗ εφόσον έχεις μισθωτήριο...και όταν θα έρθει ο τελικός στον ιδιοκτήτη με τη ποινή πρόωρης αποχώρησης ας αγνοήσει τα νεύρα του ιδιοκτήτη για κάτι που θα μπορούσε εξαρχής να υπάρξει μια συνεννόηση ή έστω μια προειδοποίηση.

ωραίοςςςςςςςς 😁

Υπάρχει και η θετική πλευρά στην υπόθεση.

επειδή το  συμβόλαιο με volton είναι προγενέστερο να είναι ικανοποιητικο.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Η ΔΕΗ θα μείνει στο όνομα ΤΟΥ ιδιοκτήτη ?

Οποιος ιδιοκτητς κανει κατι τετοι ΜΕΓΑ λαθος !! Οποιοδηποτε χρεος ασχετα ποιος  το εκανε θα βαρυνει αυτον .

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδιά, και μένα εντύπωση μου έκανε που υπέγραψε συμβόλαιο με δέσμευση κιόλας. Πάνω στη κουβέντα το 'πιασα, οπότε δε ξέρω και πολλές λεπτομέρειες. Θα μου δείξει αύριο το συμβόλαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει ρήτρα, ειδικά εφόσον τον έψησαν τηλεφωνικά, οπότε σιγά μη του το ανέφεραν. Το καλό είναι από ότι κατάλαβα ότι εγώ μπορώ να υπογράψω όπου θέλω και δεν εξαρτώμαι από το συμβόλαιό του.

Δημοσ.

η μια οψη ειναι τι κανεις αν εισαι ενοικιαστης και η αλλη τι κανεις αν εισαι ο ιδιοκτητης. αν εισαι ενοικιαστης κανεις αμεσα διακοπη της παροχης ωστε να μην χρεωθεις ουτε μερα εξτρα ρευμα-δημοτικα τελη-ερτ κλπ ενω δεν μενεις πια στο σπιτι. που ξερεις ποτε θα ερθει ο νεος ενοικιαστης να κανει αιτηση να παρει το ρευμα στο ονομα του?αμεσα διακοπη λοιπον. αν εισαι ο ιδιοκτητης,αν θες να εισαι νοικοκυρης με το που φυγει ο παλιος παιρνεις το ρευμα στο ονομα σου σε ενα προγραμμα αοριστου διαρκειας οπως το γ1 της δεη, και οταν φερεις στο σπιτι νεο ενοικιαστη θα κανει αιτηση αλλαγης ονοματος η παροχου, το μονο θεμα ειναι τα 100 ευρω εγγυηση τα οποια θα στα κραταει η δεη μεχρι να βρεις νεο ενοικιαστη και να τα παρεις πισω μολις παρει το ρευμα στο ονομα του ο καινουριος ενοικιαστης.

4 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Τι να σας πω παιδιά, και μένα εντύπωση μου έκανε που υπέγραψε συμβόλαιο με δέσμευση κιόλας. Πάνω στη κουβέντα το 'πιασα, οπότε δε ξέρω και πολλές λεπτομέρειες. Θα μου δείξει αύριο το συμβόλαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει ρήτρα, ειδικά εφόσον τον έψησαν τηλεφωνικά, οπότε σιγά μη του το ανέφεραν. Το καλό είναι από ότι κατάλαβα ότι εγώ μπορώ να υπογράψω όπου θέλω και δεν εξαρτώμαι από το συμβόλαιό του.

θα πας σε δικο σου παροχο-αλλαγη ονοματος, ο ιδιοκτητης το λουσε αυτος θα πληρωσει την ρητρα αποχωρησης. δεν νομιζω να θελει και ο ιδιος να ειναι το ρευμα στο ονομα του γιατι υπαρχει κινδυνος φεσιου εφοσον το χρεος κυνηγαει το αφμ αυτου που εχει την παροχη στο ονομα του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manolo7 είπε

αν εισαι ο ιδιοκτητης,αν θες να εισαι νοικοκυρης με το που φυγει ο παλιος παιρνεις το ρευμα στο ονομα σου σε ενα προγραμμα αοριστου διαρκειας οπως το γ1 της δεη, και οταν φερεις στο σπιτι νεο ενοικιαστη θα κανει αιτηση αλλαγης ονοματος η παροχου, ...

Όταν φύγει ο ενοικιαστής ο ιδιοκτήτης δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει επανασύνδεση! Όταν και εάν νοικιαστεί το σπίτι ο νέος ενοικιαστής θα κάνει σύνδεση σε όποια εταιρία θέλει!

Αν βρει το σπίτι με ρεύμα, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει τον ιδιοκτήτη ο ενοικαστής θα κάνει σύνδεση στο όνομά του!

Χωρίς ρεύμα όμως, είναι το πρώτο που θα κάνει μόλις πάρει τα κλειδιά και το μισθωτήριο!

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2021 στις 8:38 ΜΜ, SB_1957 είπε

Όταν φύγει ο ενοικιαστής ο ιδιοκτήτης δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει επανασύνδεση! Όταν και εάν νοικιαστεί το σπίτι ο νέος ενοικιαστής θα κάνει σύνδεση σε όποια εταιρία θέλει!

Αν βρει το σπίτι με ρεύμα, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει τον ιδιοκτήτη ο ενοικαστής θα κάνει σύνδεση στο όνομά του!

Χωρίς ρεύμα όμως, είναι το πρώτο που θα κάνει μόλις πάρει τα κλειδιά και το μισθωτήριο!

Και γιατί να μην το αφησει στο παλιο ονομα ο νεος ενοικιαστης....να γλιτώσει και εγγυηση και αν θέλει να αφησει και φεση στον παλιό ενοικιαστη...

Να κυνηγάνε τον παλιο ενοικιαστη

Μόλις τώρα, aggelospered είπε

Και γιατί να μην το αφησει στο παλιο ονομα ο νεος ενοικιαστης....να γλιτώσει και εγγυηση και αν θέλει να αφησει και φεση στον παλιό ενοικιαστη...Ωστε κυνηγάνε τον παλιο ενοικιαστη......;

5 λεπτά πριν, aggelospered είπε

Και γιατί να μην το αφησει στο παλιο ονομα ο νεος ενοικιαστης....να γλιτώσει και εγγυηση και αν θέλει να αφησει και φεση στον παλιό ενοικιαστη...

Ωστε Να κυνηγάνε τον παλιο ενοικιαστη

;;;;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aggelospered είπε

Να κυνηγάνε τον παλιο ενοικιαστη

H ερώτηση αυτή γίνεται σοβαρά ή με χαβαλετζίδικη διάθεση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

H ερώτηση αυτή γίνεται σοβαρά ή με χαβαλετζίδικη διάθεση?

Η ερώτηση γινεται στο οτι ο επισκεπτης που δουλεύει σε εταιρια με +1000 ακίνητα τα λεει σωστα....Δεν αφήνεις το σπιτι σου οτι να ναι  αν φύγει ο ενοικιαστης ...γιατι αναφέρει στο ποστ πιο πανω οτι ο ιδιοκτήτης δε χρειάζεται να κανει τιποτα...τα κανουν οι ενοικιαστες μονοι τους ....που μπορει να κανουν και αυτα....στο τελος ολα θα ναι μια αρδουμπα...οποτε καλο ειναι ο ιδιοκτήτης να κανει αιτημα καταγγελίας οταν υπάρχει λυση του μισθωτηριου.......για πολλους λογους να ναι καλυμμεννοι οι παντες και να γινεται και εκκαθάριση.

( οποτε καταλαβαίνεις το λεω με διαθεση χαβελετζιδικη )

2 λεπτά πριν, aggelospered είπε

Η ερώτηση γινεται στο οτι ο επισκεπτης που δουλεύει σε εταιρια με +1000 ακίνητα τα λεει σωστα....Δεν αφήνεις το σπιτι σου οτι να ναι  αν φύγει ο ενοικιαστης ...γιατι αναφέρει στο ποστ πιο πανω οτι ο ιδιοκτήτης δε χρειάζεται να κανει τιποτα...τα κανουν οι ενοικιαστες μονοι τους ....που μπορει να κανουν και αυτα....στο τελος ολα θα ναι μια αρδουμπα...οποτε καλο ειναι ο ιδιοκτήτης να κανει αιτημα καταγγελίας οταν υπάρχει λυση του μισθωτηριου.......για πολλους λογους να ναι καλυμμεννοι οι παντες και να γινεται και εκκαθάριση.( οποτε καταλαβαίνεις το λεω με διαθεση χαβελετζιδικη )

Δημοσ.
13 hours ago, aggelospered said:

Η ερώτηση γινεται στο οτι ο επισκεπτης που δουλεύει σε εταιρια με +1000 ακίνητα τα λεει σωστα....Δεν αφήνεις το σπιτι σου οτι να ναι  αν φύγει ο ενοικιαστης ...γιατι αναφέρει στο ποστ πιο πανω οτι ο ιδιοκτήτης δε χρειάζεται να κανει τιποτα...τα κανουν οι ενοικιαστες μονοι τους ....που μπορει να κανουν και αυτα....στο τελος ολα θα ναι μια αρδουμπα...οποτε καλο ειναι ο ιδιοκτήτης να κανει αιτημα καταγγελίας οταν υπάρχει λυση του μισθωτηριου.......για πολλους λογους να ναι καλυμμεννοι οι παντες και να γινεται και εκκαθάριση.

( οποτε καταλαβαίνεις το λεω με διαθεση χαβελετζιδικη )

Είμαι ιδιοκτήτης και στο ακίνητο που νοικιάζω από το 2002 δεν έκανα ποτέ ούτε διακοπή  ούτε  επανασύνδεση ρεύματος ή  φυσικού αερίου μετά  τη λήξη του μισθωτηρίου.  Ο κάθε  ενοικιαστής  αναλαμβάνει την επανασύνδεση μόλις γίνει το συμβόλαιο και την διακοπή όταν λήξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...