Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ikorolis είπε ναι σωστό αυτό αλλά και για να εξασφαλίσει ότι ο νέος ενοικιαστής θα πάρει την παροχή στο όνομα του...καλό είναι να έχει μια ιδέα. Η παροχη μπορει να μεινει και χωρις πελατη αν δεν υπαρχει λογος να την εχει καποιος .
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Επική κωλοτούμπα! για εσένα μπορεί να είναι κωλοτούμπα για εμένα όχι καθώς εγώ προτείνω στους ιδιοκτήτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε αλλά και στα μεσιτικά γραφεία με τα οποία συνεργαζόμαστε αλλά και με τα ιδιωτικά γραφεία διεκπεραίωσης υποθέσεων ΔΕΗ να λένε στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν αν έγινε διακοπή (καταγγελία) από τον προηγούμενο ενοικιαστή και σύμβαση από τον επόμενο για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. αυτό το προτείνω και στους ιδιοκτήτες με τους οποίους λήγει η συνεργασία μας ως ενοικιαστές άλλωστε εμείς πάμε και κάνουμε την καταγγελία της σύμβασης όπως οφείλουμε - πληρώνουμε τα χρέη/οφειλές μας μέσω του τελικού λογαριασμού ή έκτακτου που μπορεί να βγάλει η ΔΕΗ ή άλλος πάροχος και εκεί σταματάει η ευθύνη μας μετά είναι δικό του θέμα τι θα κάνει με το ακίνητο του. 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η παροχη μπορει να μεινει και χωρις πελατη αν δεν υπαρχει λογος να την εχει καποιος . ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι ο προηγούμενος ενοικιαστής έκανε διακοπή της παροχής (καταγγελία της σύμβασης)
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ikorolis είπε ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι ο προηγούμενος ενοικιαστής έκανε διακοπή της παροχής (καταγγελία της σύμβασης) Αν δεν κανει διακοπη ο ενοικιαστης ουτε ο ιδιοκτητης μπορει να παρει την παροχη στο ονομα του ουτε να ζητησει διακοπη της .Αν μπορουσε για διακοπη θα το εκαναν πολλοι ιδιοκτητες που οι ενικοιστες δεν πληρωνουν . Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν κανει διακοπη ο ενοικιαστης ουτε ο ιδιοκτητης μπορει να παρει την παροχη στο ονομα του ουτε να ζητησει διακοπη της .Αν μπορουσε για διακοπη θα το εκαναν πολλοι ιδιοκτητες που οι ενικοιστες δεν πληρωνουν . Εδώ θα διαφωνήσω φίλε Γιάννη. Αν έχει λήξει η μίσθωση και ο ενοικιαστής δεν έχει κάνει διακοπή (καταγγελία της σύμβασης προμήθειας) μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης αρκεί να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τον ιδιοκτήτη δεν τον ενδιαφέρει αν πληρώνει ή όχι ο ενοικιαστής τους λογαριασμούς ρεύματος από την στιγμή που η σύμβαση προμήθειας είναι στο ΑΦΜ του ενοικιαστή. Θα τον ενδιάφερε αν ήταν το σύστημα όπως της ΕΥΔΑΠ που τα χρέη/οφειλές ακολουθούν το ακίνητο (ιδιοκτήτη) Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από ikorolis
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, ikorolis είπε Εδώ θα διαφωνήσω φίλε Γιάννη. Αν έχει λήξει η μίσθωση και ο ενοικιαστής δεν έχει κάνει διακοπή (καταγγελία της σύμβασης προμήθειας) μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης αρκεί να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Χμ....Πριν 20 μερες με χιλια ζορια εδιωξα ενοικιαστη για να μεινει ο γιος μου . Δεν μπορουσα σαν ιδιοκτητς να κανω διακοπη . Αν μπορουσα θα το ειχα κανει πριν 3 μηνες που αρχισε η ιστορια με εξωδικα κλπ Η μισθωση ειχε ληξει πριν 3,5 χρονια Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χμ....Πριν 20 μερες με χιλια ζορια εδιωξα ενοικιαστη για να μεινει ο γιος μου . Δεν μπορουσα σαν ιδιοκτητς να κανω διακοπη . Αν μπορουσα θα το ειχα κανει πριν 3 μηνες που αρχισε η ιστορια με εξωδικα κλπ Η μισθωση ειχε ληξει πριν 3,5 χρονια από την στιγμή που έχει λήξει η μίσθωση (ενοικιαστήριο) μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο ότι εν μπορούσες να κάνεις διακοπή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ikorolis είπε από την στιγμή που έχει λήξει η μίσθωση (ενοικιαστήριο) μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο ότι εν μπορούσες να κάνεις διακοπή. Δεν μπορουσα ....Παρολο που ημουν μεχρι πριν 8 μηνες υπαλληλος του ΔΕΔΔΗΕ (πηρα συνταξη) και ηξερα και στη ΔΕΗ προσωπα . Παρα πολλες μισθωσεις γινοντε αοριστου αν δεν γινει διακοπη απο τον ιδιοκτητη και αποδοχη και απο τον ενοικιαστη .
Dimitris156 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μια ερώτηση. Μπαίνω σε νέο σπίτι από 1/1/2022, και θα πρέπει να περάσω και το ρεύμα σε μένα. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι πρόσφατα υπέγραψε με Volton 2ετή σύμβαση. Αν και θα το δω αυτή τη βδομάδα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι με ρήτρα. Εγώ μπορώ να υπογράψω κατευθείαν στη ΔΕΗ ή πρέπει να μιλήσω(εγώ ή ο ιδιοκτήτης?) με Volton πρώτα για διακοπή?
greekfragma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Μια ερώτηση. Μπαίνω σε νέο σπίτι από 1/1/2022, και θα πρέπει να περάσω και το ρεύμα σε μένα. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι πρόσφατα υπέγραψε με Volton 2ετή σύμβαση. Αν και θα το δω αυτή τη βδομάδα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι με ρήτρα. Εγώ μπορώ να υπογράψω κατευθείαν στη ΔΕΗ ή πρέπει να μιλήσω(εγώ ή ο ιδιοκτήτης?) με Volton πρώτα για διακοπή? καυτή πατάτα και μιλάμε για ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΗ η περίπτωσή σου. η καυτή πατάτα είναι στον ιδιοκτήτη αυτή τη στιγμή και προσέχεις μην έρθει στα χέρια σου. εσύ του λες οτι θες ΔΕΗ στο δικό σου όνομα. αν συμφωνήσει πληρώνει τα πέναλτυ του συμβολαίου αποχώρησης της Volton όταν έρθει ο τελικός στο όνομά του, και προχωράς με τη δικιά σου αίτηση στη ΔΕΗ. για να πάρεις στο όνομά σου το ρολόι σε ΔΕΗ θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ο τελικός αποχώρησης. αν δεν εξοφληθεί ΔΕΝ μπορείς να βάλεις ΔΕΗ. σε περίπτωση λοιπόν που ο ιδιοκτήτης αρνηθεί τότε υπάρχουν 2 λύσεις. Ή μένεις στο σπίτι και οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη ΧΩΡΙΣ δικιά σου ανάμειξη αλλά με μια άτυπη συμφωνία να πλήρωνες με το αντίστοιχο ΔΕΗ και του αφήνεις την διαφορά να την αναλάβει ο ίδιος. Ή βρίσκεις άλλο σπίτι και σπάτε το συμβόλαιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Μια ερώτηση. Μπαίνω σε νέο σπίτι από 1/1/2022, και θα πρέπει να περάσω και το ρεύμα σε μένα. Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι πρόσφατα υπέγραψε με Volton 2ετή σύμβαση. Αν και θα το δω αυτή τη βδομάδα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι με ρήτρα. Εγώ μπορώ να υπογράψω κατευθείαν στη ΔΕΗ ή πρέπει να μιλήσω(εγώ ή ο ιδιοκτήτης?) με Volton πρώτα για διακοπή? Τον παροχο τον διαλεγει ο ενοικιαστης αφου η παροχη ειναι στο ονομα του Με το συμβολαιο απο το taxis πας σε ΔΕΗ και παιρνεις την παροχη στο ονομα σου Μονο τα προγραμματα Home enter της ΔΕΗ δεν εχουν την ρητρα 33 λεπτά πριν, greekfragma είπε καυτή πατάτα και μιλάμε για ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΗ η περίπτωσή σου. η καυτή πατάτα είναι στον ιδιοκτήτη αυτή τη στιγμή και προσέχεις μην έρθει στα χέρια σου. εσύ του λες οτι θες ΔΕΗ στο δικό σου όνομα. αν συμφωνήσει πληρώνει τα πέναλτυ του συμβολαίου αποχώρησης της Volton όταν έρθει ο τελικός στο όνομά του, και προχωράς με τη δικιά σου αίτηση στη ΔΕΗ. για να πάρεις στο όνομά σου το ρολόι σε ΔΕΗ θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ο τελικός αποχώρησης. αν δεν εξοφληθεί ΔΕΝ μπορείς να βάλεις ΔΕΗ. σε περίπτωση λοιπόν που ο ιδιοκτήτης αρνηθεί τότε υπάρχουν 2 λύσεις. Ή μένεις στο σπίτι και οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη ΧΩΡΙΣ δικιά σου ανάμειξη αλλά με μια άτυπη συμφωνία να πλήρωνες με το αντίστοιχο ΔΕΗ και του αφήνεις την διαφορά να την αναλάβει ο ίδιος. Ή βρίσκεις άλλο σπίτι και σπάτε το συμβόλαιο. Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν !!!! Καμμια σχεση ο νεος ενοικιαστης με παλια τυχον χρεη https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ritra-anaprosarmogis-xrewsewn-promitheias?fbclid=IwAR2tNeq2DPzvcuQy3xFxsggb10dPbnwgjgQWiC4MWmYf8O4Wceh6L-NmrQk Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
greekfragma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τον παροχο τον διαλεγει ο ενοικιαστης αφου η παροχη ειναι στο ονομα του Με το συμβολαιο απο το taxis πας σε ΔΕΗ και παιρνεις την παροχη στο ονομα σου Μονο τα προγραμματα Home enter της ΔΕΗ δεν εχουν την ρητρα Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν !!!! μη προτείνουμε πράγματα αν δεν υπάρχει πρώτα κάποια εξασφάλιση οτι όλα θα πάνε καλά. δηλαδή εσύ του λες δε σε νοιάζει τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης....κάνε την αίτηση στη ΔΕΗ εφόσον έχεις μισθωτήριο...και όταν θα έρθει ο τελικός στον ιδιοκτήτη με τη ποινή πρόωρης αποχώρησης ας αγνοήσει τα νεύρα του ιδιοκτήτη για κάτι που θα μπορούσε εξαρχής να υπάρξει μια συνεννόηση ή έστω μια προειδοποίηση. ωραίοςςςςςςςς 😁 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από greekfragma
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε μη προτείνουμε πράγματα αν δεν υπάρχει πρώτα κάποια εξασφάλιση οτι όλα θα πάνε καλά. δηλαδή εσύ του λες δε σε νοιάζει τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης....κάνε την αίτηση στη ΔΕΗ εφόσον έχεις μισθωτήριο...και όταν θα έρθει ο τελικός στον ιδιοκτήτη με τη ποινή πρόωρης αποχώρησης ας αγνοήσει τα νεύρα του ιδιοκτήτη για κάτι που θα μπορούσε εξαρχής να υπάρξει μια συνεννόηση ή έστω μια προειδοποίηση. ωραίοςςςςςςςς 😁 Εγω του λεω τι ισχυει και τιποτα παραπανω ή παρακατω. Τυχον χρεος ακολουθει το ΑΦΜ αυτου που το εκανε . Αν ο ιδικοτητης εκανε του κεφαλιου του αυτος θα υποστει και τυχον συνεπειες. Αν αλλαξει ονομα η παροχη δεν ξερω αν υπαρχει ποινη προωρης αποχωρησης αλλα και να υπαρχει δεν αφορα τον συμφοριτη Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano 1
Nabuko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι πρόσφατα υπέγραψε με Volton 2ετή σύμβαση. 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε όταν θα έρθει ο τελικός στον ιδιοκτήτη με τη ποινή πρόωρης αποχώρησης ας αγνοήσει τα νεύρα του ιδιοκτήτη Ο ιδιοκτήτης τι δουλειά είχε να υπογράψει συμβόλαιο στο όνομά του για σπίτι που θα νοικιάσει και θα μένει άλλος? Ας πρόσεχε. Εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο που δεν μας το έχει πει ο ts 1
greekfragma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ο ιδιοκτήτης τι δουλειά είχε να υπογράψει συμβόλαιο στο όνομά του για σπίτι που θα νοικιάσει και θα μένει άλλος? Ας πρόσεχε. Εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο που δεν μας το έχει πει ο ts επειδή ακριβώς δε γνωρίζουμε γιατί ο ιδιοκτήτης έκανε το διετές συμβόλαιο...ίσως είχε προγραμματίσει ιδιοκατοίκηση και τελευταία στιγμή χώρισε-πέθανε η πεθερά-βρήκε άλλο ακίνητο καλύτερο. Εμάς δε μας απασχολεί. Προφανώς μας απασχολεί το γεγονός οτι το να μπεις σε νέο σπίτι και με το καλημέρα να έρθει κερατιάτικο στον ιδιοκτήτη δίχως προειδοποίηση γιατί ΑΠΛΑ ως ενοικιαστής ΜΠΟΡΕΙ....είναι ανήθικο. αυτά είχα να πω. ας προχωρήσει όπως νομίζει. αν ακολουθήσει όσα λέτε ας έχει στο μυαλό του οτι δε θα ξεκινήσει την ενοικίαση με έναν ιδιοκτήτη σε καλό κλίμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε επειδή ακριβώς δε γνωρίζουμε γιατί ο ιδιοκτήτης έκανε το διετές συμβόλαιο...ίσως είχε προγραμματίσει ιδιοκατοίκηση και τελευταία στιγμή χώρισε-πέθανε η πεθερά-βρήκε άλλο ακίνητο καλύτερο. Εμάς δε μας απασχολεί. Προφανώς μας απασχολεί το γεγονός οτι το να μπεις σε νέο σπίτι και με το καλημέρα να έρθει κερατιάτικο στον ιδιοκτήτη δίχως προειδοποίηση γιατί ΑΠΛΑ ως ενοικιαστής ΜΠΟΡΕΙ....είναι ανήθικο. αυτά είχα να πω. ας προχωρήσει όπως νομίζει. αν ακολουθήσει όσα λέτε ας έχει στο μυαλό του οτι δε θα ξεκινήσει την ενοικίαση με έναν ιδιοκτήτη σε καλό κλίμα. Αλλα ειχες πει : για να πάρεις στο όνομά σου το ρολόι σε ΔΕΗ θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ο τελικός αποχώρησης. αν δεν εξοφληθεί ΔΕΝ μπορείς να βάλεις ΔΕΗ. σε περίπτωση λοιπόν που ο ιδιοκτήτης αρνηθεί τότε υπάρχουν 2 λύσεις. Ή μένεις στο σπίτι και οι λογαριασμοί πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη ΧΩΡΙΣ δικιά σου ανάμειξη αλλά με μια άτυπη συμφωνία να πλήρωνες με το αντίστοιχο ΔΕΗ και του αφήνεις την διαφορά να την αναλάβει ο ίδιος. Ή βρίσκεις άλλο σπίτι και σπάτε το συμβόλαιο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα