Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δεν μπορείς να μας δείξεις κάτι τελικά, όπως ακριβώς το περίμενα.

δεν χρειάζεται να σου δείξω τίποτα

μπροστά στα μάτια σου είναι φίλε μου

όπως και σε όλων

η πληροφορία είναι διαθέσιμη σε όλους είπα τον τρόπο

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πραγματα εναι απλα .

Αυτος που φευγει και οχι ο ιδιοκτητης ειναι υποχρεωμςνος να κανει την διακοπη . Ασχετα αν την κανει ή οχι ο νεος παει και παιρνει την παροχη στο ονομα του με το μισθωτηριο του taxis που φαινεται ο αριθμος της.

Αν χρειαζεται ΥΔΕ και εχει γινει διακοπη δεν γινεται επανασυνδεση χωρις αυτη .

Αν δεν εχει γινει διακοπη ο νεος εχει υποχρεωση να την υποβαλλει εντος 6μηνου.

Τυχον χρεος αυτου που φευγει δεν αφορα τον ιδιοκτητη ουτε τον νεο αρκει η παροχη να ηταν στο ονομα του .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

Έχει αναφερθεί σε πολλαπλά φέσια στον ίδιο αριθμό παροχής απο διαφορετικά ΑΦΜ , ο πάροχος δεν αναλαμβάνει νέα σύνδεση

Κανεις λαθος !

Δημοσ.

εγω σαν νοικιαρης που ειχα κανει συμβαση στο ονομα μου ειχα δωσει και εγγυηση

οταν ηταν να φυγω πηγα στη ΔΕΗ και δηλωσα οτι φευγω

κοιταξαν αν χρωσταω(ειχα και τη τελευταια ενδειξη) εκαναν λογαριασμο και μου εδωσαν πισω τη διαφορα με την εγγυηση που ειχα δωσει(δε θυμαμαι το ποσο 100 η κατι παραπανω)...

τωρα αν το διεκοψαν η οχι δεν ξερω ....πιστευω πως ναι και ο νεος νοικιαρης η ιδιοκτητης θα μπει στην ιδια διαδικασια που ειχα μπει και γω....

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ήταν η σοβαρή μου απάντηση στο σοβαρό σχόλιο του "κάνεις λάθος"

Μα εκανες λαθος .

11 λεπτά πριν, kostasbm είπε

εγω σαν νοικιαρης που ειχα κανει συμβαση στο ονομα μου ειχα δωσει και εγγυηση

οταν ηταν να φυγω πηγα στη ΔΕΗ και δηλωσα οτι φευγω

κοιταξαν αν χρωσταω(ειχα και τη τελευταια ενδειξη) εκαναν λογαριασμο και μου εδωσαν πισω τη διαφορα με την εγγυηση που ειχα δωσει(δε θυμαμαι το ποσο 100 η κατι παραπανω)...

τωρα αν το διεκοψαν η οχι δεν ξερω ....πιστευω πως ναι και ο νεος νοικιαρης η ιδιοκτητης θα μπει στην ιδια διαδικασια που ειχα μπει και γω....

Ετσι ακριβως και θα σου βγηκε και ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος 

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/2/2021 στις 11:46 ΜΜ, ikorolis είπε

δεν χρειάζεται να σου δείξω τίποτα

μπροστά στα μάτια σου είναι φίλε μου

όπως και σε όλων

η πληροφορία είναι διαθέσιμη σε όλους είπα τον τρόπο

Πραγματικά είναι τρομερό πόσο άσχετος και ισχυρογνώμων μπορεί να είναι κάποιος ταυτόχρονα.

Όπως τα είπαν οι υπόλοιποι είναι.

Προχθές διέκοψα σύνδεση με οφειλή ως ενοικιαστής στη ΔΕΗ επειδή άλλαξα σπίτι. Ο ιδιοκτήτης ή ο νέος ενοικιαστής θα πάει να κάνει νέα σύνδεση όταν και όποτε θέλει. Σε εμένα θα έρθει ο τελικός λογαριασμός εντός κάποιων ημερών με συμψηφισμό της εγγύησης.

Τα λέει και στο site της ΔΕΗ, όπως λες κι εσύ.

Καλό είναι όταν δεν ξέρουμε να μην είμαστε τόσο δεικτικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stratocaster είπε

Πραγματικά είναι τρομερό πόσο άσχετος και ισχυρογνώμων μπορεί να είναι κάποιος ταυτόχρονα.

Όπως τα είπαν οι υπόλοιποι είναι.

Προχθές διέκοψα σύνδεση με οφειλή ως ενοικιαστής στη ΔΕΗ επειδή άλλαξα σπίτι. Ο ιδιοκτήτης ή ο νέος ενοικιαστής θα πάει να κάνει νέα σύνδεση όταν και όποτε θέλει. Σε εμένα θα έρθει ο τελικός λογαριασμός εντός κάποιων ημερών με συμψηφισμό της εγγύησης.

Τα λέει και στο site της ΔΕΗ, όπως λες κι εσύ.

Καλό είναι όταν δεν ξέρουμε να μην είμαστε τόσο δεικτικοί.

άποψη σου σεβαστή αλλά θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με αυτήν

για εσένα προσωπικά μπορεί να είμαι άσχετος/ισχυρογνώμων/μαλάκας/ηλίθιος/χαζός και ότι άλλο χαρακτηρισμό θες μπορείς να μου προσάψεις δεν με απασχολεί καθόλου...

όταν όμως εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία/οργανισμό (οικονομική διεύθυνση/λογιστήριο) οποίος συνεργάζεται με όλους τους παρόχους ενέργειας , με όλα τα γραφεία εξυπηρέτησης υποθέσεων ΔΕΗ κτλ... και εντελώς τυχαία ενοικιάζουμε πάνω από 1.000 ακίνητα (οικίες) σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ και είμαστε ιδιοκτήτες σε κάποια επαγγελματικά ακίνητα που εξυπηρετούν έδρα - κεντρικά γραφεία - υποκαταστήματα - αποθήκες κτλ και θεωρούμε από όλους τους παρόχους ενέργειας "μεγάλος πελάτης" και προλαβαίνω ακόμα και τους υπαλλήλους τους/προισταμένους/διευθυντές των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ ή άλλων παρόχων καθώς τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά τα γνωρίζω από έξω και ανακατωτά (καλύτερα από τους ίδιους) θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα και να είμαι ισχυρογνώμων όπως πολύ σωστά είπες γιατί μετράει η γνώση και η εμπειρία σε αυτό το κομμάτι.

όπως επίσης είπες είσαι ενοικιαστής άρα το χρέος σου ως ενοικιαστής όταν φύγεις από το συγκεκριμένο ακίνητο είναι να πας στην ΔΕΗ ή στον οποιοδήποτε πάροχο και να διακόψεις την σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας υπογράφοντας ένα χαρτί που λέγεται καταγγελία σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με το οποίο αναλαμβάνεις τυχόν χρέος/οφειλή σου η οποία είτε θα συμψηφιστεί με την εγγύηση που είχες δώσει είτε θα πληρώσεις μετά θα έρθει να πάρει ο ΔΕΔΔΗΕ (έως 7 εργάσιμες) την τελική ένδειξη από τον μετρητή της παροχής και θα πρέπει να έχει φυσικά πρόσβαση σε αυτόν ώστε να την δώσει στην ΔΕΗ ή στον πάροχο σου και να εκδοθεί ο τελικός λογαριασμός.

ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και ο νέος ενοικιαστής θα πρέπει να πάνε να υπογράψουν νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην ΔΕΗ ή σε άλλο πάροχο και να πληρώσουν φυσικά την εγγύηση.

όλα αυτά αναγράφονται στις ιστοσελίδες των παρόχων όπως φυσικά έναντι αμοιβής μπορείς να συμβουλευτείς τα ιδιωτικά γραφεία εξυπηρέτησης υποθέσεων ΔΕΗ καθώς σε γλυτώνουν από κόπο και χρήμα.

αυτά είχα να πω.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και ο νέος ενοικιαστής θα πρέπει να πάνε να υπογράψουν νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην ΔΕΗ ή σε άλλο πάροχο και να πληρώσουν φυσικά την εγγύηση.

όλα αυτά αναγράφονται στις ιστοσελίδες των παρόχων όπως φυσικά έναντι αμοιβής μπορείς να συμβουλευτείς τα ιδιωτικά γραφεία εξυπηρέτησης υποθέσεων ΔΕΗ καθώς σε γλυτώνουν από κόπο και χρήμα.

αυτά είχα να πω.

Ο ιδιοκτητς μονο αν θελει να παρει την παροχη στο δικο του ονομα .Αλοιως μονος του ο ενοικιαστης με τα απαιτουμενα εγγραφα .

Τα απαιτουμενα εγγραφα μπορει και να διαφερουν απο παροχο σε παροχο 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο ιδιοκτητς μονο αν θελει να παρει την παροχη στο δικο του ονομα .Αλοιως μονος του ο ενοικιαστης με τα απαιτουμενα εγγραφα .

ναι σωστό αυτό αλλά και για να εξασφαλίσει ότι ο νέος ενοικιαστής θα πάρει την παροχή στο όνομα του...καλό είναι να έχει μια ιδέα.

ξέρεις στην δουλειά μου πόσοι ιδιοκτήτες που μας ενοικίασαν τα διαμερίσματα τους ή τις πολυκατοικίες τους ολόκληρες δεν είχαν ιδέα για τα χρέη/οφειλές των ενοικιαστών τους ή αν είχαν πάρει τις παροχές στο όνομα τους... υπήρξαν περιπτώσεις που ιδιοκτήτης είχε ενοικιάσει το ακίνητο πάρα πολλές φορές και η παροχή ήταν στο όνομα του πρώτου ενοικιαστή που ουδέποτε πήγε να την διακόψει...άγνωστο το γιατί οι επόμενοι δεν μπήκαν στον κόπο έτσι φαντάζεσαι για τι χρέος/οφειλή του είχαν αφήσει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

4 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ναι σωστό αυτό αλλά και για να εξασφαλίσει ότι ο νέος ενοικιαστής θα πάρει την παροχή στο όνομα του...καλό είναι να έχει μια ιδέα.

Επική κωλοτούμπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...