Ribakos13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα, ειμαι πτυχιουχος του μητροπολητικου κολλεγιου με τιτλο σπουδων απο το University of East London Πως μπορω να το καταχωρησω ως τιτλο σπουδων?
dionisis1925 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Ribakos13 είπε Καλησπερα, ειμαι πτυχιουχος του μητροπολητικου κολλεγιου με τιτλο σπουδων απο το University of East London Πως μπορω να το καταχωρησω ως τιτλο σπουδων? Ειδικότητα δεν λες ,χρειάζεται ΔΟΑΤΑΠ? Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος? Θα πρέπει να διαβάσεις τον νόμο 3328/2005 το άρθρο 4 " Προϋποθέσεις αναγνώρισης τίτλων" , το έχω ψάξει και εγώ για μητροπολιτικό ,μερικές ειδικότητες θέλουν εκτός από αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από dionisis1925
ncrp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Το ΔΟΑΤΑΠ χρειάζεται νομίζω βεβαίωση πως τα μαθήματα έγιναν στην έδρα του πανεπιστημίου (αν ισχύει ακόμα αυτό γιατί είμαι λίγο γέρος).
Ribakos13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ειδικότητα δεν λες ,χρειάζεται ΔΟΑΤΑΠ? Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος? Θα πρέπει να διαβάσεις τον νόμο 3328/2005 το άρθρο 4 " Προϋποθέσεις αναγνώρισης τίτλων" , το έχω ψάξει και εγώ για μητροπολιτικό ,μερικές ειδικότητες θέλουν εκτός από αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Computer Networks ειναι το πτυχιο
dionisis1925 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, Ribakos13 είπε Computer Networks ειναι το πτυχιο https://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=26691 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα