nikos_greece Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 καλησπερα ειχα τη σελιδα μου στο wix πηγα wordpress αλλα στις μηχανες αναζήτησης εκτος απο τα νεα λινκ βγαινουν και τα παλια ενω δε υπαρχει η παλια σελιδα μαλλον γιατι εχω το ιδιο domain ..εχω βαλεισ το search console τα site maps και εχω κανει και καταργησει το λινκ που δε θελω να βγαινουν αλλα και παλι βγαινουν...και ήθελα βοηθεια στη δημιουργια ενος roboots.txt και γαφωντας τα λινκ που δε θελω να εμφανιζονται...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Νομίζω είναι λάθος που θες να μη φαίνονται. Το Google juice είναι δύσκολο να το κατακτήσεις, μη το χάνεις. Σου προτείνω να φτιάξεις ένα ωραίο 404 error που να οδηγεί στο νέο wordpress site σου
nikos_greece Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, gekatsou είπε Νομίζω είναι λάθος που θες να μη φαίνονται. Το Google juice είναι δύσκολο να το κατακτήσεις, μη το χάνεις. Σου προτείνω να φτιάξεις ένα ωραίο 404 error που να οδηγεί στο νέο wordpress site σου μα βγαινει στη σελιδα μου επειδη το url ειναι διαφορετικο πχ.www.enasite.com/provlimata η ονομασια δλδ μετα το σλας ειναι αλλη λεει 404 και αμα πατήσεις πανω αριστερα στο λογοτιπο τις σελιδας εισαι κανονικα στη σελιδα...απλα αμα γραψω στο google site:iselida.com βγαζει 2 σελιδες αποτελεσματα για αυτο το λογο και τα μισα ειναι της παλιας και δε ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μπορείς να κάνεις REWRITE στο .htaccess σου και να κάνεις 301 redirect στην αντίστοιχη σελίδα στο καινούργιο σου wordpress. Redirect 301 /pagename.php http://www.domain.com/pagename.html
nikos_greece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 17 ώρες πριν, gekatsou είπε Μπορείς να κάνεις REWRITE στο .htaccess σου και να κάνεις 301 redirect στην αντίστοιχη σελίδα στο καινούργιο σου wordpress. Redirect 301 /pagename.php http://www.domain.com/pagename.html πως γινεται αυτο γιατι το ακουω πρωτη φορα??? 2 λεπτά πριν, nikos_greece είπε πως γινεται αυτο γιατι το ακουω πρωτη φορα??? αυτο ειναι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα