kkom Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Γειά χαρά, Έχω εγκαταστήσει το ertflix στο μποξακι και παρατηρώ ότι τα βίντεο του όταν παίζουν σαν να καθυστερούν ελάχιστα. Γιατί το κάνει αυτό;
Phonia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Εχω το SMART IX10 ANDROID 7.1 NOUGAT 4K έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, ανοίγει το περιβάλλον της ερτφλιξ αλλά δεν παίζουν τα βίντεο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάνεις? Ευχαριστώ πολυ
fasolasi2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 H96 Max (16GB) 0 3 στις 25/05/2021 Επιβεβαιωμένη αγορά Αγόρασα το TV Box για πολύ απλή χρήση, 1ο Netflix όπου είναι εντάξει χωρίς κολλήματα εικόνα και ήχο εντάξει., 2ο ERΤFlix μέσω του app που κατέβασα από το play, πιο χάλια πεθαίνεις, για να πας στην επιλογή ER1 Live που δεν εμφανίζεται στο αρχικό Menu πάω σε μια άλλη επιλογή και μετα γυρνάω και εμφανίζεται η επιλογή Live, όλα αυτά με καθυστέρηση φυσικά. Και αφού πατήσω Play , αρχίζουν τα κολλήματα και μετά από αρκετές προσπάθειες έρχεται. Κάποιες στιγμές κρατάει ο συγχρονισμός εικόνας με ήχο για μια ώρα, άλλες φορές δεν έχω καθόλου συγχρονισμό και παίζει πολύ γρήγορα την εικόνα. ( Υπάρχει πρόβλημα με το σήμα της ΕΡΤ1 αυτό το διάστημα, έχω πολύ κακό σήμα 10% ποιότητα ). ΟΚ λέω , μάλλον φταίει το app της ΕΡΤ. Αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα με αρχεία Video VOB που δεν τα παίζει. Το πήρα σαν καλύτερο από αρκετά άλλα TVBox αλλά μάλλον την πάτησα. Πιστεύω οτι αξίζει να το αγοράσει κανεις στα 30-35€ το πολύ. Ποιότητα εικόνας Ποιότητα ήχου Υποστήριξη μέτριου πλήθους τύπων αρχείων Αποσυνδέεται/ κολλάει συχνά Δύσκολη χρήση Σχέση ποιότητας τιμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα