Green Dragon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα! Το έζησα και αυτό τελικά. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Περίμενα ένα δέμα από Κίνα. Είχα το tracking number και το παρακολουθούσα μέχρι που έφτασε στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ της περιοχής μου, στις 28 Ιανουαρίου. Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 15,45' εμφανίστηκε εγγραφή στον εντοπισμό αντικειμένων των ΕΛΤΑ, ότι το δέμα παραδόθηκε. Τη μέρα εκείνη ήμουνα και εγώ και η γυναίκα μου στο σπίτι, δεν χτύπησε το κουδούνι, δεν παραλάβαμε κανένα δέμα, δεν υπογράψαμε πουθενά, δεν βρήκαμε ειδοποιητήριο, τίποτα από όλα αυτά. Από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου προσπαθώ να βρω στα ΕΛΤΑ τι έχει γίνει με το δέμα. Η ιστορία που μου λένε από τα ΕΛΤΑ είναι ότι: " - Το δέμα δεν ήταν συστημένο και δεν είχαν υποχρέωση να το παραδώσουν σε μένα και να υπογράψω ότι το παρέλαβα. - Ο ταχυδρόμος το φέρνει στη διεύθυνση που γράφει και το αφήνει σε ένα σχετικά ασφαλές μέρος. - Αφού δεν έχετε κουτί αλληλογραφίας, προφανώς το άφησε έξω από την πόρτα. - Δεν είναι υποχρεωμένος, αν δεν σας βρήκε, να κολλήσει ειδοποιητήριο και να το επιστρέψει στο κέντρο διανομής". Εγώ τώρα ρε παιδιά, τι να υποθέσω;;; Ότι το άφησε έξω από την πόρτα και κάποιος περαστικός το πήρε, όπως μου λένε τα ΕΛΤΑ. Ή ότι κάποιος άλλος το καβάντζωσε;;
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δεν κατάλαβα τελικά ήταν συστημένο ή όχι?
christakos07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Εφόσον έχεις tracking number σημαίνει ότι ήταν συστημένο. Οπότε, βλακείες σου λένε. Λογικά πας για αίτηση αποζημίωσης. Ήταν κάτι ακριβό; 1
Green Dragon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Δεν κατάλαβα τελικά ήταν συστημένο ή όχι? Δεν ξέρω πραγματικά. Από τα ΕΛΤΑ, μόλις τους είπα το tracking number, μου είπαν ότι είναι από αυτά τα γκάτζετς που δεν είναι συστημένα.
Narayan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μίλα με τον πωλητή και ρώτα τον να δει την πορεία του tracking, αν είναι συστημμένο είναι υποχρεωμένη η μεταφορική να διενεργήσει έρευνα και να δει ποιός υπέγραψε για την παραλαβή.
TuXaKoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, christakos07 είπε Εφόσον έχεις tracking number σημαίνει ότι ήταν συστημένο. Οπότε, βλακείες σου λένε. Λογικά πας για αίτηση αποζημίωσης. Ήταν κάτι ακριβό; Εδώ κάνεις λάθος. Ιχνηλατήσιμο δε σημαίνει και συστημένο. 99% δεν ήταν συστημένο λόγο κόστους και τα ΕΛΤΑ έχουν δίκιο.
tarantules Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Δεν ξέρω πραγματικά. Από τα ΕΛΤΑ, μόλις τους είπα το tracking number, μου είπαν ότι είναι από αυτά τα γκάτζετς που δεν είναι συστημένα. Τι πάει να πει "είναι από αυτά τα γκάτζετς" ; και που γνωρίζει οτι είναι γκάτζετς; Το άνοιξε και το είδε ή έχει σκάνερ στο μάτι του; Το καβάτζωσε μάλον και θέλει να βγάλει την ουρά του απέξω.Καταγγελία άμεσα εφόσον υπάρχει tracking είναι συστημένο και πρέπει να παραδοθεί ιδιοχείρως.Άσχετα εαν για λόγους πρακτικότητας ο ταχυδρόμος τα πετάει και φεύγει. 2 1
christakos07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Εδώ κάνεις λάθος. Ιχνηλατήσιμο δε σημαίνει και συστημένο. 99% δεν ήταν συστημένο λόγο κόστους και τα ΕΛΤΑ έχουν δίκιο. Το ιχνηλατήσιμο μάλλον είναι νέα παροχή από τα ΕΛΤΑ. Μέχρι πρότινος υπήρχε το απλό και συστημένο. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να μας πει ο ts, τι μορφής ήταν o αριθμός αποστολής.
tarantules Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Το ιχνηλατήσιμο μάλλον είναι νέα παροχή από τα ΕΛΤΑ. Μέχρι πρότινος υπήρχε το απλό και συστημένο. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να μας πει ο ts, τι μορφής ήταν o αριθμός αποστολής. Κι εγώ τώρα το βλέπω αυτό.Προφανώς εκεί στα ΕΛΤΑ εφευρίσκουν συνεχώς τέτοιες πατέντες για να μην αναλαμβάνουν την ευθύνη τους όταν χάνονται(ή καβαντζώνονται) δέματα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από tarantules
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν ηταν συστημενο ,τοτε ναι μπορει απλα να το αφησε καπου και να το καβαντζωσε καποιος.Και μαλλον δυσκολα θα βρεις το δικιο σου εκει.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πιασεις το ταχυδρομο να του πεις να αφηνει ειδοποιηση. Αν ειναι συστημενο ,αλλαζει το πραμα και το ψαχνεις για αποζημιωση.Προετοιμασου με υπομονη.9 μηνες μου πηρε μενα για να αποζημιωθω για χαμενο δεμα.
Green Dragon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Narayan είπε Μίλα με τον πωλητή και ρώτα τον να δει την πορεία του tracking, αν είναι συστημμένο είναι υποχρεωμένη η μεταφορική να διενεργήσει έρευνα και να δει ποιός υπέγραψε για την παραλαβή. Σωστός! Μίλησα τώρα με κεντρική υπηρεσία και μου είπαν ότι δεν ήταν συστημένο ( όταν το trrucking number αρχίζει από Ν ), αλλά σε κάθε περίπτωση ο ταχυδρόμος χτυπάει το κουδούνι και αν δεν απαντήσει ο παραλήπτης, τότε αφήνει ειδοποιητήριο. Επίσης μετά τη βαβούρα που ξεκίνησα, εμφανίστηκε και νεότερη εγγραφή - μετά το αποστολή παραδόθηκε - που λέει: ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο!!!!!!!!! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από Green Dragon
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε δεν ήταν συστημένο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ταχυδρόμος χτυπάει το κουδούνι και αν δεν απαντήσει ο παραλήπτης, τότε αφήνει ειδοποιητήριο. Δηλαδή όταν φέρνει λογαριασμούς αφήνει ειδοποιητήριο? 3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Μίλησα τώρα με κεντρική υπηρεσία Ποια είναι αυτή?
verylife78 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αθανατα ΕΛΤΑ ... Μου εστειλαν δεμα απο Νοτια Κερκυρα, για την πολη της Κερκυρας...αφου περασε απο τα Γιαννενα 2-3 μερες εκει ακομα το ψαχνουμε Αποστολη απο τις 27 Ιανουαριου. Τι να πεις για αυτη την υπηρεσια
Green Dragon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δηλαδή όταν φέρνει λογαριασμούς αφήνει ειδοποιητήριο? Ποια είναι αυτή? Δεν σε καταλαβαίνω. Ζήτησα την υπηρεσία παραπόνων και μου έδωσαν τα τηλέφωνα 2103353686 και 2103353688 και μίλησα με τον κ. Κουμπαν.... Όταν έρχονται λογαριασμοί τους ρίχνουν κάτω από την πόρτα.
άδικος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, verylife78 είπε Αθανατα ΕΛΤΑ ... Μου εστειλαν δεμα απο Νοτια Κερκυρα, για την πολη της Κερκυρας...αφου περασε απο τα Γιαννενα 2-3 μερες εκει ακομα το ψαχνουμε Αποστολη απο τις 27 Ιανουαριου. Τι να πεις για αυτη την υπηρεσια Παραδίνανε ταχυδρομικές επιταγές (λεφτά) σε άλλο άτομο αντί για εμένα, μιλάμε για υπηρεσία που απαιτεί υπογραφή και επίδειξη ταυτότητας, στα χαμένα δέματα θα κολλήσουν; Και δώσε "έχετε παραλάβει τα χρήματα κύριε, έχετε υπογράψει" και τρέχα από υπηρεσία σε υπηρεσία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις