savvas333 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα σας!! Ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης.. για gaming.. θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω ώστε να έχω την καλύτερη αγορά. Η GPU μου είναι η Nvidia gtx 1060. Ευχαριστώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, savvas333 είπε Καλημέρα σας!! Ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης.. για gaming.. θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω ώστε να έχω την καλύτερη αγορά. Η GPU μου είναι η Nvidia gtx 1060. Ευχαριστώ!! Εγω θα σου προτεινα να δεις, βαση της gpu σου, ενα 24 ιντσες max, 1080p, freesync, ιδανικα 144 hz αλλιως κοιτα 75 hz αν δεις οτι φευγει πολυ η τιμη.Απο πανελ θα το δεις κ στις τιμες παει.. Ips, μετα va k τελος tn..Απεφυγε τα τελευταια αν μπορεις κατα τη γνωμη μου. Επισης αν δεν κανω λαθος θες συνδεση μεσω displayport για να δουλεψει το freesync με nvidia(οποτε δες να εχει displayport input) , αν δεν ισχυει ας διορθωσει καποιος. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα