Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα.Χτιζω ενα καινούργιο pc απο την αρχη (μητρικη επεξεργαστη- τα παντα εκτος καρτας γραφικων που λογο bugjet αναγκαζομαι να την κρατησω- nvidia gtx 1050 ti  4gb) και επειδη δεν εχω και πολυ ιδεα απο αυτα(τωρα εχω αρχισει να τα μαθαινω) φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα και ειτε χρησοπληρωσω κατι που δεν θα το εχω πολυ αναγκη για τα δεδομενα που θα σας πω, η προκυψει καμια ασυμβατοτητα.

Θελω ενα pc να παιζει σε μια καλη και decent ποιοτητα συγχρονα games (πχ cyberpank) σε καλα fps και καλη αναλυση,  σε livestreams.

Τωρα, λογο budget που ανεφερα ποιο πριν και των καρτων γραφικων που οι τιμες τους εχουν φτασει στα υψη,  σκεφτηκα να κρατησω την παλια και να αγορασω καινουργια λιγο αργοτερα.

Θα σας πω λιγο τις επιλογες μου μεχρι τωρα.

CPU 

Intel Core i5-10600K

Motherboard

Asus Prime H470-Plus

GPU

NVIDIA GTX 1050 TI 4 GB

RAM

Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz

Τροφοδοτικο

Corsair TX-M Series TX650M 650W Semi Modular 80 Plus Gold

PC CASE

CoolerMaster MasterCase H500 ARGB

Μετα σκεφτηκα οτι ισως να δωσω κατι παραπανω(οσο αντεχω δηλαδη) και να παω σε ryzen AMD Ryzen 5 5600X και μητρική Asus TUF Gaming B550-PLUS

Επισης, δεν εχω καταληξει σε ψυκτρα για επεξεργαστη ακομη (αεροψυξη η υδροψυξη;)

Σας ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Εαν εχεις ηδη συστημα κρατησε το, διοτι οτι και να παρεις αυτην την στιγμη ειναι αυξημενο στην τιμη εκτος μονο απο τους ιντελ επεξεργαστες.καλο θα ηταν αν θελεις να στησεις οντως να μας πεις και το μπατζετ για ξερουν και οι υπολοιποι που θελεις να φτασεις ή ακομα καλυτερα συμπληρωσε την φορμα .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tseleks είπε

Εαν εχεις ηδη συστημα κρατησε το, διοτι οτι και να παρεις αυτην την στιγμη ειναι αυξημενο στην τιμη εκτος μονο απο τους ιντελ επεξεργαστες.καλο θα ηταν αν θελεις να στησεις οντως να μας πεις και το μπατζετ για ξερουν και οι υπολοιποι που θελεις να φτασεις ή ακομα καλυτερα συμπληρωσε την φορμα .

850 ευρω μπατζετ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Laz93 είπε

Kαλημέρα.Χτιζω ενα καινούργιο pc απο την αρχη (μητρικη επεξεργαστη- τα παντα εκτος καρτας γραφικων που λογο bugjet αναγκαζομαι να την κρατησω- nvidia gtx 1050 ti  4gb) και επειδη δεν εχω και πολυ ιδεα απο αυτα(τωρα εχω αρχισει να τα μαθαινω) φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα και ειτε χρησοπληρωσω κατι που δεν θα το εχω πολυ αναγκη για τα δεδομενα που θα σας πω, η προκυψει καμια ασυμβατοτητα.

Θελω ενα pc να παιζει σε μια καλη και decent ποιοτητα συγχρονα games (πχ cyberpank) σε καλα fps και καλη αναλυση,  σε livestreams.

Τωρα, λογο budget που ανεφερα ποιο πριν και των καρτων γραφικων που οι τιμες τους εχουν φτασει στα υψη,  σκεφτηκα να κρατησω την παλια και να αγορασω καινουργια λιγο αργοτερα.

Θα σας πω λιγο τις επιλογες μου μεχρι τωρα.

CPU 

Intel Core i5-10600K

Motherboard

Asus Prime H470-Plus

GPU

NVIDIA GTX 1050 TI 4 GB

RAM

Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz

Τροφοδοτικο

Corsair TX-M Series TX650M 650W Semi Modular 80 Plus Gold

PC CASE

CoolerMaster MasterCase H500 ARGB

Μετα σκεφτηκα οτι ισως να δωσω κατι παραπανω(οσο αντεχω δηλαδη) και να παω σε ryzen AMD Ryzen 5 5600X και μητρική Asus TUF Gaming B550-PLUS

Επισης, δεν εχω καταληξει σε ψυκτρα για επεξεργαστη ακομη (αεροψυξη η υδροψυξη;)

Σας ευχαριστώ! 

Αν πας με intel, πολυ βασικη μητρικη για 10600κ, ασε που δε θα μπορεις να τρεξεις τις ραμ σε 3200 με h470. Καλυτερα στα ιδια χρηματα κοιτα https://www.skroutz.gr/s/23312598/Gigabyte-Z490M.html

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, niko13 είπε

Αν πας με intel, πολυ βασικη μητρικη για 10600κ, ασε που δε θα μπορεις να τρεξεις τις ραμ σε 3200 με h470. Καλυτερα στα ιδια χρηματα κοιτα https://www.skroutz.gr/s/23312598/Gigabyte-Z490M.html

Eυχαριστω πολυ για την πληροφορια, δεν το ηξερα!

Ξεχασα να αναφερω πως θελω και λιγο τον φωτισμο rgb   για αυτο διαλεξα την συγκεκριμενη.

4 ώρες πριν, tseleks είπε

Eχει μεγαλη διαφορα ο 3600 απο τον 5600 ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Laz93 είπε

Ξεχασα να αναφερω πως θελω και λιγο τον φωτισμο rgb   για αυτο διαλεξα την συγκεκριμενη

Η μητρικη δεν εχει κατι να αναβει πανω της, εννοω η h470 που κοιταγες.. Αν εννοεις να εχει rgb connectors να συνδεσεις πραγματα πανω της, σχεδον ολες εχουν πλεον. Φυσικα κ αυτη που σου εβαλα link νωριτερα😁

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, niko13 είπε

Η μητρικη δεν εχει κατι να αναβει πανω της, εννοω η h470 που κοιταγες.. Αν εννοεις να εχει rgb connectors να συνδεσεις πραγματα πανω της, σχεδον ολες εχουν πλεον. Φυσικα κ αυτη που σου εβαλα link νωριτερα😁

ναι τα connectors εννοουσα 😄

Δημοσ.

Περί rgb δεν γνωρίζω όσο αφορά τις μητρικές

αν πας σε 5600 αντί 3600 ανεβαίνεις πολύ στο μπάτζετ χοντρικά να σου πω την διαφορά σε gaming είναι τα 20 fps παραπάνω . αλλά ξεπερνάς τα 1000€ 

Θα είσαι πολύ καλά με τον 3600

Ακόμα έχει και ram με rgb αλλά με καπέλο 20αρικο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...