MORBID21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μιας και το xiaomi A1 που εχω εχει εδω και παρα πολυ καιρο σπαασμενο τζαμακι και εχει αρχισει να κανει διαφορα περιεργα αποφασισα να κοιταξω για κινητο οι επιλογες μου μεχρι τωρα ψαχνοντας και διαβαζοντας ειναι τα xiaomi redmi 9 pro (το εχει και η γυναικα μου) xiaomi redmi 8 pro poco x3 realme 7 pro Το τελευταιο μου φαινεται αρκετα ακριβο για τις δικες μου αναγκες και ενω θα το εξεταζα ισως με προυποθεσεις,ενας μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας ειναι η ελλειψη υπερθυρων Ισως δεν ακουγεται σημαντικο αλλα αυτη τη στιγμη εχω περιπου 8-10 συσκευες τις οποιες χειριζομαι απο το κινητο το 8 pro ειναι λιγο φτηνοτερο αλλα ειναι και ενα χρονο παλιοτερο απο το 9 και φανταζομαι θα εχει καποια πραγματα παραπανω το 9 σαν νεοτερο μοντελο για το χ3 διαβασα οτι εχει καποια περιεργα προβληματα με τον ηχο και ισως και αλλα που δεν θυμαμαι αλλα μου αφησε μια αρνητικη εντυπωση αν και εκλινα σε αυτο το 9 pro δεν εχω παρατηρησει κατι οσο καιρο το εχει η γυναικα μου και αν και με εντυπωσιασε η οθονη και οι φωτογραφιες του,(και η ταχυτητα φορτισης)ηθελα να εχω διαφορετικο κινητο για καποιο αγνωστο λογο.αρνητικη εντυπωση μου εκανε το βαρος του και το μεγεθος του αλλα φανταζομαι θα πρεπει να συνηθισω αν κρινω απο ολα τα κινητα που παιζουν τωρα σε αυτες τις τιμες οποια βοηθεια θα εκτιμηθει ιδιαιτερως και πιστευω θα βοηθησει και πολλους αλλους μιας και ειναι κατηγορια ιδιαιτερα δημοφιλης αυτη την εποχη και αυτα τα κινητα ειναι τα τοπ σε δημοτικοτητα
CaptainChris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Realme 7 Pro, καλύτερο σε όλα απο τα Xiaomi που αναφέρεις. Οσο για τής υπερυθρες που αναφέρεις αν σού είναι τόσο σημαντικά τότε η το Redmi 9 Pro η δες και το TCL 10 Pro που είναι εκπληκτική συσκευή και υπάρχει σε πολύ καλή τιμή €298 σε you.gr και Plaisio και €249 σε Αμαζον Ισπανίας, έχει και υπέρυθρες.
vargas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν θες να ξεφύγεις σε τιμή πας σε redmi note 8 prο , αν δεν σε νοιάζει κ τόσο realme 7 pro .Τα υπόλοιπα δεν ..
MORBID21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, CaptainChris είπε Realme 7 Pro, καλύτερο σε όλα απο τα Xiaomi που αναφέρεις. Οσο για τής υπερυθρες που αναφέρεις αν σού είναι τόσο σημαντικά τότε η το Redmi 9 Pro η δες και το TCL 10 Pro που είναι εκπληκτική συσκευή και υπάρχει σε πολύ καλή τιμή €298 σε you.gr και Plaisio και €249 σε Αμαζον Ισπανίας, έχει και υπέρυθρες. Το TCL 10 PRO δεν το ηξερα.ισως γιατι δεν εψαχνα σε τετοια τιμη.ομορφο κινητο και με υπερυθρες που για μενα ειναι οντως πολυ σημαντικες και με amoled οθονη, ειναι βεβαια αρκετα πιο ακριβο( ακομα) απο τα υπολοιπα ενω εχει και πιο αργο επεξεργαστη και καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθος.δεν ειδα να εχει και gorilla glass που φανταζομαι για την τιμη που εχουν οι amoled για να τις αλλαξεις σε περιπτωση που σπασει ισως ειναι αρκετα σημαντικο.η τιμη του τις τελευταιες μερες κατεβηκε σχεδον 150 ευρω.υπαρχει καποιος λογος για αυτο? κραταω το redmi 9 pro απο σενα και το realme 7 pro σαν δευτερη επιλογη μιας και δεν εχει υπερυθρες.το poco γιατι οχι? 16 ώρες πριν, vargas είπε Αν δεν θες να ξεφύγεις σε τιμή πας σε redmi note 8 prο , αν δεν σε νοιάζει κ τόσο realme 7 pro .Τα υπόλοιπα δεν .. επισης κραταω redmi 8 pro απο σενα και το realme παιρνει κιαλλη ψηφο😅 τα υπολοιπα δεν.. αν μπορουσες να δωσεις ενα δυο λογους αν θες
vargas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, MORBID21 είπε Το TCL 10 PRO δεν το ηξερα.ισως γιατι δεν εψαχνα σε τετοια τιμη.ομορφο κινητο και με υπερυθρες που για μενα ειναι οντως πολυ σημαντικες και με amoled οθονη, ειναι βεβαια αρκετα πιο ακριβο( ακομα) απο τα υπολοιπα ενω εχει και πιο αργο επεξεργαστη και καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθος.δεν ειδα να εχει και gorilla glass που φανταζομαι για την τιμη που εχουν οι amoled για να τις αλλαξεις σε περιπτωση που σπασει ισως ειναι αρκετα σημαντικο.η τιμη του τις τελευταιες μερες κατεβηκε σχεδον 150 ευρω.υπαρχει καποιος λογος για αυτο? κραταω το redmi 9 pro απο σενα και το realme 7 pro σαν δευτερη επιλογη μιας και δεν εχει υπερυθρες.το poco γιατι οχι? επισης κραταω redmi 8 pro απο σενα και το realme παιρνει κιαλλη ψηφο😅 τα υπολοιπα δεν.. αν μπορουσες να δωσεις ενα δυο λογους αν θες To tcl έχει soc που απλά δεν κάνει πλέον . Έχει σχεδόν 100 Χιλ διαφορα με το rn8 pro .Με τα άλλα δύο είναι πιο κοντά redmi note 9 pro κ poco x3 είναι πιο νέες συσκευές από το note 8 pro αλλά όχι καλύτερες
41ex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα, ειμαι κι εγώ μεταξυ των προαναφερθέντων κινητών. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο εχει την καλύτερη κάμερα, ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, 41ex είπε Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα, ειμαι κι εγώ μεταξυ των προαναφερθέντων κινητών. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο εχει την καλύτερη κάμερα, ευχαριστώ. ξακάθαρα το realme 7 pro
MORBID21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Κοιτωντας εδω https://nanoreview.net/en/soc-list/rating διαπιστωσα οτι τα παραπανω κινητα εχουν Antutu 8 Geekbench 5 redmi 9 pro + realme 7 pro = snapdragon 720g 270368 562 / 1676 386 Gigaflops poco x3 nfc =snapdragon 732g 280245 555/1779 486 Gigaflops redmi 8 pro =helio G90T 282632 495/1607 184 Gigaflops εγραψα διπλα και τις τιμες για τις ''καρτες γραφικων'' τους σε απλα νουμερα που συνηθως δεν αντικατοπτριζουν πληρως την πραγματικοτητα το poco x3 εχει καλυτερες δυνατοτητες το τι κουσουρια εχει βεβαια το καθενα και αν ειναι η πραγματικοτητα οπως και τα νουμερα δεν εχω ιδεα (εντυπωση μου εκανε το σκορ του 8 pro στο Antutu) παντως οι διαφορες στις τιμες στα γραφικα ειναι αρκετα μεγαλες για να μην θελω να ξερω αν οντως ισχυει κατι τετοιο (αν ξερει καποιος)
CaptainChris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Το TCL 10 Pro το έχω, και ο επεξεργαστής είναι πολύ καλος ολα λειτουργούν γρήγορα smooth και χωρίς κολλήματα. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και το λογισμικό ποσο επιβαρύνει την λειτουργία της συσκευής. Οι κάμερες είναι εκπληκτικές και στα νυχτερινά, μονο με το Realme 7 Pro συγκρίνεται. Φυσικά έχει Gorilla glass μπρος πίσω.
MORBID21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κοιτωντας παλι σημερα τα FPS που βγαζουν τα παραπανω κινητα στα παιχνιδια που τεσταρουν στο σαιτ που εστειλα παραπανω. PUBG Mobile 52 FPS [Low] Call of Duty: Mobile 41 FPS [Ultra] Fortnite 29 FPS [Low] World of Tanks Blitz 46 FPS [Ultra] Genshin Impact 27 FPS [Medium] Mobile Legends: Bang Bang 55 FPS [High] Device Xiaomi Redmi Note 8 Pro 1080 x 2340 PUBG Mobile 43 FPS [High] Call of Duty: Mobile 40 FPS [Ultra] Fortnite 28 FPS [Low] World of Tanks Blitz 51 FPS [Ultra] Genshin Impact 34 FPS [Medium] Mobile Legends: Bang Bang 30 FPS [High] Realme 7 Pro 1080 x 2400 PUBG Mobile 46 FPS [Ultra] Call of Duty: Mobile 37 FPS [Ultra] Fortnite 28 FPS [Low] World of Tanks Blitz 47 FPS [Ultra] Genshin Impact 36 FPS [Medium] Mobile Legends: Bang Bang 52 FPS [Ultra] Device Xiaomi Poco X3 NFC 1080 x 2400 το TCL δεν εχει τεσταριστει σε αυτα στην ουσια αν προσθεσεις τα σκορ σε καθε συσκευη βγαινει σχεδον το ιδιο νουμερο παρολο που σε καθε τεστ υπερτερει και διαφορετικο κινητο συμπερασμα οτι οι δυνατοτητες ειναι σχεδον πανομοιοτυπες και ψαχνουμε αλλο κριτηριο τωρα ρολο παιζουν οι οθονες οι μπαταριες(συν φορτιση) και οι καμερες.και σιγουρα στο τελος και η τιμη και η εγγυηση-σερβις αν ισχυουν αυτα που λενε μαλλον υπερισχυει το realme 7 pro εκτος της τιμης λογω amoled,ταχυτητας φορτισης και καμερας (ειναι και ελαφρυτερο).ισως και εγγυησης αν και δεν ξερω τι ισχυει απο αποψη σερβις στην Ελλαδα ειναι 40 ευρω ακριβοτερο που ειναι μικρη διαφορα αν κρινεις τι κερδιζεις.δεν εχει υπερυθρες και ραδιοφωνο νομιζω (Αν για κάποιο λόγο ξεχάσετε τον φορτιστή σας και δεν έχετε μπαταρία, πλέον δεν είναι το ίδιο εύκολο να δανειστείτε από κάπου αλλού. Η νέα φόρτιση έχει τα καλά, έχει και τα άσχημα -Τα πλήκτρα της έντασης είναι τοποθετημένα αριστερά του κινητού και ακριβώς απέναντι από το πλήκτρο της ενεργοποίησης. Τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα βγάλετε πολλά screenshots κατά λάθος μέχρι να το συνηθίσετε) Εδω αυτο που λεει ενας τυπος για το φορτιστη τι παιζει?ισχυει οτι δεν φορτιζεις με αλλους?
greekbusters Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Έχοντας πλέον δοκιμάσει και τα 3 του τιτλου καταλήγω πως σαφέστατα το καλύτερο ανάμεσα τους είναι το realme. Τα χιαομι το μόνο που ήταν καλύτερα ήταν η μπαταρία και η βασικότερη διαφορά για μένα ήταν η ποιότητα κλήσης , κάτι βασικό που πλέον δεν δίνουμε πολύ σημασία υπέρ του realme φυσικά . Το μόνο που δεν έχω άποψη είναι τα παιχνίδια που δεν παίζω . Οθόνη , ποιότητα και σήμα κλήσεων , ποιότητα κατασκευής , ταχύτητα φόρτισης , κάμερα και γενικά σε καθημερινή χρήση το realme για μένα είναι ανώτερο σε όλα 2
wolfskinn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Έχει βγει σε προσφορα στα 250 και το oppo x2 lite που ειναι και 5G https://www.amazon.de/dp/B08823YQTC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα