Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, k30taas είπε

τι εννοεις με το "θα εχεις το ιδιο θεμα οτι ενσωματομενα κ να βαλεις?'' Βοηθησε ρε φιλε μου μηπως υπαρχει τροπος... και πριν με το nuc το ιδιο θεμα ειχα με τον i5 που ειχε και τωρα με αυτο ελεγα σιγουρα πως θα παιζει... αμ δεν μου εκανε την χαρη.

Εννοω οτι προφανως κατι δεν κανουμε καλα στη συνδεση nuc/i9 κινεζου/μελλοντικου pc στη συνδεση με την tv.Στο advanced display settings (λιγο πιο κατω απο εκει που βρηκες το hdr ειναι),που δινει επιλογες hz εσυ δεν εχεις καμμια δηλαδη? 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 3
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, niko13 είπε

Εννοω οτι προφανως κατι δεν κανουμε καλα στη συνδεση nuc/i9 κινεζου/μελλοντικου pc στη συνδεση με την tv.Στο advanced display settings (λιγο πιο κατω απο εκει που βρηκες το hdr ειναι),που δεινει επιλογες hz εσυ δεν εχεις καμμια δηλαδη? 

εχω, τωρα που το εχω στην αναλυση 2560χ1440 εχω εξη επιλογες απο 23,976 hz μεχρι 60,011 hz,  στο προγραμμα των γραφικων μου βγαζει ολες τις αναλυσεις απο την μικροτερη μεχρι την μεγαλυτερη, και ολες στο τελος οι 4k ειναι μεχρι στα 60 hz

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k30taas είπε

εχω, τωρα που το εχω στην αναλυση 2560χ1440 εχω εξη επιλογες απο 23,976 hz μεχρι 60,011 hz,  στο προγραμμα των γραφικων μου βγαζει ολες τις αναλυσεις απο την μικροτερη μεχρι την μεγαλυτερη, και ολες στο τελος οι 4k ειναι μεχρι στα 60 hz

Δηλαδη σε αφηνει εκει να βαλεις 4κ στα 60 hz..?η καταλαβαινω οτι να ναι? 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, niko13 είπε

συγνωμη λαθος μου ηθελα να πω οτι ολες στο τελος οι 4k ειναι μεχρι 30 hz

3 λεπτά πριν, niko13 είπε

σου εστειλα προσωπικο μηνυμα

13 λεπτά πριν, k30taas είπε

συγνωμη λαθος μου ηθελα να πω οτι ολες στο τελος οι 4k ειναι μεχρι 30 hz

σου εστειλα προσωπικο μηνυμα

Νικο τωρα που το ξανακοιταξα εκει στο κεντρο εντολων γραφικων intel που σου ελεγα στις υποστιριζομενες λειτουργιες (αναλυσεις) προς το τελος υπαρχει και η 3840 x 2160 (60p Hz, 4k) και η τελευταια 4096 x 2160 (60p Hz, 4k) αλλα στην πραγματικοτητα δεν γινεται...... Επειδη πρεπει να παω για υπνο δουλευω πρωι στειλε μου αυριο viber μηπως και βγαλουμε καμια ακρη σ ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενας αγιος ανθρωπος να δουλευει intel με ενσωματομενα σε 4K tv να μας δωσει τα φωτα του ρε τσακαλια?

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/2/2021 στις 11:59 ΜΜ, k30taas είπε

Ναι εχει μαλιστα ειναι και 2.1 ειναι καινουργια.......

το... "καινουρια" δεν λεει τιποτα...!  ποιο ακριβως μοντελο εχεις?   γιατι πολλες καινουριες, ακομα δεν εχουν HDMI V2.1....!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(το έχω το desk mini H370)

το pc μέσω HDMI δίνει 4Κ/30Hz γιατί ΔΕΝ υποστηρίζει HDMI 2.1 για 4Κ/60ΗΖ

το pc υποστηρίζει 4Κ/60ΗΖ μόνο με type-c & display port αλλά δεν έχει η τηλεόραση του προφανώς τέτοια πόρτα

δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ cpu με ενσωματωμένη να ανεβαίνει με 4Κ/60ΗΖ με hdmi ούτε καν νεότερες γενιές σε INTEL/AMD

οι RTX3xxxx έχουν τέτοια υποστήριξη

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/16941094/Baseus-HDMI-2-0-Braided-Cable-HDMI-male-USB-C-male-1-8m-Γκρι-CATSY-0G.html

https://www.skroutz.gr/s/27016813/DeLock-Cable-DisplayPort-male-HDMI-male-3m-Μαύρο-85957.html

με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου

Στις 5/2/2021 στις 12:59 ΠΜ, k30taas είπε

4096 x 2160 (60p Hz, 4k) αλλα στην πραγματικοτητα δεν γινεται.

θα κοιτάξεις στις προδιαγραφές του καλωδίου να λέει ρητά 4Κ/60 και όχι γενικόλογα 4Κ (αν το λένε σκέτο εννοούν 30HZ)

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
Στις 5/2/2021 στις 1:28 ΠΜ, niko13 είπε

Κανενας αγιος ανθρωπος να δουλευει intel με ενσωματομενα σε 4K tv να μας δωσει τα φωτα του ρε τσακαλια?

Και εγώ απορία το χω. Σηκώνει τουλάχιστον καμία ταινία 4k με βαρύ bitrate χωρίς κολλήματα; Για προβολή σε tv.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

(το έχω το desk mini H370)

το pc μέσω HDMI δίνει 4Κ/30Hz γιατί ΔΕΝ υποστηρίζει HDMI 2.1 για 4Κ/60ΗΖ

το pc υποστηρίζει 4Κ/60ΗΖ μόνο με type-c & display port αλλά δεν έχει η τηλεόραση του προφανώς τέτοια πόρτα

δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ cpu με ενσωματωμένη να ανεβαίνει με 4Κ/60ΗΖ με hdmi ούτε καν νεότερες γενιές σε INTEL/AMD

οι RTX3xxxx έχουν τέτοια υποστήριξη

μα το ξερουμε οτι μονο απο το displayport μπορουμε να παρουμε τα 60hz και οχι απο hdmi το θεμα ειναι οτι ουτε απο εκει τα βγαζει το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι αυτο Sandberg DisplayPort 1.4-HDMI 4K60Hz 2m (509-16). με το παιδι παραπανω εχουμε παει παραπερα την κουβεντα ιδιωτικα και ειδαμε πως το καλωδιο απο dp σε hdmi πρεπει να ειναι Active και οχι passive και αυτο που εχω εγω δεν ξερω τι ειναι διοτι δεν το αναφερει πουθενα, εστειλα μαλιστα μηνθμα στην εταιρια του καλωδιου αλλα μου λενε πως πρεπει να το ψαξουν και αυτοι......τι να πω δεν ξερω, ουτε ειμαι σε θεση να δωσω αλλα 30-40 ευρω για δοκιμη και μονο. Παντως ο αλλος υπολογιστης που εχω (μεγαλος) οταν το εβαλα στην τηλεοραση ειχε κανονικα 4κ αναλυση στα 60 hz και μαλιστα μονο μεσω hdmi και απο τις δυο πλευρες.

26 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

Και εγώ απορία το χω. Σηκώνει τουλάχιστον καμία ταινία 4k με βαρύ bitrate χωρίς κολλήματα; Για προβολή σε tv.

Εννοειται Ναι.

3 ώρες πριν, cabdik είπε

το... "καινουρια" δεν λεει τιποτα...!  ποιο ακριβως μοντελο εχεις?   γιατι πολλες καινουριες, ακομα δεν εχουν HDMI V2.1....!!! 

εχω την samsung q70t εχει 2.1 αλλα για αυτο που θελουμε δεν χρειαζεται αυτο μας αρκει το hdmi 2.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε

περιμένω να βγει ο i5 11500. Ελπίζω να κουμπώνει στο H470

με βάση τελευταία δημοσιεύματα το Η470 θα παίζει με την 11η γενιά

ΠΡΟΣΟΧΗ από τον 11500 και πάνω που έχουν "δυνατότερη" gpu αν σε ενδιαφέρει να παίζεις κανένα παιχνιδάκι

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε

περιμένω να βγει ο i5 11500. Ελπίζω να κουμπώνει στο H470

έχεις το H470; τι λεει; απο θορυβο; και γενικα γιά πεσμου. ο 11500 ποτε θα ερθει;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, k30taas είπε

έχεις το H470; τι λεει; απο θορυβο; και γενικα γιά πεσμου. ο 11500 ποτε θα ερθει;

1) ο θόρυβος εξαρτάται από cpu cooler. Ακόμη και με την μέτρια της ΙΝΤΕΛ πάλι ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλός.

2) Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τον Απρίλιο (σε 2 μήνες) θα είναι στα ράφια της λιανικής.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε

1) ο θόρυβος εξαρτάται από cpu cooler. Ακόμη και με την μέτρια της ΙΝΤΕΛ πάλι ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλός.

2) Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τον Απρίλιο (σε 2 μήνες) θα είναι στα ράφια της λιανικής.

Εσύ ποιον couler έχεις; θα το ήθελα τελείως αθόρυβο αν γίνεται..... Όσο αναφορά το 4k 60 hz φαντάζομαι ούτε αυτό τα βγάζει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...