rudigarcia222 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδια καλησπερα θελω να μου πειτε μια αποψη για το εξης ζητημα: ξεκινησα μεσα ιανουαριου εργασια σαν οδηγος μινι μπας,ολα εγιναν μπαμ μπαμ γιατι βιαζοταν λογω υποχρεωσεων ο εργοδοτης,εστειλα βιογραφικο παρασκευη ξεκινησα δευτερα και προσληψη επισημα πεμπτη(δουλεψα και 3 μερες ετσι δηλ παρανομα) -λοιπον μου ειπε τα εξης τρια χαρακτηριστικα 1)20 ωρες την βδομαδα 2)σαν μισθωτος 3)σε μινι μπας δηλ λεωφορείο, βλεπω την προσήψη στο εργανη (παρενθεση δεν μου την εχει δωσει ακομα δεν ξερω αν το ξεχναει,η επιτηδες,την εχω ζητησει γιατι πρεπει να την εχω και στο οχημα)και αναφερει 1)17,5 ωρες την βδομαδα 2)σαν ωρομισθιος 3)σε επιβατικο ιχ γιατι τα εκανε ετσι??υποθετω ωστε να πληρωνει 18-21 ενσημα αντι 25 και κανονικα αντι για βαρεα??θα τον ρωτησω φυσικα απλα θελω να το κανω απευθειας και οχι τηλεφωνικα,δεν ειναι και καμια τρομερη δουλεια απο την αλλη δεν θελω να επιστρεψω στην μαυριλα της ανεργιας,πως λετε να κινηθω?? αυτα τα τρια γενικα αλλαζουν ευκολα απο τον λογιστη του η ειναι μεγαλη διαδικασια??και αν ναι επιβαρυνουν πολυ εναν εργοδοτη??και φυσικα μπορω να βρω και τον μπελα μου αν πχ σε καποιο ελεγχο δουν κωδικο επιβατικου ενω ειναι λεωφορειο?? υγ1(θα μου πειτε δεν εβλεπες τι υπογραφεις...οχι-δεν την υπεργραψα καν γινανε ιντερνετικα, μαλιστα ημουν και 3 μερες μαυρα οπως ανεφερα και ηθελα να τελειωσει να μου φυγει το αγχος και τελος εψαχνα δουλεια χωρις να δωσω σημασια πιστευα οτι θα ηταν οπως ανεφερε προφορικα) υγ2τελος να συμπληρωσω οτι αν κανω παραιτηση χανω και το δικαιωμα ταμειου ανεργιας σωστα???πρεπει να με κανει απολυση δηλ...γινεται αυτο ενω εχω δουλεψει ουτε 2 βδομαδες ??και θα εχει καποια αρνητικα αλλα για μενα??? υγ3 μπορω να κανω παραιτηση λογω αθετησης ουσιωδων ορων συμβασης?αφου δεν εχω υπογραψει κιολας θα τα εβλεπα θα τον ρωτουσα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από rudigarcia222
Jos3ph Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αν λες το 9θέσιο , και είναι δηλωμένο ως ΙΧ ( δες την άδεια του αυτοκινήτου ) , τότε είναι σωστό. Τα υπόλοιπα αν και έχουν ενδιαφέρον , ρωτάς τον δικό σου λογιστή να μάθεις αν υπάρχει διαφορά για σένα , δεν σε ενδιαφέρει πόσα ξοδεύει η επιχείρηση για σένα. Δεν ξέρω πως έβγαλες 25 ένσημα με 20 ώρες την εβδομάδα , κάτι κάνεις λάθος στον υπολογισμό σου , καλή συνέχεια
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Αν λες το 9θέσιο , και είναι δηλωμένο ως ΙΧ ( δες την άδεια του αυτοκινήτου ) , τότε είναι σωστό. Τα υπόλοιπα αν και έχουν ενδιαφέρον , ρωτάς τον δικό σου λογιστή να μάθεις αν υπάρχει διαφορά για σένα , δεν σε ενδιαφέρει πόσα ξοδεύει η επιχείρηση για σένα. Δεν ξέρω πως έβγαλες 25 ένσημα με 20 ώρες την εβδομάδα , κάτι κάνεις λάθος στον υπολογισμό σου , καλή συνέχεια δεν ειναι 9θεσιο ειναι το κλασσικο 15ρι στην αδεια ειναι δηλωμενο σαν λεωφορειο,δεν ειπα οτι δικαιουμαι 25 απλα ειχα την εντυπωση οτι ειναι 21-23 και οχι 18 που μου ανεφερε,ειναι λιγο μπερδεμα με τα part time και αν εισαι πανω η κατω απο καποιους αριθμους σε ωρες κ μισθο μπορει να μειωσει τα ενσημα,και τελος 20 μου ειπε 20 δουλευω αλλα στη συμβαση λεει 17,5
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν σε έχει δηλωμένο σαν οδηγό είναι παράνομος τουλαχιστον ασφαλιστικά. Δεν ξέρω και εσύ τι συνέπειες έχεις σε περίπτωση στραβής.
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν σε έχει δηλωμένο σαν οδηγό είναι παράνομος τουλαχιστον ασφαλιστικά. Δεν ξέρω και εσύ τι συνέπειες έχεις σε περίπτωση στραβής. σαν οδηγος ειμαι αλλα ιχ οχι λεοφωρειου,ειναι κατοχος και ταξι και ισως με εβαλε εκει για αποφυγη βαρεων Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από rudigarcia222
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα