stevengreeceGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα. Για καποιο λογο σημερα δεν πιανω δικτυο κινητης. Mου βγαζειωαυτο : An update required to use cellular data on this iPhone. Εχω δοκιμασει διαφορα απο το ιντερνετ. Πρεπει να του ριξω κανενα reset?
koutsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπερα. Για καποιο λογο σημερα δεν πιανω δικτυο κινητης. Mου βγαζειωαυτο : An update required to use cellular data on this iPhone. Εχω δοκιμασει διαφορα απο το ιντερνετ. Πρεπει να του ριξω κανενα reset? 7 ετών κινητό ρε συ! Μάλλον στη θάλασσα πρέπει να το ρίξεις. Δοκίμασε βέβαια και reset, πότε δεν ξέρεις... 1
stevengreeceGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, koutsis είπε 7 ετών κινητό ρε συ! Μάλλον στη θάλασσα πρέπει να το ρίξεις. Δοκίμασε βέβαια και reset, πότε δεν ξέρεις... χαχαχα αστο φιλε. Εχω το mi 9t στο οποιο μπηκε υγρασια στην καμερα και το εστειλα για σερβις. Εχω iphone, lumia, και κινητο με κουμπια και κανενα δεν πιανει σημα κινητης. Ενω αμα βαλω τη σιμ σε αλλα τηλεφωνα ολα πιανουν καννικα. Το χρειαζομαι μονο και μονο για 2-3 μερες. Μαλλον για reset με βλεπω
CheOnWeb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 48 minutes ago, stevengreeceGR said: Καλησπερα. Για καποιο λογο σημερα δεν πιανω δικτυο κινητης. Mου βγαζειωαυτο : An update required to use cellular data on this iPhone. Εχω δοκιμασει διαφορα απο το ιντερνετ. Πρεπει να του ριξω κανενα reset? Δεν ρωτάς και τον πάροχο;
stevengreeceGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Εκανα reset μεσω itunes, οταν μου ανοιξε εκανε παλι τα ιδια κουλα κατι πεταξε στην οθονη, αλλα τωρα απο οτι βλεπω ολα καλα. Ελπιζω να μη ξανα κανει τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα