petasis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Θα μας δείξουν και τους "ευτυχισμένους" πιθήκους να παίζουν "πονκ"; 1
euaggelos01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω τα αθώα μου παιδικά χρόνια που παιζαμε με κασέτες.. Σε λιγο καιρό βλέπω η ανθρωπότητα να αντικαθίσταται απο android οπως σιγα σιγα π φτιαξανε στην κινα την sofia και σε λιγο καιρο θα βγει σε παραγωγή. 5
triplex1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Οποιοδηποτε ζωο δεν φταιει σε τιποτα , για ολο τον πλανητη το διποδο ζωο φταιει για το σημειο που εχουμε φτασει. 4 1
bazzil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αν μπορεί να καταγράφει τα όνειρα που βλέπουμε τότε κάτι κάνουμε... 1
rus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Το θεμα ειναι ποτε θα βαλουν εμφυτευμα στον πιθηκα για να σκεφτεται σαν ανθρωπος.
vastegial_74 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αν ισχύει μιλάμε για μια τεράστια ανακάλυψη. Αν όντως αυτή η τεχνολογία μας επιτρέπει να μεταφορτώνουμε το περιεχόμενο του εγκεφάλου μας τότε μιλάμε για ένα είδους αθανασία τύπου altered carbon. Πραγματικα απίστευτο.... 5 1
AtiX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ θα ρώταγα το αντίθετο πότε θα βγάλουν το εμφύτευμα παιδείας για να μην συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σαν πιθήκια... 10 1
rus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, htaccess είπε Απομνημονεύουν πολύ πιο γρήγορα από τον άνθρωπο. Μηπως εχουν και φωτογραφικη μνημη? Παιζουν blindfold chess oπως οι γκρανμαστερς? Φαντασου το Μαγκνους να απωλεσει το τιτλο του απο εναν πιθηκα. 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Εγώ θα ρώταγα το αντίθετο πότε θα βγάλουν το εμφύτευμα παιδείας για να μην συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σαν πιθήκια... Ανεκαθεν καποιοι πιθηκιζουν μανιωδως, αρα αυτη ειναι η μονη λυση
alex1001 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 xaxaxa εντάξει αφού είναι έτσι να βάλουμε όλοι τσιπάκια στον εγκέφαλο να γίνουμε σαν την μαϊμού να παίζουμε όλη μέρα παιχνίδια!
rus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Αν όντως αυτή η τεχνολογία μας επιτρέπει να μεταφορτώνουμε το περιεχόμενο του εγκεφάλου μας τότε μιλάμε για ένα είδους αθανασία τύπου altered carbon. Πραγματικα απίστευτο.... Ναι, σε λιγο θα του κανουμε reset και επανεγκατασταση λειτουργικου, οπως σε εναν σκληρο. 1
ougxar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, PeterMay είπε Να είσαι στο DnD και να σε τρώει με Critical ο ουγκ! Μη το ζήσω και αυτό!!!!!!!!!!!!!!! ελα
vastegial_74 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, rus είπε Ναι, σε λιγο θα του κανουμε reset και επανεγκατασταση λειτουργικου, οπως σε εναν σκληρο. Αυτή η λογική του μηδενισμού με ξεπερνάει. Πόσο στενόμυαλος πρέπει να είσαι όταν δεν βλέπεις τις προοπτικές από κάτι τέτοιο..... 8 2
AtiX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Αυτή η λογική του μηδενισμού με ξεπερνάει. Πόσο στενόμυαλος πρέπει να είσαι όταν δεν βλέπεις τις προοπτικές από κάτι τέτοιο..... φίλε μου, αφού με αυτή την τεχνική, στην καλύτερη περίπτωση, θα καταφέρουν να κάνουν ένα πιστό αντίγραφο... ένα αντίγραφο πως θα έχει την αίσθηση της ύπαρξης του, των συναισθημάτων ή της δημιουργίας νέας σκέψης? 1
blacckvodka Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αναγκαστικά θα ανέβει η τιμη και οι πωλήσεις του game pass...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα