Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, atrwtos είπε

Το clio είναι euro 5 τα άλλα δεν ξέρω...

Μην είσαι σίγουρος ότι Clio diesel του 2010 ειναι euro 5, πιο πιθανό να ειναι euro 4.
Επίσης το Clio δεν έβγαινε 1,2 diesel μήπως ειναι 1,5?
αν π.χ ειναι το 1,5 diesel με τα 85 άλογα, κατά 99% ειναι euro 4.

Και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, σίγουρα θα έχει γυρισμένα κμ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefkrc είπε

Μην είσαι σίγουρος ότι Clio diesel του 2010 ειναι euro 5, πιο πιθανό να ειναι euro 4.
Επίσης το Clio δεν έβγαινε 1,2 diesel μήπως ειναι 1,5?
αν π.χ ειναι το 1,5 diesel με τα 85 άλογα, κατά 99% ειναι euro 4.

Και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, σίγουρα θα έχει γυρισμένα κμ...

Δίκιο έχεις ξανακοιταξα του 2012 είναι..Στην επικεφαλήδα λέει 2010 και μέσα στα χαρακτηριστικά του 2012 ορθογραφικό..αν ήταν το αντίθετο..ξεκαθαρα απατεωνιά..τωρα για τα χλμ πως μπορείς να είσαι σιγουρός;;..υπάρχει καποιο γκατζετακι που σου λέει τα πραγματικά χλμ;;

4 ώρες πριν, arispz είπε

στα αναγραφομενα χλμ προσθεσε Χ2 τουλαχιστον!!!! επισεις ειναι σιγουρα τρακαρισμενα!!!!

Τέλεια!..υποθέσεις..καλές είναι αλλά όχι 100%

2 ώρες πριν, bill_zaf είπε

το προβλημα ειναι οτι τα περισοτερα αμαξια της βουλγαριας απο μαντραδες ,εχουν ξενα,για την βουλγαρια ,χαρτια. αλλα εχουν ιταλικα αλλα εχουν γερμανικα. μπαινεις στην γερμανια και στην ιταλια και βλεπεις ιδια αυτοκινητα πιο ακριβα στην γερμανια και στην ιταλια...αμεσως αναρωτιεσαι, ποσο το πηρε, που χρεωθηκε κ μεταφορα, θα βαλει κ κερδος κ το πουλαει στην ιδια η κ σε καλυτερη τιμη απο την γερμανια?η απαντηση συνηθως ειναι οτι το αμαξι εχει τρακαρει κ το φτιαξαν με φθηνα εργατικα που εχουν εκει ἠ το αμαξι εχει κανει το γυρω της γης 50 φορες και εσυ το παιρνεις για λουλουδι

Με λίγα λόγια με αυτά που λέτε δηλαδή..μου λέτε ...πανε παρε καινουργιο και είσαι αρχοντας..αν τα είχα καλα θα ήταν επίσης αν τα είχα δεν θα έκανα καν αυτη την αναρτηση εδώ..

Από γερμανία κοίταξα έχουν λιγότερα χλμ..πειραγμένα θα μου πείτε και αυτά...τιμές πάνω κάτω ίδιες σε σχέση με Ελλάδα αξίζει;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Δίκιο έχεις ξανακοιταξα του 2012 είναι..Στην επικεφαλήδα λέει 2010 και μέσα στα χαρακτηριστικά του 2012 ορθογραφικό..αν ήταν το αντίθετο..ξεκαθαρα απατεωνιά..τωρα για τα χλμ πως μπορείς να είσαι σιγουρός;;..υπάρχει καποιο γκατζετακι που σου λέει τα πραγματικά χλμ;;

Τέλεια!..υποθέσεις..καλές είναι αλλά όχι 100%

Με λίγα λόγια με αυτά που λέτε δηλαδή..μου λέτε ...πανε παρε καινουργιο και είσαι αρχοντας..αν τα είχα καλα θα ήταν επίσης αν τα είχα δεν θα έκανα καν αυτη την αναρτηση εδώ..

Από γερμανία κοίταξα έχουν λιγότερα χλμ..πειραγμένα θα μου πείτε και αυτά...τιμές πάνω κάτω ίδιες σε σχέση με Ελλάδα αξίζει;;

Οι γερμανοι δεν γυριζουν χιλιομετρα, υπαρχει νομος με προστιμο 5000 ευρω για ιδιωτες κ ισως αφαιρεση αδειας λειτουργειας για τους εμπορους. Το χω πει κ το ξαναλεω, δεν μας νοιαζουν τα χιλιομετρα τοσο πολυ οσο να ειναι συντηρημενο. Οσα αυτοκινητα εχω εισαγει,μιας κ ειναι η δουλεια μου, κοιταω παντα να εχει το γνησιο βιβλιο σερβις κ να ειναι ενημερωμενο.επειτα με τα χαρτια του γερμανικου κτεο κ τις ημερομηνιες, βλεπω ποσο κινουνταν το αμαξι καθε χρονο κ αν ειχε την αναλογη συντηρη. Οποτε βλεπω εχει 170.000 πχ  δεν με νοιαζει γιατι ξερω οτι αυτα ειναι κ εχει γινει σωστη συντηρηση

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, bill_zaf είπε

Το αν εχει γυρισμενα χιλιομετρα ,πως μπορεις να το δεις? Το λεω γιατι εισαι πολυ σιγουρος

Εσενα ειναι η δουλεια σου,εμενα ρωτας?Εγω ηλεκτρολογος ειμαι.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Εσενα ειναι η δουλεια σου,εμενα ρωτας?Εγω ηλεκτρολογος ειμαι.

Δεν το λεω ειρωνικα, απλα ηθελα να τονισω οτι ο μονος αξιοπιστος τροπος ειναι το γνησιο βιβλιο σερβις κ η αντιπροσωπεια. Ολες πλεον εχουν online ιστορικο για αυτοκινητα 8ετιας-10ετιας.

Ενας κοντερας μπορει να γυρισει χιλιομετρα σε ολους τους εγκεφαλους χωρις να μπορει κανενας να το ανιχνευσει,ουτε τα γνησια διαγνωστικα. 

Δημοσ.

Ουτε εγω το ειπα ειρωνικα,προς Θεου.Επειδη ειπες οτι ειναι η δουλεια σου να φερνεις αυτοκινητα απ εξω,λεω οτι αν καποιος πρεπει να ξερει εναν τροπο να ανιχνευει γυρισμενα κοντερ θα εισαι εσυ,λογω δουλειας.Ο λογος που ειπα σχεδον σιγουρα οτι εχουν γυρισμενα κοντερ ειναι οτι κανενας δεν επαιρνε diesel για να κανει 10-15.000 χλμ το χρονο.Με τοσα λιγα χιλιομετρα δεν αξιζε την διαφορα στην τιμη αγορας ουτε και την διαφορα στο καυσιμο.Diesel επαιρνε καποιος,ιδιωτης ή εταιρια για να κανει τουλαχιστον 50.000 χλμ το χρονο.Απο αυτα που βλεπω καθημερινα μιας και πριν 2 χρονια και για μια 4ετια η δουλεια μου ηταν στα αυτοκινητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, bill_zaf είπε

κοντερας μπορει να γυρισει χιλιομετρα σε ολους τους εγκεφαλους χωρις να μπορει κανενας να το ανιχνευσει,ουτε τα γνησια διαγνωστικα. 

Ε αυτό δεν μπορεί να το κάνει κάποιος και στη Γερμανία;; χωρίς να το καταλάβουν;; γιατί λες ότι τρώνε προστιμο εκει.. το γνήσιο βιβλίο σέρβις που λες πως θα το καταλάβει κάποιος ότι είνaι το γνήσιο φέρει κάποιο μοναδικό στοιχείο;

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, atrwtos είπε

Ε αυτό δεν μπορεί να το κάνει κάποιος και στη Γερμανία;; χωρίς να το καταλάβουν;; γιατί λες ότι τρώνε προστιμο εκει.. το γνήσιο βιβλίο σέρβις που λες πως θα το καταλάβει κάποιος ότι είνaι το γνήσιο φέρει κάποιο μοναδικό στοιχείο;

Μπορουν να το κανουν αλλα ομως τα κτεο τους ειναι οργανωμενα και εχουν ολα ιστορικο χιλιομετρων οπως επισης ολες οι αντιπροσωπειες εχουν online συστημα για την συντηρηση και την εγγυηση.Γενικα δεν ασχολουντε να κανουν τετοια. Αυτοι που ασχολουντε ειναι οι τουρκοι (οχι ολοι εννοειτε), μιας κ εχει πολους εμπορους που δεν ειναι γερμανοι. Επισης αποφευγεις αυτοκινητα που γραφουν export only. Εκει καταλαβαινεις οτι το αυτοκινητο δεν ειναι αξιοπιστο κ δεν δινει καμια εγγυηση. Ειναι νομος στην γερμανια η 6μηνη εγγυηση μεταχειρισμενου κ δεν αφορα την καλη λειτουργεια μονο, αλλα κ οταν διαφημιζεις το οχημα ,πρεπει να αναφερεις οτι εχει το οχημα,αν κατι αποκρυψεις, μπορεις να το γυρισεις πισω, φαντασου τι μπορεις να του κανεις αν βρεις ανακολουθια χιλιομετρων

Επεξ/σία από bill_zaf
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...