lostregr123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 ρε παιδια επειδή εχω χαωθεί πως βγάζουμε παράβολο για μεταβιβαση ηλεκτρονικά; είμαι αττική.
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Να δω πόσα θέματα θα ανοίξεις για μια μεταβίβαση, ούτε πολυκατοικία να αγόραζες! Το παρακάτω link τα γράφει όλα αναλυτικά: https://www.kteohellas.gr/category/71/μεταβιβαση-αυτοκινητου.html
lostregr123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Να δω πόσα θέματα θα ανοίξεις για μια μεταβίβαση, ούτε πολυκατοικία να αγόραζες! Το παρακάτω link τα γράφει όλα αναλυτικά: https://www.kteohellas.gr/category/71/μεταβιβαση-αυτοκινητου.html έτσι όπως τα χουν κανει με τα ραντεβου η κατάσταση ειναι παντου δύσκολη και εξετάζω εναλλακτικες, αν δεν καταφερω να παρω ραντεβου υπουργειο, πρέπει να πάω σε ΚΕΠ, αν παλι δεν γινεται σε ΚΕΠ να παιξει εξουδιοτηση και γνησιο υπογραφής. ναι δίκιο εχεις το καναν λες και χτιζεις πολυκατοικια
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, lostregr123 είπε έτσι όπως τα χουν κανει με τα ραντεβου η κατάσταση ειναι παντου δύσκολη και εξετάζω εναλλακτικες, αν δεν καταφερω να παρω ραντεβου υπουργειο, πρέπει να πάω σε ΚΕΠ, αν παλι δεν γινεται σε ΚΕΠ να παιξει εξουδιοτηση και γνησιο υπογραφής. ναι δίκιο εχεις το καναν λες και χτιζεις πολυκατοικια Πάλι καλά που σχολίασες εδώ και δεν άνοιξες νέο θέμα
fanastas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίδες πολύ κόσμος μπερδεύεται με τις μεταβιβάσεις και αν δεν το έχεις κάνει ξανά δεν είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τι γίνεται από το internet. Τα περισσότερα links δεν σου έχουν αρκετές πληροφορίες για το σημείο που ειναι και το μεγαλύτερο μπέρδεμα...δηλαδή πώς και πού πληρώνεις τα τέλη έκδοσης αδείας και τέλη μεταβίβασης, αν είναι e-παράβολο ή όχι κτλ κτλ. Και ο λόγος ειναι κυρίως για να αναγκαστείς να το κάνεις με σχολή οδηγών ή διεκπεραιώσεις κτλ. Οπότε ας μην είμαστε αυστηροί με τον κόσμο που ρωτάει. Όχι τιποτα άλλο αλλά θέλω να ρωτήσω κι εγώ. 😉 @lostregr123 έβγαλες καμία άκρη με το τι συμβαίνει και ποια ειναι η διαδικασία; Εχω όλα τα χαρτιά και αγοραστη και πωλητή, έχω ραντεβού με ΚΕΠ και δεν έχω βρει καμια άκρη για το που πληρώνουμε και πώς το τέλος έκδοσης αδείας και το τέλος μεταβίβασης, έστω κι αν Στα ΚΕΠ μου είπαν να ρωτήσω την τράπεζα για να πληρώσω με ebanking και στην τράπεζα πειραιώς μου είπαν ότι δεν ξέρουν τις πρέπει να πληρώσω και πώς και πρέπει να μου πούνε στα ΚΕΠ. Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν το έχει σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο κάποιος αρμόδιος. Στο παραπάνω link του κτεο δινονται κάποιοι λογαριασμοί (για αττική βέβαια) αλλά το παράβολα που λέει ποιος πότε και πώς στα εκδίδουν; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από fanastas 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 @fanastas Άσε τα "περισσότερα links", το link που έχω παραθέσει 2-3 post πιο πάνω τα λέει αναλυτικότατα με κάθε λεπτομέρεια και καθόλου μπερδεμένα. Όσο συνεχίζεις να το αγνοείς και να κοιτάς αυτά που σε μπερδεύουν, τόσο θα μένεις μπερδεμένος. Τα ΚΕΠ πάντως θα έπρεπε να ξέρουν και τα ακριβή ποσά, αλλά και τον αριθμό λογαριασμό που διατηρεί η περιφέρεια στην Πειραιώς. Εκτύπωσε το παρακάτω και τρίψτο τους στα μούτρα: ∆ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ∆Θ_ΚΕΠ-Α2_ΥΠΚΕΠ4-0193_05 ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΠ Σηµείωση 1: Το τέλος αδείας οχήµατος και το τέλος µεταβίβασης οχήµατος πληρώνονται µόνο στην Τράπεζα Πειραιώς και στον εξής λογαριασµό: IBAN: GR14 0171 2150 0062 1503 0024 603 https://thessaloniki.gr/wp-content/uploads/2016/12/A2_YPKEP4-0193_05.pdf
fanastas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ φίλε. Το είχα δει αυτό το link. Είναι 2016 και δεν βρηκα πουθενα κατι που μου λεει αν ισχύει ακόμα ή όχι. Η περιφέρεια (που δεν σηκώνουν τηλέφωνα στο αρμόδιο τμήμα) έχει ένα του 2013 με λογαριασμούς της Αγροτικής Τράπεζας στο site τους. Και στα ΚΕΠ μου ειπαν να μιλήσω με την Τράπεζα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι αν πληροφορίες που παίρνω είτε online είτε από υπάλληλους προφορικά στους αρμοδιους μάλιστα φορείς είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους δεν ειναι τοσο ευκολο πάντα να καταλάβεις τι να εμπιστευτείς. Γι' αυτο και η δυσπιστία ή το μπέρδεμα να το πώ πιο σωστά στο τι ισχύει τελικά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από fanastas
Joshua21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, fanastas είπε Ευχαριστώ φίλε. Το είχα δει αυτό το link. Είναι 2016 και δεν βρηκα πουθενα κατι που μου λεει αν ισχύει ακόμα ή όχι. Η περιφέρεια (που δεν σηκώνουν τηλέφωνα στο αρμόδιο τμήμα) έχει ένα του 2013 με λογαριασμούς της Αγροτικής Τράπεζας στο site τους. Και στα ΚΕΠ μου ειπαν να μιλήσω με την Τράπεζα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι αν πληροφορίες που παίρνω είτε online είτε από υπάλληλους προφορικά στους αρμοδιους μάλιστα φορείς είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους δεν ειναι τοσο ευκολο πάντα να καταλάβεις τι να εμπιστευτείς. Γι' αυτο και η δυσπιστία ή το μπέρδεμα να το πώ πιο σωστά στο τι ισχύει τελικά. Αν μπεις στο winbank και βάλεις τον αριθμό λογαριασμού θα διαπιστώσεις και αν είναι ενεργός και αν ανήκει στην αρμόδια διεύθυνση μεταφορών. Επίσης τα ΚΕΠ είναι υποχρεωμένα να γνωρίζουν, τι πάει να πει "ρώτα την τράπεζα"? Όταν θα πας να καταθέσεις τα δικαιολογητικά δεν θα ελέγξουν αν η απόδειξη κατάθεσης έχει τα σωστά ποσά και αν αυτά έχουν κατατεθεί στο σωστό παραλήπτη? Ότι τους δώσεις θα το πάρουν? Οι τράπεζες επίσης γνωρίζουν τον αριθμό λογαριασμού που διατηρούν σε αυτές η τοπικές διευθύνσεις μεταφορών, απλά σε ρωτάνε σε ποια ακριβώς διεύθυνση μεταφορών θα κάνεις τη μεταβίβαση, και τα ακριβή ποσά. Εκτός και αν δεν ρώτησες σε κατάστημα και τηλεφώνησες στην εξυπηρέτηση πελατών, εκεί εννοείται πως δεν ξέρουν. Τώρα αν όλα αυτά σου φαίνονται τόσο δύσκολα, καλύτερα δώσε 20-30€ σε έναν διεκπεραιωτή για να τα αναλάβει όλα αυτός και ολοκληρωθεί η μεταβίβαση ώστε να πάρεις την νέα άδεια άμεσα αντί για τουλάχιστον ένα μήνα που θα κάνει μέσω ΚΕΠ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα