Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Giwrgos__ είπε Καλησπέρα παιδιά για να μήν ανοίξω θέμα καινούργιο λέω να ρωτήσω εδώ σε αυτό που μοιάζει. Πρόσφατα έβαλα vdsl Vodafone 50 Επειδή πολλά πράγματα δεν ξέρω, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας για την γραμμή. Σας έβαλα μια φωτογραφία. Την ταχύτητα την βλέπω και είναι οκ. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω καλά. Γι'αυτό ρωτάω. Όλα καλά? Πώς τα βλέπετε? (Αν οι διαχειριστές θέλουν να ανοίξω θέμα καινούργιο ας μου πουν να το σβήσω) παρε τηλ και γυρνα το σε fast path.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε παρε τηλ και γυρνα το σε fast path.... Τι είναι αυτό? Και τι πρόβλημα είδες? Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω και πολλά Υπόψιν δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά έχω πολλές συσκευές συνδεδεμένες πάνω του 2 κινητά , λάμπες hub το mi box s (13 σύνολο) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Giwrgos__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Giwrgos__ είπε Τι είναι αυτό? Και τι πρόβλημα είδες? Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω και πολλά Υπόψιν δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά έχω πολλές συσκευές συνδεδεμένες πάνω του 2 κινητά , λάμπες hub το mi box s (13 σύνολο) θα κερδισεις 10ms ping χωρις να χασεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε θα κερδισεις 10ms ping χωρις να χασεις τιποτα. Α εντάξει. Θα το δω. Όλα τα άλλα στοιχεία που έχει είναι εντάξει δηλαδή? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 @Giwrgos__ μάλλον είσαι σε καμπίνα Wind, δε ξέρω σίγουρα αν θα μπορέσουν να στο δηλώσουν για αλλαγή.. Παίζεις παιχνίδια online? Αν όχι δε χρειάζεται Μια χαρά είναι όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε @Giwrgos__ μάλλον είσαι σε καμπίνα Wind, δε ξέρω σίγουρα αν θα μπορέσουν να στο δηλώσουν για αλλαγή.. Παίζεις παιχνίδια online? Αν όχι δε χρειάζεται Μια χαρά είναι όλα Όχι δεν παίζω παιχνίδια. Απλά έχω 13 συσκευές συνδεδεμένες πάνω του. 2 κινητά ένα τάμπλετ. Λάμπες. Mi box s ένα hub κτλ.... 13 σύνολο Για τι αλλαγή λες? fast path? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Giwrgos__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Άστο όπως είναι, δε θα καταλάβεις διαφορά.. Αν θες να κερδίσεις περίπου 10ms σε ping τότε ζήτα αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Άστο όπως είναι, δε θα καταλάβεις διαφορά.. Αν θες να κερδίσεις περίπου 10ms σε ping τότε ζήτα αλλαγή Να σε καλά. Σ' ευχαριστώ. Για 10ms δεν αξίζει για την ώρα εφόσον δεν παίζω παιχνίδια. Όσο αφορά αυτό που είπες για καμπίνα wind ίσως... Εδώ Καλλιθέα που είμαι έχει βάλει η wind. (Πολύ κοντά στο σπίτι μου) Vodafone είναι η σύνδεση όμως. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Giwrgos__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Η καμπίνα είναι της Wind, αυτή δίνει χονδρική σε όλους τους παρόχους Μια χαρά είσαι, μη τα σκαλίζεις.., αν είχες πρόβλημα κλπ τότε οκ Δε κάνει τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Η καμπίνα είναι της Wind, αυτή δίνει χονδρική σε όλους τους παρόχους Μια χαρά είσαι, μη τα σκαλίζεις.., αν είχες πρόβλημα κλπ τότε οκ Δε κάνει τίποτα! Ναι όχι δεν σκάλισα τίποτα 😀😀 Απλά από περιέργεια μπήκα στην ποιότητα γραμμής και είδα όλα αυτά τα στοιχεία.. και είπα να ρωτήσω εδώ που ξέρετε αν είναι όλα οκ. 😁😁 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Giwrgos__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Giwrgos__ είπε Καλησπέρα παιδιά για να μήν ανοίξω θέμα καινούργιο λέω να ρωτήσω εδώ σε αυτό που μοιάζει. Πρόσφατα έβαλα vdsl Vodafone 50 Επειδή πολλά πράγματα δεν ξέρω, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας για την γραμμή. Σας έβαλα μια φωτογραφία. Την ταχύτητα την βλέπω και είναι οκ. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω καλά. Γι'αυτό ρωτάω. Όλα καλά? Πώς τα βλέπετε? (Αν οι διαχειριστές θέλουν να ανοίξω θέμα καινούργιο ας μου πουν να το σβήσω) Παναγια μου καλύτερα στατιστικά δεν έχω ξαναδεί (δεν το λέω ειρωνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, koukis hlias είπε Παναγια μου καλύτερα στατιστικά δεν έχω ξαναδεί (δεν το λέω ειρωνικά) Μακάρι. (Γιατί εγώ τα μισά ξέρω από αυτά που γράφει) γι'αυτό ρώτησα 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Giwrgos__ είπε Μακάρι. (Γιατί εγώ τα μισά ξέρω από αυτά που γράφει) γι'αυτό ρώτησα 😀 Πληρώνεις 50 και έχεις κανονικά το overhead των 55 το θαυμαστό είναι ότι έχεις μέγιστο 200+ και 0 crc μετά από τόσα packets , από περιέργεια στο xdsl mode τι σου λέει Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από koukis hlias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, koukis hlias είπε Πληρώνεις 50 και έχεις κανονικά το overhead των 55 το θαυμαστό είναι ότι έχεις μέγιστο 200+ και 0 crc μετά από τόσα packets Ναι βλέπω ότι πιάνει 50++ Το 0 crc δεν ξέρω τι είναι χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Giwrgos__ είπε Ναι βλέπω ότι πιάνει 50++ Το 0 crc δεν ξέρω τι είναι χαχαχα Crc είναι πακέτα τα οποία ήρθαν η στάλθηκαν με ανεπανόρθωτη βλάβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα