spirosR7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα ειμαι νεος στο αθλημα θα ηθελα να ξερω ποια/ες τραπεζες μπορουμε να χρησιμοποιησουμε για αγορα bitcoins η αλλα crypto με καρτα. Yπαρχει καποια Ελληνικη που μπορεις να αγορασεις με καρτα απο τα γνωστα site binance κλπ?
pok0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Εχεις κανει λογαριασμο σε καποιο ανταλακτηριο? Αν ναι σε ολα θα μπορεις να στειλεις χρηματα απο το λογαριασμο σου με μικρη προμηθεια μεσω SEPA αν εισαι σε Ευρωπαικη χωρα.
spirosR7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανταλλακτηριο εννοεις σελιδες οπως το cex.io coinbase κλπ; ναι εχω αλλα εννοουσα απευθειας με καρτα το επιτρεπει καποια ελληνικη τραπεζα; για SEPA γνωριζω αλλα μου φαινεται περιπλοκο ηθελα κατι πιο αμεσο και ευκολο.. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από spirosR7
Silverage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) kraken, coinbase, binance ίσως και σε άλλα αλλά δεν ξέρω. Μπορεί όμως να χρεώνουν προμήθεια. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Silverage
tryxx1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 20 ώρες πριν, spirosR7 είπε Ανταλλακτηριο εννοεις σελιδες οπως το cex.io coinbase κλπ; ναι εχω αλλα εννοουσα απευθειας με καρτα το επιτρεπει καποια ελληνικη τραπεζα; για SEPA γνωριζω αλλα μου φαινεται περιπλοκο ηθελα κατι πιο αμεσο και ευκολο.. Δεν είναι περίπλοκο. Πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε λογ σε ανταλλακτηριο εκτος αν αγοράσεις χέρι χερι.. Αν κάνεις λογαριασμο τότε μέσω ebanking στέλνεις εμβασμα SEPA με προμηθεια 1ε περίπου (εθνικη) Με κάρτα θα πληρωσεις πιο πολλά. Σε 2-3 μερες τα λεφτά είνια στο ανταλλακτήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις