Bitbit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 είχα ανοίξει αυτό το θέμα και τελικά ειχα κάνει την παραγγελία από banggood την ίδια μέρα. Καλό Πάσχα λέω τώρα..... Και σήμερα βλέπω μήνυμα ότι το πακέτο μου έχει προωθηθεί μέσω speedex και έφτασε στην πόλη μου (δε το παρέλαβα όμως) Λογικά αύριο. Δεν επέλεξα courier, μόνο που είχα βάλει Tariff insurance (άσχετο με το θέμα). Τι παίζει εδώ; Από εκεί που το περίμενα σε κανα μήνα μου ήρθε σε μια εβδομάδα και με courier? Είναι κάποιου είδους συνεργασία, προσφορά; Μάλιστα αναφέρεται στο μήνυμα και στο app του banggood μια άλλη εταιρεία (comet hellas) Που έκανε την εισαγωγή όχι τίποτα άλλο αλλά αν έρχονται έτσι, να παραγγείλω και κατι άλλα που θέλω και δε το έκανα διότι δεν έχω όρεξη να περιμενω κανα μήνα
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Θα με ενδιέφερε και εμένα ενημερώση για αυτό από κάποιον που ξέρει κάτι σίγουρο.
DownUNDERground Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποιά ακριβώς μέθοδο είχες επιλέξει; EU Priority Line; Κάτι καινούργιο ίσως να παίζει με Speedex και απλές παραδόσεις γιατί έτυχε και σε γνωστό μου πρόσφατα. Να το παρακολουθήσουμε και αν υπάρχουν και άλλοι που τους έτυχε ας το αναφέρουν. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από DownUNDERground
Bitbit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ποιά ακριβώς μέθοδο είχες επιλέξει; EU Priority Line; τη φθηνότερη, Priority Direct Mail
belmpas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Και σε εμένα το ίδιο. Παραγγελία με απλή αποστολή, 2 Γενάρη έφυγε από Κίνα, παραλαβή speedex 19 Γενάρη. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Bitbit είπε είχα ανοίξει αυτό το θέμα και τελικά ειχα κάνει την παραγγελία από banggood την ίδια μέρα. Καλό Πάσχα λέω τώρα..... Και σήμερα βλέπω μήνυμα ότι το πακέτο μου έχει προωθηθεί μέσω speedex και έφτασε στην πόλη μου (δε το παρέλαβα όμως) Λογικά αύριο. Δεν επέλεξα courier, μόνο που είχα βάλει Tariff insurance (άσχετο με το θέμα). Τι παίζει εδώ; Από εκεί που το περίμενα σε κανα μήνα μου ήρθε σε μια εβδομάδα και με courier? Είναι κάποιου είδους συνεργασία, προσφορά; Μάλιστα αναφέρεται στο μήνυμα και στο app του banggood μια άλλη εταιρεία (comet hellas) Που έκανε την εισαγωγή όχι τίποτα άλλο αλλά αν έρχονται έτσι, να παραγγείλω και κατι άλλα που θέλω και δε το έκανα διότι δεν έχω όρεξη να περιμενω κανα μήνα Έχει μήνες που γίνεται εισαγωγή από την comet και σε συνεργασία με την speedex η παράδοση. 1 βδομάδα που λες είναι πολύ λίγη βέβαια, αλλά good for you. 1
Johndos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως ήρθε από ευρωπαϊκές αποθήκες του Banggood (π.χ. Τσεχία) και όχι από Κίνα; Είχα παραλάβει κι εγώ από Speedex, πριν από κανέναν μήνα πάρα πολύ γρήγορα από Τσεχία (Banggood)
helena_n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Παραγγελία 20/1 από Γερμανικό Amazon (UPS Standard). 22/1 έφτασε Μιλάνο, 26/1 έφτασε Ελλάδα, 27/1 πέρασε τελωνείο, 28/1 παραδόθηκε Βόλο με Γενική Ταχυδρομική.
Eleni_AEKT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 19/1 παραγγελία από Banggood Τσεχίας, μπήκε Ελλάδα (Θεσσαλονίκη - DPD courier) 25 του μήνα, 26 παραδόθηκε στην ACS και 29 το είχα στα χέρια μου (Πάτρα). Επίσης, επειδή μόνο καντήλια ακούν, να πω ότι με πήραν τηλέφωνο αν θα είμαι σπίτι κι επειδή δεν ήμουν δώσαμε ραντεβού κάπου έξω και το παρέλαβα.
terry308 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 23/12 Παρήγγειλα τα lenovo qt81 wireless Bluetooth απο το tomtop και ήρθαν με Speedex 30/1
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Η comet εφοσον το παραλαβει,ποσες μερες σας εκανε να το παραδωσει? Παραγγελια και αποστολη 27 Γεναρη με PDM και απο 8 Φλεβαρη βγαζει οτι το εχει η κομετ αλλα τιποτα απο τοτε.Διαβασα και περιπτωσεις που παρελαβαν βεβαια και δε φανηκε πουθενα τιποτα. Παρα πολυ γρηγορη παραδωση παντως.Πλεον ερχονται απο Κινα αρκετα γρηγορα καθως και με EU priority line αποστολη στις 28 Γεναρη μου ηρθε σημερα. 1
billysK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ που πήρα κινητό από banggood μου το έφερε η acs , ενώ κάτι μικρής αξίας ήρθε με speedex
Bitbit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 11/2/2021 στις 3:01 ΜΜ, Dantε είπε Η comet εφοσον το παραλαβει,ποσες μερες σας εκανε να το παραδωσει? Παραγγελια και αποστολη 27 Γεναρη με PDM και απο 8 Φλεβαρη βγαζει οτι το εχει η κομετ αλλα τιποτα απο τοτε.Διαβασα και περιπτωσεις που παρελαβαν βεβαια και δε φανηκε πουθενα τιποτα. Παρα πολυ γρηγορη παραδωση παντως.Πλεον ερχονται απο Κινα αρκετα γρηγορα καθως και με EU priority line αποστολη στις 28 Γεναρη μου ηρθε σημερα. 1 μέρα σε μένα
Bitbit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 8:33 ΠΜ, terry308 είπε 23/12 Παρήγγειλα τα lenovo qt81 wireless Bluetooth απο το tomtop και ήρθαν με Speedex 30/1 άλλη μια παραγγελία από tomtop και παρέλαβα με γενική ταχυδρομική. Τι γίνεται ρε παιδιά, όχι ότι μας χαλάει βέβαια
villasg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 PDM { Priority Direct Mail } και μενα απο Bangood κινεζικη αποθηκη ηρθε σε 10 μερες με speedex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα