kage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ιδέα πως τα δείχνει το speccy..το θέμα είναι αν όντως οι θερμοκρασίες είναι cpu, vrm κτλ .ξέρω γω για onboard γραφικά amd μόνο 60 βαθμούς? Latest Bios update? Latest Amd drivers?https://www.amd.com/en/support https://community.amd.com/t5/processors/my-system-is-randomly-restarting-freezing/td-p/158183 k αυτός κάτι παρόμοιο αντιμετωπιζε Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από kage
harisdiseris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Που ακριβώς στο bios ;; restart κάνει 15 λεπτά πριν, kage είπε Δεν έχω ιδέα πως τα δείχνει το speccy..το θέμα είναι αν όντως οι θερμοκρασίες είναι cpu, vrm κτλ .ξέρω γω για onboard γραφικά amd μόνο 60 βαθμούς? restart κάνει , και που ακριβώς στο bios
seventh_son Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Πας Control Panel > System and Security > System > Advanced System Settings. Στην καρτέλα Advanced πας Startup and Recovery και ξετικάρεις αυτό που λέει Automatically Restart. Αυτό για να μπορείς να προλάβεις το μήνυμα λάθους στην μπλέ οθόνη σε περίπτωση που δε το προλαβαίνεις. Αν το προλάβεις googlαρε το σφάλμα μήπως βγάλεις άκρη από εκεί. Επίσης ρίξε μια ματιά στον Event Viewer (δωσ' το στη search bar κάτω) και ρίξε μια ματιά στα Windows Logs μήπως δεις εκεί κάποιο fault τη συγκεκριμένη ώρα που τρως τη μπλέ οθόνη. Πιθανότερο σενάριο για μένα είναι οι μνήμες. Δοκίμασε αρχικά να παίξεις χωρίς XMP profile όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω σε συχνότητες χαμηλότερες από αυτές που υποστηρίζει μητρική και μνήμες. Εμένα σε μια gigabyte (δε θυμάμαι ποια) που υποστήριζε XMP profile και μνήμες στα 1600 κανονικά , με DDR3 Vengeance που κλειδώνουν κανονικά στα 1600, είχα τρελαθεί να βλέπω μπλε οθόνες όταν έκανα καμιά βαριά εφαρμογή και αναγκάστηκα να παίξω στα 1333. Από τότε κανένα πρόβλημα. Επίσης δοκίμασε να κάνεις τεστ στις μνήμες με πρόγραμμα τύπου Memtest. Θυμάμαι μια περίπτωση σε κάτι καινούριες Mushkin που είχα πάρει για φίλο είχε κάτι τέτοια κουλά. Σε memtest μικρής διάρκειας (2 ωρών) έδειχναν όλα ΟΚ. No errors και 100% success. Όταν τις άφησα να τρέξουν όλο το βράδυ (8 ώρες) το επόμενο πρωί είχε κάτι χιλιάδες errors. Οπότε σιγουρέψου ότι είναι ΟΚ και οι μνήμες σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα