Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω μια smart LG 55αρα 5ετιας περιπου και θελω να γραψω για παραδειγμα μια ταινια σε κατι ωστε να μπορω να την δω μετα σε ποιοτητα που παραγεται απο την tv Απο την LG μου ειπαν σε εξωτερικο δισκο τουλαχιστον 2Τ αλλα χωρις δυνατοτητα προγραμματισμου εγγραφης .Μαλιστα σε μοντελλα του 2020 δεν γινεται . Υπαρχει αλλος τροπος ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Γιάννης Platano
Philippe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Η παλιά μου Samsung έχει 3 usb, εκ των οποίων το ένα είναι για σκληρό (δίνει πιο πολύ ρεύμα) και όταν συνδεθεί εμφανίζεται στο μενού η λειτουργία εγγραφής (pvr = personal video recorder). H OLED BX6LB που πήρα πρόσφατα δεν το έχει (η BX3LB όμως που προορίζεται για άλλη αγορά το έχει!). Κάθε τηλεόραση έχει τα δικά της. Η λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάρεις μία επιπλέον συσκευούλα για εγγραφές. Μόνο που η κεραία θα μπαίνει σε αυτήν και θα αλλάζεις τα κανάλια από το δικό της τηλεκοντρόλ. Παλιότερα χρησιμοποιούνταν αποκωδικοποιητές (και) για αυτή τη δουλειά. Πλέον ένα android box που να έχει tv tuner. Αν υπάρχει πιο έξυπνη λύση, την ψάχνω και εγώ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μια λυση ειναι επιτραπεζιο dvd recorder με σκληρο δισκο (ειχα παλια ) αλλα ειναι πανακριβα. Μονο μεταχειρισμενα αλλα δεν ξερειςς τι θα σου βγει .
AggeL0S Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν υποστηρίζει η TV PVR η μόνη λύση είναι ένας εξωτερικός επίγειος αποκωδικοποιητής της τάξεως των 20 ευρώ στον οποίο συνδέεις έναν παλιό USB δίσκο και κάνεις τις εγγραφές σου προγραμματισμένες η όχι. Αυτό έκανα ενώ με την νέα μου TV και ησύχασα. Επιπλέον μπορείς να γράφεις ένα κανάλι και να παρακολουθείς κάποιο άλλο! 1
Philippe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 12:01 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Μια λύση είναι επιτραπέζιο dvd recorder με σκληρό δίσκο (είχα παλιά ) αλλά είναι πανάκριβα. Εν έτει 2021 έχουν καταργηθεί αυτά, εσύ είσαι old school 😛 Μας βλέπω για TV Box + USB TV Tuner με Kodi + addons τύπου NextPVR. Δεν αποκλείεται αντί για TV Box να γίνεται δουλειά και με TV Stick από ό,τι πήρε το μάτι μου. Το θέμα είναι να μας πει κάποιος γνώστης έναν δοκιμασμένο συνδυασμό που να δουλεύει απροβλημάτιστα. Εγώ όσο το ψάχνω, τόσο χάνομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα