Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αυτός πως έχασε;Εχει και θράσος. 16 λεπτά πριν, soterman είπε Επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με ό,τι στοιχεία του τύπου έχεις. Αυτό!! 1 1
xxatziva Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 μισο λεπτο. το πεηπαλ εχει στις κινησεις σου οτι εστειλες λεφτα 180ευρω-δολλαρια στο ταδε μεηλ. η καρτα-λογαριασμος ειναι -180ευρω δολλαρια στις κινησεις καρτας να δεις. εκει φαινεται αμεσα. στον λογαριασμο γινετε εκκαθαριση και φαινεται η κινηση 2-3εργασιμες μερες μετα. απο την στιγμη που εχεις στειλει λεφτα δεν στελνεις αλλα χρηματα. αν αυτος τα εκανε μεταφορα σε λογαριασμο τοτε δεν θα τα εχει πεηπαλ και μαλλον θελει να παρει αλλα τοσα απο σενα. οσο υπαρχουν άμυαλοι θα του πιανουν κορόιδα. γιατι να στειλεις λεφτα σε αγνωστο με πεηπαλ?
bill987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Σε άγνωστο στέλνεις λεφτά με paypal ΑΛΛΑ όχι ως friends and family!!! Κάνε και μία προσπάθεια στο paypal να δεις τι θα σου πούνε...
ariccc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 εγώ παντως που έχω μεταφέρει λεφτά μεσω PP - friends and family και μεγαλυτερο ποσό απο το δικο σου,εμφανίστηκαν εντος λίγων λεπτών. Όταν ένας πωλητής μου είχε κάνει επιστροφή χρημάτων εντός 2-3 ημερών εμφανίστηκαν κατευθειαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό. 1
Ion. 1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δεν διαφωνώ καθόλου έχετε δίκιο αλλά ήταν η στιγμή και είχα κάτι προσωπικά θέματα και την πάτησα Θα καταγγελθεί σήμερα το vendora του καταβασε το προφίλ και την αγγελία Αυτός έχασε γτ ισχυρίζεται πως το balance στην paypal έγινε -180€
davarisx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ion. 1 είπε Δεν διαφωνώ καθόλου έχετε δίκιο αλλά ήταν η στιγμή και είχα κάτι προσωπικά θέματα και την πάτησα Θα καταγγελθεί σήμερα το vendora του καταβασε το προφίλ και την αγγελία Αυτός έχασε γτ ισχυρίζεται πως το balance στην paypal έγινε -180€ Eπεσες σε αλήτη αδερφέ. Κάνε ένα τηλέφωνο στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος,μίλα με το paypal και όλα αυτά άμεσα. Δεν μου αρέσει να λένε κάποιοι πάνε τα λεφτά τα έχασες.κινησου άμεσα και θα την βρεις την άκρη. 7
marmagia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 15 hours ago, Ion. 1 said: Ναι έχω τις αποδείξεις Σας στέλνω προσωπικό Κανόνισα με έναν να του στείλω λεφτά για να αγοράσω έναν επεξεργαστή 180€ και του τα έστειλα με paypal όπως ο ίδιος πρότεινε , του ήρθε στην αρχή ειδοποίηση ότι προστέθηκαν στον λογαριασμό 180€ και μου είπε όλα εντάξει και το πρωί μου έστειλε σκριν ότι δεν είχε τίποτα στον λογαριασμό του πλέον. Και μιλήσαμε αρκετή ώρα και του είπα να προσπαθήσω να του στείλω 1€ , πράγμα και το οποίο έκανα και του ήρθε άμεσα στον λογαριασμό του και αυτός το ξαναστείλε πίσω οπότε μου είπε να του βάλω αλλά 180€ μήπως ξεμπλοκαρει ή οτιδήποτε και είχαμε συμφωνήσει στο τέλος του μήνα να μου τα δώσει διότι ήθελε να πουλήσει γτ χρειάζοταν τα λεφτά (ξέρω φαίνεται ύποπτο και εγώ το πιστεύω πλέον ) και όταν του τα έστειλα δεν ξανά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το 1€ δεν του φάνηκαν ποτέ και τώρα έχω γράψει εκεί στην paypal να μιλήσω με live agent αλλά περιμένω ακόμα. Επιπλέον σε εμένα μου ηρθε κανονικά email ότι τα λεφτά πήγαν στον λογαριασμό του και τις 2 φορές . Αυτά και χίλια ευχαριστώ που με βοηθάτε όσο μπορείτε καλά σοβαρά τώρα; τι να "ξεμπλοκάρει" με άλλα 180ε που δεν θα "ξεμπλοκαρε" με το 1ε; και αναρωτιέσαι ακόμα αν πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα για πιθανότητα λάθους; Απάτη κανονικότατη μου μυρίζει
cambo99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, Ion. 1 said: Δεν διαφωνώ καθόλου έχετε δίκιο αλλά ήταν η στιγμή και είχα κάτι προσωπικά θέματα και την πάτησα Θα καταγγελθεί σήμερα το vendora του καταβασε το προφίλ και την αγγελία Αυτός έχασε γτ ισχυρίζεται πως το balance στην paypal έγινε -180€ Καλά πιστεύεις ακόμη ότι αυτός πήγε στο -180; Ψέματα σου λέει! 1
argimeg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απλά πες του ότι έχεις ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκ. εγκλήματος δίνοντας όλο το ιστορικό της επικοινωνίας και του site μέσο του οποίου έγινε η συναλλαγή. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από argimeg 1
loverman210 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτός λογικά πήγε -180€ γιατί ήδη θα τα "τράβηξε" στον τραπεζικό του λογαριασμό...! Τέσπα όπως είπαν και παραπάνω πήγαινε στις αρχές... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από loverman210
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Κανε καταγγελίες οπου θέλεις, αλλα κάλο ειναι εκτός απο τις καταγγελίες που δεν θα σου αποδώσουν τίποτα απολύτως να πας και στην τράπεζα σου και να κάνεις αναμφισβήτητη της πληρωμής, απο εκει μπορεί να τα πάρεις κατι πίσω, μην τους πεις ομως την ιστορια🙄 4 ώρες πριν, georgecar είπε Σου λέει ένας άκυρος στείλε μου άλλα 180€ να ξεκολλήσει και εσύ τα στέλνεις ρε φίλε;;;; ...τα στελνει και θα ξανα στείλει γιατι κατά το γνωστό ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ υγ τελικά τι έγινε ξεκόλλησαν😂
Billie13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Το παιδί έκανε γκάφα, τέλος. Το θέμα είναι να τρέξει σε δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην τράπεζα ώστε να τον καθοδηγήσουν αυτοί. Φίλε μου μην το αφήσεις έτσι το θέμα. 1
makis269 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Ion. 1 είπε Κάτι γίνεται εδώ , και δεν θα καταλήξει σε καλό Εφόσον είναι Έλληνας δίωξη στη ΓΑΔΑ με τα μυνήματα και τον λογαριασμό του σε email, θα τον βρουν την επόμενη μέρα και στην ψειρου ο φίλος.μην το αφήσεις για την δίωξη αυτό είναι παιχνιδάκι. 5 2
Ion. 1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Επικοινωνησα απόψε μαζί του και συνεχώς προσπαθούσε να με κάνει να τον λυπηθώ επιπλέον στην αρχή αρνήθηκε μέχρι και την ταυτότητα του ότι κάνω λάθος . Το θέμα είναι αν πάω στην δίωξη τα χρήματα θα τα πάρω πίσω ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα