Προς το περιεχόμενο

Paypal

Ion. 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι έγινε κανονική συνναλαγη " φίλοι και οικογένεια " ναι το dispute πως ακριβώς γίνεται (ευχαριστω πάρα πολύ που ασχολείστε με το θέμα )

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ion. 1 είπε

Ναι έγινε κανονική συνναλαγη " φίλοι και οικογένεια " ναι το dispute πως ακριβώς γίνεται (ευχαριστω πάρα πολύ που ασχολείστε με το θέμα )

Δεν γίνεται σε friends and family απο ότι ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη εχω χρονια να ανοιξω dispute ειχα ανοιξει καποτε με συναλλαγη στο ebay.

Εαν απλα εστειλες χρηματα σε ενα μαιλ χωρις να φαινεται οτι αγορασες κατι δεν νομιζω οτι μπορεις να ζητησεις τα χρηματα πισω.

Εαν φαινεται αγορα για διαφορους λογους μπορεις.

Δεν μας βοηθας ομως τι ακριβως εχει γινει.

Ρωτω λοιπον ξανα.Εκανες αγορα; Eαν ναι μπορεις να ακυρωσεις τη συναλλαγη.

Μπορεις να ανοιξεις case και να πεις οτι δεν σου στελνει το προιον κλπ κλπ.

Ο τυπος ειναι πιστοποιημενος πωλητης; 

Εαν απλα εσυ εστειλες χρηματα δεν νομιζω οτι μπορει να γυρισουν πισω.

Απο την αλλη εαν τα χρηματα οντως εχουνε περασει σε αυτον δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο το paypal να μην το ξερει,η να δεχτει οτι δεν τα ελαβε ο τυπος.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ion. 1 είπε

Εστειλες σε εμπορο λεφτα friends and family;

για αυτο σου λέει οτι δεν πήρε τίποτα.

Πανε αυτα ξεχασε τα αν δεν στα στείλει ο ιδιος ο έμπορος πισω ή δεν σου στείλει ότι παρήγγειλες

Ποιος ο λόγος να τα πει friends and family το παυπαλ, ουτε στην ορολογία δεν έδωσες σημασία

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έγινε αγορά οπότε μάλλον θα κλείσει άδοξα η υπόθεση με εμένα -260€ πφφφ.... Ναι δεν είναι πωλητής για αυτό τα έστειλα και με "friends and family"

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ion. 1 είπε

Δεν έγινε αγορά οπότε μάλλον θα κλείσει άδοξα η υπόθεση με εμένα -260€ πφφφ.... Ναι δεν είναι πωλητής για αυτό τα έστειλα και με "friends and family"

εσυ εχει την απόδειξη απο το ΡΡ ότι τα έστειλες ?

260€?

180$ δεν είχες γράψει;

Δημοσ.

Ναι έχω τις αποδείξεις

Σας στέλνω προσωπικό

Κανόνισα με έναν να του στείλω λεφτά για να αγοράσω έναν επεξεργαστή 180€ και του τα έστειλα με paypal όπως ο ίδιος πρότεινε , του ήρθε στην αρχή ειδοποίηση ότι προστέθηκαν στον λογαριασμό 180€ και μου είπε όλα εντάξει και το πρωί μου έστειλε σκριν ότι δεν είχε τίποτα στον λογαριασμό του πλέον. Και μιλήσαμε αρκετή ώρα και του είπα να προσπαθήσω να του στείλω 1€ , πράγμα και το οποίο έκανα και του ήρθε άμεσα στον λογαριασμό του και αυτός το ξαναστείλε πίσω οπότε μου είπε να του βάλω αλλά 180€ μήπως ξεμπλοκαρει ή οτιδήποτε και είχαμε συμφωνήσει στο τέλος του μήνα να μου τα δώσει διότι ήθελε να πουλήσει γτ χρειάζοταν τα λεφτά (ξέρω φαίνεται ύποπτο και εγώ το πιστεύω πλέον ) και όταν του τα έστειλα δεν ξανά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το 1€ δεν του φάνηκαν ποτέ και τώρα έχω γράψει εκεί στην paypal να μιλήσω με live agent αλλά περιμένω ακόμα. Επιπλέον σε εμένα μου ηρθε κανονικά email ότι τα λεφτά πήγαν στον λογαριασμό του και τις 2 φορές .

Αυτά και χίλια ευχαριστώ που με βοηθάτε όσο μπορείτε 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον την πάτησες φίλε όπως καταλαβαίνεις... Η συναλλαγή ήταν από εδώ από το φόρουμ ή από τίποτα facebook marketplace? Από το paypal όπως σου είπαν δύσκολα να πάρεις λεφτά πίσω λόγω friends and family. Αυτός συνεχίζει να σου απαντάει ή εξαφανίστηκε;  

ΥΓ Απ ότι λες, έδωσες δύο φορές από 180, με σκοπό να πάρεις πίσω τα πρώτα στο τέλος του μήνα; Ακόμα και να ίσχυαν όσα σου είπε την πρώτη φορά, η δεύτερη τι φάση; 

Επεξ/σία από Nakligan
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ion. 1 είπε

Ναι έχω τις αποδείξεις

Σας στέλνω προσωπικό

Κανόνισα με έναν να του στείλω λεφτά για να αγοράσω έναν επεξεργαστή 180€ και του τα έστειλα με paypal όπως ο ίδιος πρότεινε , του ήρθε στην αρχή ειδοποίηση ότι προστέθηκαν στον λογαριασμό 180€ και μου είπε όλα εντάξει και το πρωί μου έστειλε σκριν ότι δεν είχε τίποτα στον λογαριασμό του πλέον. Και μιλήσαμε αρκετή ώρα και του είπα να προσπαθήσω να του στείλω 1€ , πράγμα και το οποίο έκανα και του ήρθε άμεσα στον λογαριασμό του και αυτός το ξαναστείλε πίσω οπότε μου είπε να του βάλω αλλά 180€ μήπως ξεμπλοκαρει ή οτιδήποτε και είχαμε συμφωνήσει στο τέλος του μήνα να μου τα δώσει διότι ήθελε να πουλήσει γτ χρειάζοταν τα λεφτά (ξέρω φαίνεται ύποπτο και εγώ το πιστεύω πλέον ) και όταν του τα έστειλα δεν ξανά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το 1€ δεν του φάνηκαν ποτέ και τώρα έχω γράψει εκεί στην paypal να μιλήσω με live agent αλλά περιμένω ακόμα. Επιπλέον σε εμένα μου ηρθε κανονικά email ότι τα λεφτά πήγαν στον λογαριασμό του και τις 2 φορές .

Αυτά και χίλια ευχαριστώ που με βοηθάτε όσο μπορείτε 

Καραμπινατη κομπίνα, κλάψε τα λεφτά σου ελεύθερα, γιατί δεν πρόκειται να τα δεις πίσω δυστυχώς.

Κανόνισε μόνο μη σου πει να βάλεις αλλά 180€ "για να δεις μπας και έστρωσε" και πας και βάλεις και άλλα.

Έπαθες και έμαθες , αφού τα έστειλες friends and family δεν θα σε βοηθήσει ούτε το PayPal. Πρέπει να στα γυρίσει αυτός, αλλά αυτός τα έχει φάει ήδη.

Καλημέρα :(

• Like 6
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...